Gość: Wulgarna_dama IP: *.kania.com.pl 22.05.12, 11:36 Dzisiaj dostałam informację że TUI przestało latać na RODOS z Katowic! Kpina totalna, na 2tygodnie przed wylotem. Czy ktos tez tak ma? Zaproponowali cos w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszmusia Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic 22.05.12, 11:57 a tobie cos zaproponowali? Odpowiedz Link Zgłoś
madrek76 Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic 22.05.12, 12:08 Itaka też przestała latać z Katowic np. do Maroko. Coraz więcej biur podróży wycofuje się z lotnisk innych niż W-wa twierdząc, że nie mogą zebrać grupy....ale coś w tym jest. Znajomi byli teraz jedni z RT na objazdówce grupa 21 osób, drudzy z Itaki Maroko grupa 22 osoby więc faktycznie kilka lotnisk odpada, bo to się im nie opłaca! A jeszcze 5 lat temu jak byłam na objazdówce to i 40-50 osób liczyła grupa...niestety kryzys i dużo ludzi rezygnuje z urlopów zagranicą zostają w domu, albo jadą na kilka dni w kraju. Sąsiadka pracująca w jednym z BP mówi, że sprzedaż w tym roku -30% poleciała im i niestety coraz częściej dostają informację, że wyloty z różnych miejsc nie dochodzą do skutku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.emea.ibm.com 22.05.12, 12:58 W przypadku Kos zrobili loty łączone Katowice - Kraków. Ale ciągle nie ma informacji o tych lotach na siatce lotniska i nie można uzyskać żadnych informacji w enterair. Obawiam się, że ten kierunek może spotkać ten sam los :(. Od kiedy miały rozpocząć się loty Katowice - Rodos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.12, 14:37 Neckermann to samo zrobił nam z Turcją, na miesiąc przed wylotem odwołali wczasy w tym kierunku co wykupilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turcja1 Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 18:19 Itaka odwołała loty z Katowic na Gran Canarię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.12, 20:42 I Sycylię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.238.73.201.ip.abpl.pl 25.05.12, 10:49 ITAKA anulowała loty z Katowic na Lanzarote. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic 25.05.12, 11:15 Na Lanzarote to już Itaka przegięła a tak ją chwaliłem ale z drugiej strony to coś z tymi Katowicami nie tak - dużo biur / patrz inne watki / odwołuje loty z Katowic . Czemu ??? Z Warszawy na szczęście raczej nie odwołują . Ano jak się zachciało RAŚ - ia to teraz trzeba sobie samoloty kupić albo w łaskę biegać do Warszawy .... Chyba jednak za karę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: 195.116.20.* 25.05.12, 14:01 A ja sie zawsze zastanawiam, dlaczego biura podrózy nie latają z Wrocka??? Tzn. latają, ale kierunków jak na lekarstwo, a teraz są tam aż dwa terminale!!! I ludzi raczej, więcej z Wrocka lata niż z Katowic. Ja zawsze muszę jeździć albo do Katowic, albo Poznania- porażka!!! Mam nadzieję, że jak już drugi terminal ruszy na całego, to w przyszłym roku rozszerzą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.12, 16:43 Z Katowic lata dużo osób. Do tego jest duże zaplecze parkingowe ktorego nie ma we Wrocławiu i Krakowie. Raz leciałam z W-wy i nigdy wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 09:55 skoro samolotów z KTW nie da się obłożyć na wszystkie kierunki, to co dopiero w Wrocławia:) a Rodos z Katowic - touroperator TUI - lata, więc nie wiadomo właściwie co odwołano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.itsa.net.pl 28.05.12, 14:01 Ja to nie wiem ale jak tak dalej pojdzie to dojdzie do paradoksu - mieszkajac w JKatowicach bede dojezdzac do Warszawy zeby miec wieksza pewnosc ze nie odwolaja lotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: TUI - Anulowane wyloty z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 21:49 Przeciez TUI lata normalnie z Katowic w poniedzialki Odpowiedz Link Zgłoś