tommy_from_cracow 25.04.06, 19:15 Zapewne duzo osob stwierdzi pewne opoznienie w tym kiedy to odnalazlem ale mysle, ze wiele i tak skozysta: addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=60&application=firefoxBOMBA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tommy_from_cracow Re: GENIALNE NARZEDZIE POLECAM! 25.04.06, 19:18 zamomnialem entera wcisnac... oczywiscie bez "Bomba" na koncu... niemniej bomba! Odpowiedz Link
pether_23 Re: GENIALNE NARZEDZIE POLECAM! 25.04.06, 21:23 O kurcze, dokładnie czegoś takiego szukałem! Faktycznie dziwne, że nie znałem tego wcześniej. Super :) Thx. Odpowiedz Link
blekot Re: GENIALNE NARZEDZIE POLECAM! 25.04.06, 22:14 tommy faktycznie troszkę późno :) ja ostatnio natknąłem się na takie cudeńko: addons.mozilla.org/firefox/2104/ to też jest fajne: addons.mozilla.org/firefox/1802/ ale cssviewer to naprawdę coś pzdr Odpowiedz Link
zsa-zsa Re: GENIALNE NARZEDZIE POLECAM! 28.04.06, 13:33 Pasek Web Developer mam, ale X-Ray'a i CSSViewera nie znalam. Swietne! Dzieki blekocie :) Odpowiedz Link
fingoth Re: GENIALNE NARZEDZIE POLECAM! 28.04.06, 14:25 Przydatne są także walidatory: addons.mozilla.org/search.php?q=validator&app=firefox Dla linuxa jednak nalezy sciagnąć walidator z innej strony, nie pamietam skad. Odpowiedz Link
blekot Re: GENIALNE NARZEDZIE POLECAM! 28.04.06, 15:42 validatory są w webdeveloperze tam jest prawie wszystko! :) Odpowiedz Link
fingoth Re: GENIALNE NARZEDZIE POLECAM! 28.04.06, 17:04 Te w webdeveloperze muszą łączyć się z w3.org Natomiast te zewnetrzne nie. I mają jeszcze jedną przydatną funkcje, pokazuja czy strona jest napisana prawidłowo na pasku stanu, bez łączenia sie z internetem. Ja preferuje walidatory z poza webdeveloper. Mają więcej funkcji i fajnie pokazują błedy w wewnetrzym oknie firefoxa. Odpowiedz Link