Dodaj do ulubionych

mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend ?

IP: 188.33.1.* 15.04.10, 09:29
hej,

mój budżet to 290 zł i 3 dni urlopu - w środku lub pod koniec
czerwca- mam dylemat gdzie się wybrać za te pieniądze.

Do dyspozycji mam:
Malta - lot bezpośredni z Krakowa, zakwaterowanie w hotelu z basenem
ze śniadaniami
Zakopane- zakwaterowanie w jakims prywatnym pokoju, bez wyżywienia,
dojazd autem ze śląska
Bałtyk - w sumie ledwo co na dojazd wystarczy, znacie jakieś kwatery
do 10 zł za dobę abym mógł się zmieścić ?

promocja na tanie loty na Maltę kończy się dzisiaj a nie powiem, że
jest to najbardziej kusząca opcja :p

co radzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.chello.pl 15.04.10, 10:28
      czemu piszesz o tym na tym forum ? To jest forum o biurach podróży a nie
      podróżach za jeden uśmiech. Radzę Ci pisać na innym forum.
      • Gość: olek Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: 109.243.165.* 15.04.10, 11:10
        mam w tym tylko jeden cel:
        pokazać turystom, że można wakacje zorganizować inaczej, samemu, nie
        z biura podróży i niekiedy taniej( poza sezonem) - tak jak to często
        robią Niemcy, Anglicy i reszta europejczyków.

a jakie inne forum proponujesz ?
        • Gość: kasika Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:23
          To że można sobie wakacje zorganizować samemu to wiele osób wie.
          Np na forum Grecja można poczytać o wyjazdach organizowanych bez BP.
          No i na forum wakacje.pl widać że ludzie organizują sami wyjazdy i to
          na wszystkie kontynenty.
          • Gość: gość Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:57
            toż wszyscy o tym wiedzą, każdy wie, że są tanie linie, hotele itp.
            To jest jednak forum o biurach i o biurach się dyskutuje. Niektórzy wolą lecieć
            z biurem, bo nie chce im się szukać, nie che im się organizować samemu itp.
            • xagona Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend 15.04.10, 14:22
              wet jak promocyjny bilet na Maltę to co z tego jak najtańszy nocleg z
              wyżywieniem kosztuje tyle co ty masz limitu na 3 dni...
              • Gość: roksik Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: 212.126.10.* 15.04.10, 14:46
                Człowieku to może lepiej wystąp o zapomogę i nie ośmieszaj się z tą kwotą.
                • Gość: olek ale o czym wy tu mówicie ? IP: 109.243.48.* 15.04.10, 15:04
                  lot: 160 zł w dwie strony

nocleg: 43 zł za dobę z wyżywieniem - hotel qawra inn rezerwacja
                  przez hostelworld.com

jakie ośmieszanie ? cena jest dokładnie taka
      • Gość: olek Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: 109.243.48.* 15.04.10, 15:07
        dobrze piszesz:
        "o biurach podróży"

ale powinieneś też dodać: " i przez biura podróży znakomicie
        moderowane"
    • Gość: olek 67 IP: 109.243.48.* 15.04.10, 15:10
      właśnie podliczyłem ilu osobom zarezerwałem w wczasy licząc od daty
      10 marca 2010 - 67 osób zdecydowało się.
      Wystarczyło powiedzieć trzem moim znajomym i w ciągu miesiąca
      znalazło się 67 chętnych - głównie kierunek Malta + Sardynia.

Zakładam, że gdyby mieli zapłacić cenę z biura podróży to z tych 67
      zostałoby góra z 5 osób.

Tak więc jedni chcą z biura ( 5 osób) innym zależy na cenie ( 62
      osoby)
      • Gość: gość Re: 67 IP: *.chello.pl 15.04.10, 21:01
        67 biedaków z własnymi kanapkami, na nic ich nie stać i robią wiochę za granicą,
        dzięki. Jak ich nie stać, to niech siedzą w domu.
    • Gość: bzzzzzz Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.kablowka.waw.pl 15.04.10, 18:50
      w domu
      • Gość: zeus Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 19:44
        Jasne ze w domu.
        Kup sobie pare flaszek plus zagryche i urznij sie na wesolo.
        Przezycia gwarantowane.
        Niestety, starczy tylko na nasz monopol i sledzika w occie.
        • Gość: Anq26 Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 23:26
          na czerwiec 44,50zł nocleg osoba ale bez wyżywienia...
          Realne jechać na weekend za 290zł...ale baaaardzo oszczędnie bo nawet tani obiad
          w barze to wydatek 30-40zł x 2 dni a jeszcze trzeba coś pić, zjeść śniadania,
          kolacje...
          • Gość: gość Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.chello.pl 16.04.10, 00:15
            można wziąć kanapki i konserwy z domu :)
            • Gość: QkamCoSieDzieje Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.elgrom.laz.digi.pl 16.04.10, 10:46
              ...a reszte pieniedzy wydac na lotnisku w sklepie bezclowym i urznac sie jak
              swinia i narobic bydla, bo "Pan Wielmozny z Polski przyjechal na zagraniczna
              wycieczke" ;)
              • jolantas1955 Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend 17.04.10, 19:24
                Tyle wydaję na sobotniego grilla z przyjaciółmi na działce. i niech tak pozostanie:)
    • Gość: MACI Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 22:50
      IDŹ DO PUBU I DOBRZE SIĘ NAPIJ LUB ZABAW NA DYSKOTECE I WYRWIJ JAKIS TOWAR.........
    • Gość: krzysiek Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.chello.pl 18.04.10, 21:28
      Polecam Bar Mleczny i zyczę udanej zabawy!!!
      • Gość: gość Re: mam tylko 290 zl -gdzie mogę spędzić weekend IP: *.chello.pl 18.04.10, 22:06
        chyba się nie udało olkowi to uświadamianie tępych klientów biur podróży :)) On
        chciał pokazać jak to za jeden uśmiech można podrózować po świecie, a tu wszyscy
        się z niego nabijają, no no to nie tak miało być. Olek jako jedyny wie, że
        istnieją tanie linie i hotele :))
        Nieźle się uśmiałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka