Dodaj do ulubionych

Majówka w Pradze

IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.13, 21:58
Witam Studentów!

Studencki Klub Turystyczny oferuje w tym roku nieziemską majówkę w pięknej czeskiej Pradze. Czterodniowy wyjazd w super atmosferze i za niską kasę. więcej szczegółów www.skt.org.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Majówka w Pradze IP: *.ibs.net.pl 27.03.13, 23:19
      Raz byłam w Pradze w tym majowym okresie i pamiętam głownie tłumy wszędzie. To chyba nie jest nalepszy czas, przynajmniej na zwiedzanie Pragi
    • Gość: olkaaaaa Re: Majówka w Pradze IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 22:22
      ej byłam wtedy na tym wyjeździe i było extra!! Nie pierwszy raz byłam w Pradze, więc wiedziałam co i jak i wiecie... miałam swoje oczekiwania a SKT je spełniło! normalnie byłam w siódmym niebie! Dużo zwiedzania i to tych najciekawszych miejsc, bez zbędnego łażenia po mieście w poszukuwaniu nie wiadomo czego, zero zmarnowanego czasu krótko mówiąc. Wieczorkiem wyjścia typu impreza itp, to już w zalezności od uznania ale ja akurat wychodziłam ;) no i wspomnień jest wiele.. klimat niezapomniany także polecam ;)
    • Gość: aśka Re: Majówka w Pradze IP: *.204.84.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.13, 19:07
      ja byłam na majówkę z margotravel, było bardzo fajnie chociaż w tym roku pogoda nie dopisała niestety....a w pradze tłumy są chyba zawsze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka