IP: *.kalisz.mm.pl 26.09.11, 20:25
Od 3 października br. TUI zapowiedziało już podwyżki. Inne biura też? Macie wiedzę, jak duże będą?
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 09:52
      Wakacje na rok 2012 widać że droższe
      • Gość: gość Re: podwyżki IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.11, 11:11
        mam rozum i wiedzę ze inne biura też podniosą ceny - zadowoleni?
    • Gość: edi Re: podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.11, 11:20
      wszystko drożeje, wiec czemu wycieczki nie miałyby podrozeć, mniej buractwa bedzie
      • Gość: Koska Re: podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 12:23
        Ubezpieczenia biur w górę, paliwo lotnicze w górę, Euro w górę
        Więc wakacje w górę
        Zastanawiam się nad rezerwacją Turcji już teraz bo za miesiąc też będzie cena w górę
        Podobno biura dają teraz gwarancję że we wczesnej rezerwacji nie kupi się tej oferty taniej
        A lasty w tym roku też były w górę
        • Gość: OLAla Re: podwyżki IP: *.cwd.waw.pl 27.09.11, 12:35
          Koska, ja też myślę o rezerwacji Turcji 3 osoby w lipcu, ale wydaje mi się, że należy zaczekać na pozostałe biura przynajmniej do połowy października. Teraz tylko TRIADA i SUN FUN-ich oferty nie są atrakcyjne.
          • matanzas Re: podwyżki 27.09.11, 15:57
            Gość portalu: OLAla napisał(a):

> Koska, ja też myślę o rezerwacji Turcji 3 osoby w lipcu, ale wydaje mi się, że
            > należy zaczekać na pozostałe biura przynajmniej do połowy października. Teraz t
            > ylko TRIADA i SUN FUN-ich oferty nie są atrakcyjn

tylko czy Triada czy raczej teraz już/Sky Club przetrwa do przyszłego roku.....
            • Gość: OLAla Re: podwyżki IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 19:23
              Ja nie będę ryzykowała z Triadą hehe:)
          • Gość: koska Re: podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 14:34
            W tamtym roku znajomi kupili Grecję z Triady i zyskali
            póżniej Nie było takich cen
            Więc jestem w wielkiej kropce
            • Gość: toja Re: podwyżki IP: 217.153.153.* 28.09.11, 14:50
              zapłacić 150 zł więcej za lepszą ofertę lub stracić 2 tysiące, to faktycznie wieeeelka kropka
              • Gość: goja Re: podwyżki IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 17:20
                Nie lamentujmy tak, jak przypomnieć sobie tegoroczne tzw. "lasty" to w porównaniu z tamtymi cenami coś fajnego się wybierze , rzeczywiście są już oferty na lato 2012 ale po przejrzeniu ich na lecnawakacje.pl chyba jeszcze poczekam, gość na infolinii stwierdził ,że w pierwszej połowie października będzie znacznie większy wybór...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka