Dodaj do ulubionych

WEZYR- biuro turystyczne

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 07:48
biuro WEZYR czy ktoś korzystał, wiarygodni są
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 30.05.04, 09:26
      Ja byłam z nimi w Turcji. Wszystko było (bardzo) ok.
    • Gość: aaaaa Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 20:54
    • Gość: aaaaa Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.04, 20:54
      dzieki za odpowiedz
      ja tez tam chce z nimi jechać
      a jak rezydenci
      gdzie byłas
      w jakim hotelu
      • Gość: ewunia63 Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 31.05.04, 11:10
        byłam a Alanyi w hotelu Saritas, mile mnie zaskoczyli warunkami w hotelu,
        jedzenie trochę monotonne,świetne wycieczki dobrze zorganizowane, było ok.
    • Gość: Ania Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:36
      Niestety ja też bzłam, mówię niestetzy, bo mój pobyt w Turcji przypominał
      horror, nie polecam. Lokalizacja hotelu byla zupelnie gdzie indziej, niż
      mówiono, na plaży połamane leżaki, obsługa nie mówiąca w żądnym języku, co w
      razie problemu stwarzało kłopot, rodzina nie mogła się dodzwonić, bo na
      recepcji nikt nie gadał ani po ang. ani po niem. Złożyłąm reklamacje, na co
      dostałąm dośc obelżywy list o tym, że4 jak ktoś jest malkontentem, to jego
      sprawa. Nie polecam.
    • Gość: bea Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 31.05.04, 22:39
      Rezydentka była super. Bardzo kompetentna. Byłam w Marmaris. Nazwy hotelu nie
      podaję bo był taki sobie, ale wiedziałam, że nie będzie to "luksus" więc nie
      mogę mieć do nikogo pretensji.
      Z chęcią wybrałabym się jeszcze kiedyś do tej miejscowości.....
      • Gość: Maciek Re: WEZYR- biuro turystyczne IP: 80.51.73.* 13.06.04, 10:46
        Nie z WEZYREM ale wróciłem z Egiptu z ALFASTER horror ale druga wycieczka nie
        ma czym wracac wiec i tak sie ciesze powinnismy płacic po powrocie wtedy nie
        lali by na nas jak to robią.
        • axa2002 Re: WEZYR- biuro turystyczne 06.07.04, 14:01
          też byłam w Turcji w Saritasie i mam odmienne wspomnienia - pokój nie
          posprzątany - na początek - z racji, że przylecieliśmy w środku nocy spaliśmy
          bez pościeli. Posprzątali dopiero rano. Warunki nie spacjalne - ale jak ktoś
          podrózuje po krajach arabskich zawsze musi brać poprawkę na hotele (nigdy nie
          dorównują standardom europejskim). Jedzenie też nie specjalne. Jedyne co było
          super to basen - duży i raczej bez tłumów.
          Rezydnet - tragedia, spotkanie organizacyjne sprowadziło się do straszenia, że
          ubezpieczenie NNW nie obejmuje wycieczek nie organizowanych przez Wezyr - tzn.
          nie można kupować wycieczek u lokalnych przewoźników (które są o wiele tańsze).
          Wycieczki organizowane przez WEZYR w 30% opierają się o zwiedzanie sklepów, w
          których "warto" zrobić zakupy (oczywiście kupując samemu w zwykłych sklepach
          jeste o wiele taniej). Jest jadnak jeden człowiek, z tego co pamiętam ma na
          imię Marek - super pilot - każde biuro podrózy mogłoby go pozazdrościć
          WEZYROWI. Na dwudniowej wyciecze do Kapdocji zrobił wiele od siebie by wszyscy
          nie zanudzili się długą podróżą.
          Mam nadzieję, że pomogłam.....:-&
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka