gafron1 12.10.09, 11:15 Chciałabym wybrać się prywatnie do Peru i Boliwii w styczniu(pusty sezon).Czy ktoś może mi poradzić jakąś dobrą firmę żebym dużo zobaczyła i nie zbankrutowała? Dzięki.Gabi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniyae Re: Peru,Boliwia 12.10.09, 22:39 Hm..akurat wycieczki tego biura należą do najdroższych na rynku.. Odpowiedz Link Zgłoś
agwanija Odpowiedz na pytania 13.10.09, 16:06 Myślę, że najlepsze byłyby polskie biura działające od lat w Peru. Mam na myśli Danuta Travel i biuro Marii Kralewskiej. I tak większość biur z nimi współpracuje, więc ... nie trzeba by było płacić prowizji pośrednikom. Jeśli mówisz po hiszpańsku albo angielsku to polecam też Condor Travel, które działa w większości Państw tej części Ameryki Łacińskiej. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
makbut23 Re: Peru,Boliwia 17.10.09, 23:32 Najlepiej to jedz sama. Najwiecej zobaczysz najnizszym kosztem. A jesli chodzi o biura to odradzam typowe objazdowki z logosami i tego typu bo jest masowa i dosc drogo. ja bylem z Kiribati Club z Poznania w zeszlym roku i wrocilem bardzo zadowolony. Fajna 8osobowa grupka, gdzie poznalem ciekawych ludzi, z ktorymi mimo roznicy wieku sie zaprzyjaznilem.Ale musisz wiedziec, ze byly dosc ciezkie warunki. W sensie bardzo szybkie tempo podrozowania do ktorego trzeba miec kondycje calkiem calkiem no i brak wygod, ale cos za cos. pozdrawiam! p.s. aha i nie wiem jaka pogoda jest tam w styczniu natomiast w kwietniu byla rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś