Dodaj do ulubionych

Korfu z ecco

IP: *.protonet.pl 25.05.12, 00:42

"Troszkę" nie tak ze strony ecco (świadomie pisane z małej litery) Korfu hotel Primasol Louis Ionian Sun odwołany 5 maja znowu w oferci ale już nie jak first w cenie listopadowej 2500 zł/ 2 tygodnie we wrześniu tylko ponad 6000!!!! zamawiany teraz.
Nigdy już nie dam się nabrać na ich ofertę .Przestrzegam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka Re: Korfu z ecco IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 08:52
      To dotyczy większości kierunków. Odwołali rezerwacje w promocyjnych cenach tłumaczac, że było"za mało chętnych" a teraz te same oferty pojawiły się na nowo, w znacznie wyższych cenach. Ecco tłumaczy pokrętnie, że to "inna oferta" bo niby inny przelot, ale jak dla mnie to nie ma nic do rzeczy. To przekręt i tyle, ja też nigdy już u nich nic nie kupię i wszystkich będę przestrzegać przed tą firmą.
      • Gość: Ania Re: Korfu z ecco IP: 195.116.20.* 25.05.12, 14:05
        Praktyki biur podróży do szału doprowadzają. Jakby dali normalne ceny to pewnie ludzie by kupowali, a oni na furst dają poniżej kosztów, żeby klientów złapać. potem odwołują rezerwacje, proponuja coś innego, a to samo sprzedają duzo drożej. Nie wiem że jeszcze nikt tego jakoś nie wyłapał z mediów. Powinno się nagłośnić tą sprawę, bo to normalne oszukiwanie ludzi jest.
        • Gość: Kluska Re: Korfu z ecco IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 14:45
          Z Ecco powoli wszystkie kierunki się pojawiają na nowo. Szlag mnie dosłownie trafił jak zobaczyłam, że wycieczka która mi anulowali jest na nowo dostępna. Ta sama data wylot, ta sama linia lotnicza, ten sam hotel. Wszystko to samo, tylko dwie różnice: inna cena i fakt, że ja nie mogę lecieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka