Gość: aaaaa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 07:48 biuro WEZYR czy ktoś korzystał, wiarygodni są Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 30.05.04, 09:26 Ja byłam z nimi w Turcji. Wszystko było (bardzo) ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 20:54 dzieki za odpowiedz ja tez tam chce z nimi jechać a jak rezydenci gdzie byłas w jakim hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewunia63 Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 31.05.04, 11:10 byłam a Alanyi w hotelu Saritas, mile mnie zaskoczyli warunkami w hotelu, jedzenie trochę monotonne,świetne wycieczki dobrze zorganizowane, było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:36 Niestety ja też bzłam, mówię niestetzy, bo mój pobyt w Turcji przypominał horror, nie polecam. Lokalizacja hotelu byla zupelnie gdzie indziej, niż mówiono, na plaży połamane leżaki, obsługa nie mówiąca w żądnym języku, co w razie problemu stwarzało kłopot, rodzina nie mogła się dodzwonić, bo na recepcji nikt nie gadał ani po ang. ani po niem. Złożyłąm reklamacje, na co dostałąm dośc obelżywy list o tym, że4 jak ktoś jest malkontentem, to jego sprawa. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 31.05.04, 22:39 Rezydentka była super. Bardzo kompetentna. Byłam w Marmaris. Nazwy hotelu nie podaję bo był taki sobie, ale wiedziałam, że nie będzie to "luksus" więc nie mogę mieć do nikogo pretensji. Z chęcią wybrałabym się jeszcze kiedyś do tej miejscowości..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: 80.51.73.* 13.06.04, 10:46 Nie z WEZYREM ale wróciłem z Egiptu z ALFASTER horror ale druga wycieczka nie ma czym wracac wiec i tak sie ciesze powinnismy płacic po powrocie wtedy nie lali by na nas jak to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
axa2002 Re: WEZYR- biuro turystyczne 06.07.04, 14:01 też byłam w Turcji w Saritasie i mam odmienne wspomnienia - pokój nie posprzątany - na początek - z racji, że przylecieliśmy w środku nocy spaliśmy bez pościeli. Posprzątali dopiero rano. Warunki nie spacjalne - ale jak ktoś podrózuje po krajach arabskich zawsze musi brać poprawkę na hotele (nigdy nie dorównują standardom europejskim). Jedzenie też nie specjalne. Jedyne co było super to basen - duży i raczej bez tłumów. Rezydnet - tragedia, spotkanie organizacyjne sprowadziło się do straszenia, że ubezpieczenie NNW nie obejmuje wycieczek nie organizowanych przez Wezyr - tzn. nie można kupować wycieczek u lokalnych przewoźników (które są o wiele tańsze). Wycieczki organizowane przez WEZYR w 30% opierają się o zwiedzanie sklepów, w których "warto" zrobić zakupy (oczywiście kupując samemu w zwykłych sklepach jeste o wiele taniej). Jest jadnak jeden człowiek, z tego co pamiętam ma na imię Marek - super pilot - każde biuro podrózy mogłoby go pozazdrościć WEZYROWI. Na dwudniowej wyciecze do Kapdocji zrobił wiele od siebie by wszyscy nie zanudzili się długą podróżą. Mam nadzieję, że pomogłam.....:-& Odpowiedz Link Zgłoś