Dodaj do ulubionych

Turcja: TUI Fresh?

06.05.12, 23:49
Cześć! Planuję prawdopodobnie za rok na wiosnę pojechać do Turcji. Chcę zwiedzić Kapadocję i Pamukkale, ew. Turcję Egejską. Nie chcę zahaczać o Stambuł (bo już tam byłam dwa razy i starannie obeszłam, a poza tym to wydłuża trasy wycieczek objazdowych - normalne). Waham się między dwiema opcjami: wycieczki objazdowej (ale, jak mówię, BEZ Stambułu - takich jest mniejszość. Ale są) albo wczasów z fakultetami. Jeśli wczasy, to optymalnie byłoby jak najbliżej centrum jak największego miasta/kurortu. Nie musi być wielkich kompleksów basenów. Może, ale nie musi być All Inclusive. No i wpadłam ostatnio do TUI, a oni (oprócz wycieczek objazdowych, które sobie rozważę na równi z ofertami innych BP) mają jakoby Coś Nowego - cienki katalog "TUI Fresh", to jest Bułgaria, Grecja i Turcja właśnie, i niby właśnie chodzi o to, żeby to były hotele w centrach miast. Ceny dość OK. Wybór hoteli niewielki. Wyjazdy poza szczytem sezonu (nie lipiec/sierpień) - dla mnie to akurat wspaniale, nie lubię upałów. To ja mam prośbę: jeśli ktoś z Was był na takiej imprezie albo słyszał coś o tej inicjatywie (dobrze lub źle), to napiszcie o swoich wrażeniach. Co do objazdówek-bez-Stambułu - też. Dzięki!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka