Gość: mob-os
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
25.05.12, 22:13
Od wielu lat korzystam z ofert Biur podróży przy planowaniu urlopu i muszę przyznać że nigdy nie mialam wtopy aż..... do 2012 wylot do Egiptu z Ecco Holiday. Ponieważ jestem ich stalym klientem tzn. korzystalam już z ich oferty kilka razy to w pażdzierniku 2011 przyslali mi ofertę First-przedpremiera. Po analizie / nie mając złych wspomnień odnośnie biura/podjęliśmy decyzję o rezerwacji dla 8 osób/ naszych znajomych i nas wyjazdu w listopadzie 2011na czerwiec 2012.Potem okazalo się że ecco ma inne plany odnośnie rezerwacji first.Ciągle telefony i brak informacji do 15 maja 2012 czy będzie realizowany wylot czy nie zniszczył cala naszą radość z wakacji.Podobno lecimy ! bo nam nie anulowali wylotu ale nie wiemy do dnia dzisiejszego ani jakimi liniami ani nawet w przybliżeniu o ktorej godz./wiem że godz wylotu mogą się zmienić /. Wiele lat temu korzystalam tylko z last minute i teraz wiem że na pewno wracam do tej formy,bo jak czytam że Ecco .Neckermann,TUI,Itaka i inne firmy odwołują wyloty to za swoje decyzje niech ponoszą koszty biura turystyczne a nie ja -turysta ! Nie będzie turystow będą dwa solidne rzetelne biura!!!!!!!! NIE KUPUJMY FIRSTOW !!!!!!