Dodaj do ulubionych

Współpraca z Rainbow

08.02.13, 19:19
Witam, czy jest tutaj ktoś, kto podzieli się opiniami na temat współpracy z potężnym organizatorem - Rainbow (chodzi mi o typowy pilotaż, nie o rezydenturę). Jak z płatnościami? Jaka atmosfera?
Obserwuj wątek
    • wicherek12 Re: Współpraca z Rainbow 19.02.13, 15:06
      tak sobie, nie zadobrze .
      • skia79 Re: Współpraca z Rainbow 28.02.13, 13:13
        To zależy, czego oczekujesz. Ja pracuję z Rainbow od wielu lat. I chwalę sobie bardzo. A mam doświadczenia także z innymi tour operatorami.
        • kamyk4 Re: Współpraca z Rainbow 01.03.13, 20:34
          Ja widziałam co Rainbow wyprawiał w Chorwacji. Największemu wrogowi nie polecam. Może na innych destynacjach wygląda to lepiej, ale mam wrażenie, że to cecha charakterystyczna wielkich tour operatorów. Ale to tylko moje wrażenie nie poparte żadnym doświadczeniem.
          • id.kulka Re: Współpraca z Rainbow 25.03.13, 13:23
            Byłam na 1 wycieczce kilka lat temu (w Chorwacji :))
            Na pewno wymagają dużej samodzielności: masz autokar, noclegi i punkty programu do zrealizowania: a jak sobie poukładasz, zarezerwujesz wstępy, przewodników itd, zależy od Ciebie (choć może na innych kierunkach wygląda to inaczej i - jak pisałam - to są doświadczenia sprzed kilku lat)
            Ogólnie: mogłoby być gorzej. Ale i lepiej ;-))
    • natasza.eu Re: Współpraca z Rainbow 04.04.13, 16:42
      Osobiście odradzam z współpracę z nimi. Droga przez mękę. Znajomi piloci pouciekali z Rainbow.
      • saskia1 Re: Współpraca z Rainbow 05.04.13, 10:14
        Stawki za pilotowanie beznadziejne, chcą aby pracować za grosze, byłam na rozmowie, i ich po prostu wyśmiałam. Zdecydowanie polecam mniejsze biura, gdzie wszystko jest do ogarnięcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka