Dodaj do ulubionych

ORBIS TRAVEL cała prawda o bakrucie

10.02.10, 17:50
Wiecie że ORBIS TRAVEL jest bankrutem?
zanim wykupicie tam wczasy proponuje przeczytać:
www.travelmaniacy.pl/artykul,orbis_travel_pojdzie_pod_mlotek_za_symboliczna_zlotowke-,896,1,0.html
cała prawda o DUŻEJ FIRMIE TURYSTYCZNEJ czyli Orbis Travel, pisana przez
pracowników, jest na stronie:
www.travelki.net
Obserwuj wątek
    • Gość: los super ktos Re: ORBIS TRAVEL cała prawda o bakrucie IP: *.solaris.ds.polsl.pl 11.02.10, 00:22
      no i co? Sprzedadza za zlotowke, podpisane umowy beda respektowane przez nowego
      wlasciciela, w czym problem?
      • Gość: karin Re: ORBIS TRAVEL cała prawda o bakrucie IP: 91.206.64.* 11.02.10, 08:44
        Problem w tym, że do licytacji nie będzie chętnych. I co wtedy ???
        • Gość: jaaa Re: ORBIS TRAVEL cała prawda o bakrucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 09:31
          już dawno są sprzedani... będą mieć 8 kierunków na lato.
          • gonia1502 Re: byli ,są i będą marka :) 11.02.10, 12:14
            to co jest napisane to jest stare i nie aktualne
            orbis juz wprowadził oferty i jak najbradziej są wiarygodni i sie
            sprzedaja wiec nie ma obawy co do wyjazdu imprezy są realizowane
            katalogi są dostepne wiec nie ma co siac plotek i dziwnych domysłów

Pozdrawiam
            • Gość: karola Re: byli marka :) hehe IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 21:22
              hehe to nie zadne plotki, to juz nie ten sam orbis,
              teraz wlascicielem orbisu jest www.novatours.lv/ hotele maja z tej puli,
              orbis zmienil wiekszosc hoteli na nowe..... w ktorych beda sami litwini,
              estonczycy i rosjanie
              zobaczycie po powrocie z wczasow z orbisem jak fajnie jest byc w hotelu gdzie do
              basenu sikają i robią kupki rosyjskie dzieciaki....
              bylam raz na wakacjach gdzie wiekszosc stanowili rosjanie.... masakra... do
              basenu nie wejdziecie wiecej jak zobaczycie wschodnie dzieciaczki..
              • cyrkonia11 Re: byli marka :) hehe 29.03.10, 19:32
                Dla mnie nie jest ważne to kto ma firmę ale to co oferuje. A z tegorocznej
                letniej oferty, czy z promocji "Rozpieszczamy cenami" można naprawdę znaleźć coś
                naprawdę dobrego z rabatem 40%. Jednak jeśli chodzi o Orbis to mają pewne hotele
                z którymi nie było żadnych... złych historii.
                • Gość: .... Re: byli marka :) hehe IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.03.10, 19:56
                  rabat 40 % czyli 3000 zamiast 5000 w hotelu ***? Tylko ze za 5000
                  nikt nie pojedzie.
                  Orbis - albo hotele te co inni np. tysiak drozej albo standard
                  stodoły (Traveltime).
                  • cyrkonia11 Re: byli marka :) hehe 30.03.10, 20:39
                    40% taniej w ofercie wczesna rezerwacja w Orbis Travel to nie tyle co piszesz a
                    np. 1339zł po rabacie do Sharm El Sheikh.
                    • Gość: iwona Re: byli marka :) hehe IP: *.aster.pl 19.05.10, 13:25
                      Mnie tak naprawde zwykle interesuje najlepsza oferta.Nie mam jakoś
                      nawyku sprawdzania tego co sie dzieje dalej.
                      I korzystałam juz z wycieczek Orbis Travel.
                      Porównywalnie do innych ,maja dobre oferty.Oczywiscie ze gdzies
                      mozna znalezc czasami cos tańszego-ale to tak jest wszedzie.
                      • Gość: ewas Re: byli marka :) hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 00:23
                        Orbisu już nie ma. Wycieczki robione są na Litwie. Nie ma żadnej
                        "współpracy" z Litwinami. Wszystko jest ich. Orbis to teraz tylko
                        punkty sprzedaży. A szkoda, bo kilka lat temu byłam z nimi w Portugalii
                        i było dobrze. Teraz Portugalii nie mają, jest za to Moskwa. Ale tam
                        nie chce mi się jechać.
                        • Gość: malinka Re: byli marka :) hehe IP: *.chello.pl 21.05.10, 12:42
                          większych głupot nie czytałam hehe
              • dorota.k2 Re: byli marka :) hehe 22.04.10, 18:51
                tak dla ścisłości to nowym właścicielem Orbis Travel jest POLSKI Fundusz
                Enterprise Investor www.ei.com.pl i ten sam fundusz jest właścicielem biura
                Novatorus. A dzięki temu, ze oba biura razem kontraktowały hotele mogą sobie
                pozwolić na większe promocje, bo uzyskali niższe ceny na hotele
                • Gość: malinka Re: byli marka :) hehe IP: *.aster.pl 22.05.10, 16:05
                  No właśnie, dlatego tak jak pisałam wcześniej maja naprawde bogatą
                  ofertę -chociażby Last Minute.Zmieniło sie na lepsze.
                • Gość: ewas Re: byli marka :) hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 00:52
                  Obydwa biura NIE kontraktowały hoteli. To jest kompletna nieprawda.
                  Hotele kontraktował wyłącznie Nowaturas z Litwy. Proszę, nie wprowadzaj
                  ludzi w błąd. Nowaturas zaakceptował -tymczasem- WYŁĄCZNIE kontrahentów
                  z Malty i Majorki, gdzie macie (piszę tak bo widzę, że jesteś z Orbisu,
                  a raczej z resztek, które po nim zostały) bardzo małe ilości miejsc.
                  Reszta to w 100% oferta litewska. Taka jest prawda. Jeszcze raz proszę,
                  nie oszukuj ludzi. Orbis nie istnieje jako organizator. Jesteście
                  jedynie sprzedawcami. I taka jest RZECZYWISTOŚĆ.
                  • Gość: zuma Re: byli marka :) hehe IP: *.chello.pl 18.06.10, 14:55
                    ucisz się albo doucz. Zamilknij na zawsze bo od razu widać, że chcesz siać jedynie zamęt. Nic nie wiesz a się na siłę wypowiadasz, odejdź kobieto!
            • Gość: kormoran Re: byli ,są i będą marka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 12:37
              Co ty opowiadasz? Orbis padł!
              • Gość: . Re: byli ,są i będą marka :) IP: 195.205.194.* 29.09.10, 20:53
                Jednak Orbis SA i jego firma-córka od roku oszukiwali klientów po to tylko,aby wpłacili pieniądze nie mając zamiaru wywiązać się z umowy.

Orbis jest flagowym przykładem Polskiej gospodarki- NIE WOLNO NICZEGO PRZEDPŁACAĆ, transakcje muszą odbywać się z ręki do ręki .....
    • Gość: qe Re: ORBIS TRAVEL cała prawda o bakrucie IP: *.net.zeork.com.pl 29.09.10, 21:48
      Szacun za wyczucie.
      • Gość: Zly Re: ORBIS TRAVEL cała prawda o bakrucie IP: *.sc.czest.pl 01.10.10, 11:58
        Ludzie! Nie padl Orbis tylko Orbis Travel, a tak naprwade to TravelTime. Orbisl sprzedal firmie TravelTime tylko swoj znak towarowy! Sam Orbis ma sie swietnie! !
    • orange_gutan Re: ORBIS TRAVEL cała prawda o bakrucie 01.10.10, 12:13
      Ja byłem w szoku, to była przecież taka wielka firma. Wolę naprawdę podróżować po Polsce, szukając noclegu np. na urlopwpolsce.pl, niż powierzać siebie biurom podróży. Nawet nie wiadomo komu ufać, bo orbis niby gigant,a upadł.
      • Gość: Zly bardziej Re: ORBIS TRAVEL cała prawda o bakrucie IP: *.sc.czest.pl 01.10.10, 15:46
        Dlaczego nie potraficie zrozumiec, ze to nie Orbis upadl?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka