IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:19
Ponawiam prośbę. Może ktoś był w Gruzji z Czajka Travel i podzieli się wrażeniami. Program, zwłaszcza ze Swanetią bardzo interesujący, cena, jak na Gruzję też niezbyt wygórowana, w porównaniu do innych ofert.
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: Gruzja IP: *.30.214.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.12, 21:34
      bylam w gruzji (7+7) z czajka z krakowa na przelomie lipca i sierpnia 2012. kraj super ekstra, ale biuro do niczego, a raczej jego wlasciciel. wywieze cie i zostawi na twoja odpowiedzialnosc. mielismy ogromny problem z mieszkaniem w batumi, problem, ktory mozna bylo rozwiazac, ale gosc sie wypial i wszyscy wyprowadzili sie do innych hoteli, za ktore placilismy z wlasnej kieszeni. koszt wycieczki wzrosl do 5000 tysi. nie wyjezdzaj z tym biurem bez zapasu gotowki.
      • wafel440 Re: Gruzja 04.10.12, 00:07
        Byłem z Czajką w Gruzji na wycieczce Tajemnicza Swanetia i Batumi. Wyjazd niezwykle udany. Fantastyczna pilotka Ewelina , mała grupa, program atrakcyjny i ciekawy, zobaczyliśmy o wiele więcej, niż przewidywał. Jedzenie i warunki zakwaterowania zgodnie z ofertą.lepsze nawet, niż oczekiwałem. Nie wiem, jak wyglądają inne objazdówki Czajki, ale ta była rewelacyjna.Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka