Dodaj do ulubionych

Weekend majowy - gdzie lecieć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 14:44
Cześć,

Chciałem gdzieś polecieć na weekend majowy ale okazuje się, że już nigdzie nie ma miejsc, w Polsce straszą, że tak jak na święta pogoda ma się popsuć. Obszedłem dzisiaj kilka biur i nic nie ma a to co mi polecali to zaczynała się 5 maja ;-)
Czy są jeszcze jakieś szanse? Gdzieś gdzie ciepło i ładnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukas Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 14:50
      Też się zastanawiam. I właśnie trafiłem na artykuł i ponoć można
      centrumpr.pl/artykul/ostatnia-szansa-na-majowy-wyjazd,33468.html
    • malaczarna189 Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 20.04.12, 16:32
      a sprawdzałeś może Funclub? Jest bardzo fajna objazdówka po Hiszpanii i Portugalii ze zwiedzaniem m.in. Lizbony, Madrytu, Barcelony, Walencji.... :D i wlasnie jest na niego promocja! no i sa miejsca, co najwazniejsze;D
      • Gość: Przemek Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 18:50
        Patrzyłem i do Hiszpanii autobusem to nie dla mnie a po drugie jak zaczeli mi sprawdzać to na nic nie ma terminow a ceny samolotowych. Już kupiłem lecę z niemiec w piątek rano i wracam w niedziele po 23 na Majorke czyli 10 dni obijania sie ;-)
        • voyager747 Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 20.04.12, 19:10
          Majorka fajna, ale upałów pewnie nie będzie
          • Gość: sisi Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.12, 20:03
            Wg pogodynki.pl w Polsce pogoda ma być super w przeciwieństwie do Teneryfy gdzie lecę. U nas 26st(południe Polski), na Teneryfie ok20st
        • ekspert_esky.pl Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 24.04.12, 12:24
          Majorka - świetny wybór. Miałam okazję spędzić tam majówkę rok temu, pogoda dopisała - ok 22. st, słonecznie, woda wprawdzie zimna, ale odważniejsi już się kąpali w morzu :)

Będąc na Majorce, polecam zobaczyć miasteczko (wioskę) Deia - przepięknie położona w górach, robi niesamowite wrażenie. Atmosfera jest tam niezwykła, piękna architektura, kilka knajp i kawiarenek. Leży około 45 km od 45 od Valldemossy. Naprawdę warto.
      • rudzik89 Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 21.04.12, 19:33
        Bylam na tej objazdowce z funclubem rok temu i zdecydowanie warto:) Program wypelniony, ale bez pospiechu i latania, wszystko zwiedzone dokladnie i na spokojnie. Zwiedzilismy miedzy innymi Granade, Sewillę, Lizbonę, Madryt, Saragossę czy Fatimę:) Tyle pięknych miejsc za taką w sumie niewielką cenę. Warto.
    • agneshrg Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 20.04.12, 21:37
      rainbow tours 02.05 Kreta z WAW - są miejsca :)
      • grekan Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 21.04.12, 02:37
        Slabo szukasz. Oto oferty z wolnymi miejscami na weekend majowy:
        Itaka- Turcja, Teneryfa,, Maroko
        Alfa Star- Tunezja
        Sky Club- Teneryfa
        Orka Travel- Sardynia
        Viva Club- Egipt
        Wejdz na str: fly.pl wybierz odpowiedni kierunek, wykup on-line i lecisz...
        • Gość: Przemek Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.12, 11:49
          Sprawdzales to dokladnie? Itaka ma 3* ze sniadaniami w Turcji za 2250 pln
          a ja mam 4* all na Majorce za niespelna 2 tys. Nie wspomne, ze dla mnie wyjazd do Warszawy teraz podczas remontu 8 to 7h a do Drezna 2h i parking mam o polowe tanszy ;-)
      • Gość: Maja Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.12, 17:25
        w ogóle mają ciekawe lasty i można jakąś majówkę na szybko wybrać, bo zeszli z cen dość tak.
        • Gość: Hania Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.12, 23:03
          Ja w tym roku wybrałam autokarową objazdówkę Rainbow po Italii:) Dawno nie jechałam nigdzie autokarem, a ostatnio przypomniałam sobie autokarowe wycieczki na kolonie, czy w liceum i zawsze było sympatycznie;)
    • Gość: Majowenka Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.tkk.pl 22.04.12, 20:44
      ja sie wybieram do Wladysławowa do hotelu Velaves i polecam Ci ten kierunek.
      Dużo parkow, szerokie plaze no i pogoda ma być słoneczna.
      Fajny jest też sam osrodek - ja mam ofertę z masazami, nordic walkingiem i spodziewam sie meczu water polo :) Tez mają fajne atrakcje dla dzieci z opienkunkami, bilardem czy grami planszowymi
      • Gość: gtw Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 22.04.12, 21:02
        nad Bałtykiem i na zachodzie Polski ma być kiepska pogoda i chłodno ok. 15C , na wschodzie i na południu prawie 30C
    • il-ny Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 23.04.12, 12:42
      A może lot za 8 zł:

www.tanie-loty.com.pl/blogi/wpis/476-tanie-loty-z-warszawy-juz-od-8-zlotych/html.html
      Loty z Warszawy do kilku miejsc, fajna okazja żeby pozwiedzać w weekend majowy
    • armandoso Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 23.04.12, 23:14
      Poza Polską w miare tanio i ciepło powinno być na Ukrainie - Krym :) Pogoda dopisze, a ceny jescze nie beda tak wysokie jak na Euro

---

fotograf Śląsk
      firma sprzątająca gdańsk
      sklep komputerowy Olsztyn
      Perfumeria Warszawa
    • Gość: Adrianna Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 10:16
      Nie da się juz złapać lasta? Ja dwa dni temu zarezerwowałam wycieczkę z Rainbowem i lecę za parę dni do Paryża :D
    • nextur Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 24.04.12, 10:58
      Może jakiś weekend w mieście, ale raczej mniej popularnym w Polsce. Lazurowe wybrzeże chociażby, Costa Bianca, może Madera ?
    • Gość: Tamara Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 20:47
      Ja zabardzo nie wierze prognozom, na święta też miało być 20 stopni, a było zaledwie kilka;/ Zima nie udało mi się wyjechac na narty, ale teraz wybieram się na objazdówkę do Austrii.
      • Gość: barramundi Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.multi-play.net.pl 26.04.12, 23:36
        Mnie się udało załapać na lasta u Rainbowa w tym roku, konkretnie na objazdówkę "Paryż i zamki nad Loarą" W zeszłym roku się za późno za to wzięłam i majówkę spędziłam w rodzinnych stronach, ale w tym roku od dawna już polowałam na oferty. Wszystkim szukającym życzę powodzenia!
        • Gość: Hania Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.152.135.17.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.04.12, 22:25
          Znajomi pojechali też w tym roku na objazdówkę z RT, ale im zazdroszczę, Ja weekend majowy spędzę w bloku;/
    • julitapc Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 13.02.13, 16:30
      Majówka Party Camp 2013- Chorwacja, Hiszpania, Grecja, Euro Trip- 10.000 uczestników!

Organizatorzy największych wyjazdów studenckich w Polsce zapraszają do
      zapoznania się z ofertą Majówki 2013!

Szczegółowych informacji szukaj na stronie: www.majowkapartycamp.pl

Jedź z nami na majówkę do Chorwacji, Hiszpanii, Grecji lub na wielki 10 dniowy EUROTRIP do Hiszpanii (Barcelona i Lloret de Mar), Włoch (Mediolan i Rzym) i Monaco (Monte Carlo)!
      Podczas tegorocznej Majówki Party Camp przewidzieliśmy tysiące miejsc dla uczestników z całej Polski i Europy!

Terminy Wyjazdów:
      CHORWACJA Party Camp już od 699 zł www.majowkapartycamp.pl/croatia
      28.04 - 4.05.2013 (7dni/6nocy)
      ESPANA Party Camp już od 839 zł - www.majowkapartycamp.pl/espana
      28.04 - 5.05.2013 (8dni/7nocy)
      GREECE Party Camp już od 779 zł - www.majowkapartycamp.pl/greece
      28.04 - 4.05.2013 (7dni/6nocy)
      EUROTRIP już za 1249 zł - www.majowkapartycamp.pl/eurotrip
      27.04 - 6.05.2013 (10dni/9nocy)

W planie poza zwiedzaniem i imprezami w takich miast jak Lloret de Mar, Barcelona, Mediolan, Rzym, Thesaloniki, Pula i Rovinji przewidzieliśmy bardzo bogaty plan rozrywkowy!

Majówka Party Camp 2013 to:
      - zwiedzanie i imprezy w takich miastach jak: Lloret de Mar, Barcelona, Mediolan, Rzym, Thesaloniki, Pula i Rovinji
      - Wielkie INTERNATIONAL PARTY studentów z Polski i Europy!
      - Zniżki studenckie !
      - IMPREZY NA STATKACH i PROMACH DLA KILKUSET OSÓB!
      - Całodobowa integracja podczas wyjazdów!
      - Szkolenia i zabawy integracyjne!

UWAGA!
      Nie musisz być studentem aby uczestniczyć w wyjeździe
      - warunkiem koniecznym jest ukończone 18 lat.

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY STUDENTÓW Z CAŁEJ POLSKI

Jeżeli masz ciekawe pomysły na współpracę lub jeżeli chciałbyś zostać koordynatorem naszego wyjazdu, uczestniczyć w specjalnym programie partnerskim, promować wydarzenie wśród swoich znajomych i na uczelni, to nie zwlekaj i skontaktuj się z koordynatorem promocji:

E-mail: biuro@partycamp.pl

[IMG]http://majowkapartycamp.pl/majowka.jpg[/IMG]
    • mlarka Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 26.03.13, 21:17
      Na majówkę jedziemy ze znajomymi na Mazury. Mamy wynajęty już domek, ale po majówce lecimy za granicę. Mam nadzieję, że na majówkę u nas będzie ciepło, chociaż nie wiadomo czego się spodziewać...
      • Gość: gruszka Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.play-internet.pl 28.03.13, 14:29
        My też zarezerowaliśmy pokoje na mazurach, w sumie jaka by nie była pogoda, to najważniejsze, że chwila odpoczynku, to nie wakacje, więc opalanie jeszcze mi nie w głowie.
      • Gość: Sońka Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.play-internet.pl 18.04.13, 15:14
        Nie mam urlopu na ten długi tydzień majowy. Niestety wolne mam tylko w sumie 4 czy 5 dni więc za krótko żeby planować urlop. Ale za to później mam trochę wolnego. Od ósmego do 20 maja także może wtedy sobie odbiję. Myślałam o "wakacjach od tysiaka", widziałam jedno BP ma taką promocję i faktycznie jest nie drogo.
    • famaii Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 19.04.13, 11:00
      Będzie woda ciepła w Egipcie, będzie :-)
      • Gość: Marla Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.13, 16:21
        Ja miałam jechać na mazury, ale w końcu znalazłyśmy z koleżankami niezłą ofertę bp alfastar w necie "wakacje od tysiaka" na Kretę, byłyśmy już z tym biurem rok temu w Egipcie i wszystko było ok, więc w sumie czemu nie, co prawda w Grecji już byłam, ale nigdy wiosną, jestem ciekawa jak to tam wygląda, choć pewnie nie ma co się spodziewać takiej temperatury jak w lipcu. Ale jaka by nie była, to i tak bardzo się cieszę na ten wyjazd i na zasłużony odpoczynek.
        • Gość: zunia Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.31.73.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.04.13, 21:36
          właśnie wydaje mi się ze majówka jest dobrym momentem na to by wyjechać za granicę...jak weźmie się parę dni wolnego w pracy to można mieć całkiem niezły urlop:) ja w tym roku postanowiłam pojechać na wycieczkę, czysto objazdową, z nastawieniem na zwiedzanie. z koleżanką wybrałyśmy Chorwację z Margotravel. Mam nadzieję, że pogoda dopisze...ale, że upały nie zamęczą :)
      • Gość: Magda Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: *.cm-6-2b.dynamic.ziggo.nl 24.04.13, 10:56
        Egipt, oj tak! Na majówkę w sam raz:) Teraz już w last minute można upolować go w naprawdę niskiej cenie:)
        • kkk Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 28.04.14, 10:27
          ttaak, w nisiej cenie, tydzień za 2500 zł średnio ;) dl amnei to nei jest jakis hit cenowy
          poza tym - nie znajdziesz już wylotów na długi weekend, dawnoo są wykupione !
    • qworum Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 12.04.18, 14:12
      Ja tam zostaję w Polsce. Poszukam sobie fajnego spotu na WhereToWake i będę sobie na desce pływać. Jakoś na zagraniczne wakacje też się dość późno obudziełm :)
    • Gość: liczita Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: 91.192.57.* 16.04.18, 21:04
      A jak tam weekend majowy 2018? :) jakies pomysly? Ktoś leci w jakieś ciekawe miejsce?
      • Gość: shalla Re: Weekend majowy - gdzie lecieć IP: 91.192.57.* 17.04.18, 18:38
        Ja wybieram się na objazdówkę po Rumuni "szlakiem hrabiego drakuli" :D
        • daria275 Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 17.04.18, 19:13
          I znowu geniusze marketingu ruszyły w bój. Aż smutno się robi, że wizytówką poważnego - jak by na to nie patrzeć - biura podróży są takie twory. Do biura się zwracam, które tych pacanków opłaca - toż to obciach...
        • kamerdynerka Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 15.05.18, 12:11
          I jak ten objazd? Rumunia zrobiła się dość popularna, mojego męża też kusi, aby tam pojechac i tak myslimy :)
    • wejherowo1 Re: Weekend majowy - gdzie lecieć 25.05.18, 14:52
      Ja wolę spędzać majówkę w Polsce. Przepiękne są Kaszuby i miejscowość Wejherowo. Jeżeli ktoś chce odpocząć od codziennych obowiązków to z pewnością tam się zrelaksuje. Z Wejherowa jest też blisko do morza, zawsze można wyskoczyć na jednodniową wycieczkę. Wejdź na www.wejherowo.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka