Dodaj do ulubionych

przekręt ? Scan Holiday Egipt

IP: *.rev.snt.net.pl 16.11.09, 14:08
Ogłoszenie z gazety wyborczej z soboty , str 3, Sharm El Sheikh 1399
zł.

Koleżanka poszła dziś do biura i stwierdzili, że już nie ma ... są
inne droższe.

w ogłoszeniu nie było napisanie że "oferta ważna do wyczerpania" !!

Obserwuj wątek
    • Gość: dzidus Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: 188.33.176.* 16.11.09, 14:39
      To nie przekręt tylko reklama moze wcale takiej wycieczki nie było?
      • Gość: Piotr Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: 62.233.149.* 16.11.09, 15:56
        A może były tylko 3 miejsca...
    • Gość: Kasie Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 18:19
      W scanie jest zawsze określona liczba miejsc w danej cenie.
      Miejsca się sprzedały, więc reszta była droższa. Gdzie tu przekręt?
      Kiedyś kupowaliśmy wyjazd last minute dla 7 osób na dwóch rezerwacjach. Pierwsza
      rezerwacja była ok, 4 osoby w super cenie, minutę później klepnięta druga
      rezerwacja i już o 200zł na osobie więcej. Trzeba się z tym liczyć i tyle.

>
      > w ogłoszeniu nie było napisanie że "oferta ważna do wyczerpania" !!
      >

A czy jak zabraknie miejsc w samolocie, to też przekręt??? Bo w katalogu nie
      napisali, że oferta wazna do wyczerpania miejsc???
      • Gość: zigi Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: 213.76.139.* 23.11.09, 09:32
        no i co narobilas ?? w ta sobote juz nie bylo ogloszenia Scana i TUI
        w wyborczej
        • Gość: iguana1 Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 09:50
          Nic straconego.Na travelplanet jest już oferta scana - Egipt i Grecja.
          To jest dopiero szok!
          • moniaooo Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt 23.11.09, 14:31
            Szok - w jakim sensie? - pytam bo sama nie mogę sprawdzić, strona Travelplanet
            mi nie chodzi a na stronie Scana jeszcze nic nie ma
            • Gość: iguana Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 14:59
              Szok bo ceny masakrycznie wysokie.Teraz już wiem dlaczego nie wysyłali nic
              (żadnej prapemiery czy cichej sprzedaży jak rok temu) stałym klientom...
              • Gość: lima Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.09, 19:13
                Dlaczego wypisujesz takie bzdury? Nawet sam Scan nie ma jeszcze
                oferty na lato 2010 w swoim systemie rezerwacyjnym. Będzie dopiero
                od czwartku, 26.11.
                Bez paniki - Scan Holiday zaskoczy wszystkich w tym roku.
                • Gość: Tomasz Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: 188.33.10.* 23.11.09, 21:21
                  Póki co zaprezentowali nową stronę - mi się podoba, a nowy katalog na 2010r. wkrótce.
                  • moniaooo Re: do iguana 23.11.09, 22:25
                    Czy mogłabyś napisać jak znalazłaś oferty Scan Holiday na travelplanet.pl, ja
                    nie mogę nic odnaleźć - interesuje mnie Egipt
                    • Gość: iguana Re: do iguana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 08:39
                      www.travelplanet.pl/wczasy/egipt/hurghada/hurghada/pickalbatros-aqua-vista-resort,2020408.html
                  • Gość: sylwia0406 Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.11.09, 22:30
                    Na stronce SH nie ma oferty na lato 2010,ale na stronce portalu
                    Easygo już jest.Można się zapoznac z cennikiem na niektóre kierunki.
                    • Gość: klient Re: przekręt ? Scan Holiday Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 23:36
                      Przeciez kazda oferta imprezy turystycznej zorganizowanej jest WAZNA
                      DO WYCZERPANIA MIEJSC!!!!!!!! Czy myslenie boli?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka