sztompel 08.02.13, 19:19 Witam, czy jest tutaj ktoś, kto podzieli się opiniami na temat współpracy z potężnym organizatorem - Rainbow (chodzi mi o typowy pilotaż, nie o rezydenturę). Jak z płatnościami? Jaka atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skia79 Re: Współpraca z Rainbow 28.02.13, 13:13 To zależy, czego oczekujesz. Ja pracuję z Rainbow od wielu lat. I chwalę sobie bardzo. A mam doświadczenia także z innymi tour operatorami. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: Współpraca z Rainbow 01.03.13, 20:34 Ja widziałam co Rainbow wyprawiał w Chorwacji. Największemu wrogowi nie polecam. Może na innych destynacjach wygląda to lepiej, ale mam wrażenie, że to cecha charakterystyczna wielkich tour operatorów. Ale to tylko moje wrażenie nie poparte żadnym doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Współpraca z Rainbow 25.03.13, 13:23 Byłam na 1 wycieczce kilka lat temu (w Chorwacji :)) Na pewno wymagają dużej samodzielności: masz autokar, noclegi i punkty programu do zrealizowania: a jak sobie poukładasz, zarezerwujesz wstępy, przewodników itd, zależy od Ciebie (choć może na innych kierunkach wygląda to inaczej i - jak pisałam - to są doświadczenia sprzed kilku lat) Ogólnie: mogłoby być gorzej. Ale i lepiej ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.eu Re: Współpraca z Rainbow 04.04.13, 16:42 Osobiście odradzam z współpracę z nimi. Droga przez mękę. Znajomi piloci pouciekali z Rainbow. Odpowiedz Link Zgłoś
saskia1 Re: Współpraca z Rainbow 05.04.13, 10:14 Stawki za pilotowanie beznadziejne, chcą aby pracować za grosze, byłam na rozmowie, i ich po prostu wyśmiałam. Zdecydowanie polecam mniejsze biura, gdzie wszystko jest do ogarnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś