Gość: pee IP: *.dial.inet.fi 29.04.04, 21:46 Panie szanowny! Ostatnie połączenie promowe z Helsinkami zostało zlikwidowane DZIEWIĘĆ LAT TEMU! Czy może zna Pan jakieś o którym jeszcze nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: Autokary i tanie loty IP: 195.116.1.* 19.06.04, 10:07 Wszystko ładnie i pięknie ale dlaczego do Bułgarii jest tylko jedno połączenie autokarowe (wcale nie tanie 620zł w obie strony!! i blisko 30 godzin jazdy)) a tanie loty wogóle nie oferują lotów do tego kraju????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi-gbg Re: Autokary i tanie loty IP: *.bredband.comhem.se 20.06.04, 09:57 nie ma tanich lotow bo ich polityka powietrzna na to jeszcze nie pozwala(tak jak to bylo do niedawna w Polsce)Poza tym mozna dostac sie do Bulgarii tanimi liniami lotniczymi-takowe oglaszaja sie na www.lowcostairlines.org i sa to www.bexxair.com;poza tym z Niemiec i np Skandynavii mozna do Bulgarii poleciec na 2 tyg za ok 500 zl i wiecej(" z ostatniej chwili") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autokarem Re: Przejazdy promowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:52 Ja też liczyłam na tanie loty, a tu gucio, ceny maja jak z księzyca. Przeprosiłam się wiec z autokarami i pojechałanm do Irlandii autobusem. A przy okazji polecam firmę turystyczną WIKEL, w której załatwiłam bilety - są bardzo sprawni - www.wikel.pl Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś