Dodaj do ulubionych

Ostrzegam przed Exim Tours

IP: *.dynamic.mm.pl 15.11.12, 20:10
Czuję się oszukany przez Exim Tours. Nie chcą oddać nam naszych pieniędzy za dojazd na inne lotnisko. Zmienili lotnisko wylotu i zaproponowali, że po powrocie zwrócą nam nasze koszty dojazdu na lotnisko. Teraz pisze do nich pisma, maile, dzwonie, a oni mnie od 2 miesięcy olewają. Nie odzywają się, jakbym wrzucił to wszystko w czarną dziurę. Gościu od reklamacji nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile i pisma ma wszystko gdzieś. Jedyne wyjście na nich sąd bo w normalny sposób nie da się z nimi gadać. Nie polecam, nigdy mi się nie takie tragiczne biuro. Panie za to w biurze ładnie się uśmiechają i palą głupa,bo nie wiedzą co się dzieje, bo normalnie to oni zwracają kasę w tydzień czasu. Bajere to oni mają dobrą.
Obserwuj wątek
    • pietnacha40 Re: Ostrzegam przed Exim Tours 15.11.12, 20:47
      jesli miałeś na piśmie ,ze Ci zwrócą ,wyslij reklamację poleconym z potw. odbioru . Na ustosunkowanie się mają chyba miesiąc , brak odpowiedzi oznacza jej uznanie . Wtedy albo kasa ,albo idź do rzecznika praw konsumenta . Dużo prościej niz sąd i czasem jego interwencja wystarcza . Nie potrafiłam się dogadać z Play , rzecznik raz dwa załatwił sprawę .
    • Gość: grac Re: Ostrzegam przed Exim Tours IP: *.play-internet.pl 23.11.12, 17:07
      jesli juz nigdy nie bedziesz chcial poczuc sie oszukany przez zadne biuro jesli chcesz byc sam dla siebie internetowym biurem podrozy odezwij sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka