bluemar 19.07.13, 11:22 ile tam jest schodów do pokonania?A może są ruchome?Mam duży bagaż materiały reklamowe-trochę ciężko i nie wiem czy rujnować się na taxi czy jechać metrem. Nie znam tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerv Re: Wawa metro Młociny 20.07.13, 21:39 Może pomoże www.ztm.waw.pl/mapa/metro/a23.htm Na ruchome schody bym nie liczył - stacja na powierzchni. Jednak założę się, że była zbudowana platforma dla wózków, w ramach jakiegoś tam programu. Ale z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością mogę się spodziewać, że nie działa. Pozostaje miły uśmiech do jakiegoś mięśniaka - przeniesie Cię na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
bluemar Re: Wawa metro Młociny 28.07.13, 20:14 nie odważyłam się wsiąść do tej windy o 4.30 -ciekawe co byłoby gdyby stanęła ,wziełam taxi i dobrze zrobiłam ponieważ okazało się,że stacja najbliższa Warszawie Centralnej jest nieczynna.Na zewnątrz nie ma o tym informacji-Wawa dla warszawiaków :) jest ponoć na peronach. Odpowiedz Link Zgłoś