Dodaj do ulubionych

obóz jezykowy tee

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 12:54
Witam Państwa,
chcę zasponsorować wnuczkom wyjazd na wakacje z językiem angielskim do Wielkiej Brytanii. Zainteresowala mnie oferta biura Tee które je organizuje, byłem w tym biurze w Katowicach na ul. jagiellońskiej. Mam dwa pytania:
- czy ktoś z Panstwa może korzystał z jego usług
- czy wg Waszej opinii taki obóz językowy w londynie to dobry pomysl na wakacje dla uczennic w wieku 15 i 16 lat?
Powiem więcej, ze to oboz na 2 tygodnie z lekcjami w szkole języków.
dziękuję z góry za informację i pozdrawiam wszystkich.
Czesław
Obserwuj wątek
    • zawijam_do_portu Re: obóz jezykowy tee 11.05.10, 15:25
      Panie Czesławie, rok temu bylismy z zona i córka przez to biuro na malcie,
      wszyscy chodzilismy na kursy angielskiego. biuro jest w porządku, nie ma obaw.
      Co do formy samych wakacji. moim zdaniem taki wyjazd jest dobra motywacja do
      nauki jezyka, duzo dzieci wynoszą, co widze na przykladzie corki. łatwiej
      przychodzi jej nauka jezyka, wymienia jeszcze maile z dziecmi z innych krajów,
      ktore poznala na tym naszym wyjezdzie na maltę (pisze je oczywiscie po angielsku
      wiec zawsze to dodatkowy trening). Poza tym zobaczyla ze uczy sie jezyka po coś
      - zeby sie potrafic porozumiec. wiem na pewno, ze jak nie za rok to za 2 na
      pewno bedziemy córke wysyłać na takie obozy.

Gość portalu: czeslaw napisał(a):

> Witam Państwa,
      > chcę zasponsorować wnuczkom wyjazd na wakacje z językiem angielskim do Wielkiej
      > Brytanii. Zainteresowala mnie oferta biura Tee które je organizuje, byłem w ty
      > m biurze w Katowicach na ul. jagiellońskiej. Mam dwa pytania:
      > - czy ktoś z Panstwa może korzystał z jego usług
      > - czy wg Waszej opinii taki obóz językowy w londynie to dobry pomysl na wakacje
      > dla uczennic w wieku 15 i 16 lat?
      > Powiem więcej, ze to oboz na 2 tygodnie z lekcjami w szkole języków.
      > dziękuję z góry za informację i pozdrawiam wszystkich.
      > Czesław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka