Dodaj do ulubionych

Gdzie na ferię w 2013 ?

IP: 95.141.28.* 13.11.12, 09:49
Cześć
Zdaje sobie sprawę, że to trochę za wcześnie na planowanie wyjazdu na ferie w góry, ale chciałabym mieć już wszystko przygotowane i ogarnięte ;) Planuje wyjazd z chłopakiem i parą znajomych w Alpy, pośmigać na desce, pobawić się, oczywiście chętni są jak najbardziej mile widziani. Termin to luty, marzec '13, najprawdopodobniej 7-10 dni. Cenę też chcielibyśmy mieć w miarę przyzwoitą oraz zakwaterowanie "w miarę blisko" do stoku. Mieliśmy nagrane biuro podróży z który kiedyś byliśmy we Włoszech, ale w tym roku coś ich wycieczki mizernie wyglądają.
Pytanie do Was, gdzie mogłabym wybrać się w tym roku, oczywiście z gwarancją śniegu. Jakieś pomysły? Wszystkie mile widziane ;)

Obserwuj wątek
    • Gość: Beny Re: Gdzie na ferię w 2013 ? IP: *.cyberghostvpn.com 13.11.12, 15:16
      Dlaczego za wcześnie? uważam, że okres akurat dobry, aby zacząć się rozglądać i rezerwować. Parę dni temu widziałem wycieczki za 800pln na 7 dni do Austrii, ale to już chyba, mówi samo za siebie. W każdym razie sprawdź bp, pogadaj z uczestnikami itp.
      Podłączam się pod wątek bo ciekawy
    • Gość: Magdalena Nawrocka Re: Gdzie na ferię w 2013 ? IP: *.aster.pl 13.11.12, 15:21
      Hej poniżej przesyłam propozycję, mam nadzieję, że któraś przypadnie Wam do gustu:)

HOTEL LIBERTY, 3*** - ALPE! VAL DI SOLE /autokar/
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=405&o=156
      HOTEL LOCANDA LOCATORI, 3*** - ALPE! FREE SKI - skipass w cenie /autokar/
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=255&o=156

HOTEL AL POLO 3*** SUPERIOR - ALPE! VAL DI FIEMME /autokar/
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=399&o=156
      HOTEL ZANON 3*** - ALPE! VAL DI FIEMME /autokar/
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=402&o=156
      HOTEL SPANGLWIRT 3***SUPERIOR
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=339&o=156
      HOTEL AHRNERWIRT 3***SUPERIOR - ALPE! AHRNTAL - skipass w cenie /autokar/
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=128&o=156
      HOTEL MIRALAGO 3***- ALPE! FAMILY & FRIENDS - szkolenia i przedszkole narciarskie /autokar/
      turystyka-online.eu/web/?page=oferta&i=458&o=156
      Pozdrawiam :)
      Magdalena Nawrocka
      Biuro Podróży Nesto
      tel. 22 408 37 37

• Gość: gosc Re: Gdzie na ferię w 2013 ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 17:04
        a co to jest 'feria' ?? bo wujek G też nie wie :):):)
    • karola4444 Re: Gdzie na ferię w 2013 ? 13.11.12, 22:38
      gorskiraj.com/ blisko do stoku narciarskiego ponad 1 km a prócz tego w okolicy jest kilka stoków.
    • ewelcia01 na marginesie 14.11.12, 11:05
      hej,
      z zagranicznych wyjazdów mogłabym tobie polecić studenckie wyjazdy. Cena przystępna, jak na ilość atrakcji i poziom organizacji, ubezpieczenie też odpowiednie, wiem bo uległam wypadkowi, brak problemów z leczeniem. Na wyjazdach fajna atmosfera, gry, zabawy, warsztaty barmańskie, dj, taneczne. Nie mam za bardzo pomysłu o jakich minusach Tobie napisać, ale wydaje mi się, że najlepszą rekomendacją będzie to, że jadę już 3 raz. Jeśli chcecie pośmigać i wieczorkiem poimprezować to wyjazd, jest dla Was.
      Z własnego doświadczenia mogę polecić lodowiec Les2alpes
      E.
      • Gość: Kasia Re: na marginesie IP: *.aster.pl 14.11.12, 15:31
        Zapraszamy na rodzinne ferie do Karyntii,
        hotel 3 lub 4 *
        opieka instruktorów dla dzieci przez cały dzień, dla dorosłych szkolenie 3 godziny dziennie
        dojazd autokarem
        i super atmosfera:)
        www.kliwer.com.pl
      • Gość: Kinia Re: na marginesie IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.12, 15:51
        To wygląda dość ciekawie,
        Zapoznam się z ofertą,
        Jak organizacja, zakwaterowanie?
        Na coś szczególnie zwracać uwagę?
        Jak podróż?
        Co to za wypadek?
        • ewelcia01 Re: na marginesie 15.11.12, 11:16
          z organizacją nie było większych problemów, instruktorzy, piloci w porządku, elastyczni, dużo rzeczy dało rade z nimi pozałatwiać,
          zakwaterowanie w apartamentach, pokoje czyste, wszystko na miejscu, jednak tam najmniej czasu spędzałyśmy,
          podróż dość długa, ale liczyliśmy się z tym, przyjazd na miejsce w pełni rekompensuje wszystko,
          mój wypadek to raczej opowieść na inny wątek ;)
          jeśli chcesz się dowiedzieć więcej to podpytaj ludzi z ich fb, mnie w każdym razie się podobało
    • Gość: Iza Re: Gdzie na ferię w 2013 ? IP: *.bemowonet.pl 17.11.12, 21:15
      Ja przymierzam się do wakacji w Polsce poki co, odnosnie zagranicy to mysle ze w nowym roku w polowie bym gdzies pojechala:) Pare razy w zimę byłam w krynicy gorskiej, teraz szukam akurat noclegow w krynicy morskiej, nigdy nie byłam zimą nad morzem:)
      • aleksakwiat Re: Gdzie na ferię w 2013 ? 23.11.12, 11:04
        ja tez jestem zainteresowana ofertą na ferie tylko może skłaniałabym się na jakiś kierunek w Polsce, choć chętnie zapoznam się z waszymi typami, w moja podróż zabieram dzieci - synek 6 lat i roczną córcię, nie mam pomysłu gdzie by tu pojechać i trochę się obawiam
        • karola4444 Re: Gdzie na ferię w 2013 ? 26.11.12, 13:34
          My na ferie wybieramy się w Gorce do Hotelu Górski Raj*** www.gorskiraj.com/
          przygotowali się do zimy i w tym roku, udostępniając pakiety zimowe i na ferie cena przyzwoita a hotel jest idealny. Miejscowość cudowna. Kuchnia wyśmienita, blisko do stoku narciarskiego. Zniżki na wypożyczenie sprzętu sportowego i w restauracji w zależności od pakietu. Za rok też tam jedziemy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka