Dodaj do ulubionych

Firsty Lato 2014 Egipt

IP: *.dynamic.mm.pl 25.09.13, 21:08
Mamy prawie październik.
Praktycznie mamy kilka biur Sun Fun, Alfa Star. Itaka, Tui, Rainbow Tours, Wezyr, itd

Wydaje mi się, że w tym roku Firsty mogą być bardzo tanie........

Egipt udziela mega zniżek żeby przyciągnąć turystów, po tak słabym sezonie 2013.

Mam pytanie kiedy biura zaoferują Firsty na lato 2014 ...., i czy warto brać od razu, czy poczekać jakiś czas.....np. kupić do końca grudnia ?

Co Biura mogą dawać oprócz rabatu cenowego i gwarancji stałej ceny (bo to jest standard) ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zzzzzz Re: Firsty Lato 2014 Egipt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.13, 09:05
      np. mogą ci zrobić kuku jak nas w tym roku GTI , i po wakacjach i kasie bo dostaniemy z tego ochłapy
      • Gość: szczup Re: Firsty Lato 2014 Egipt IP: *.dynamic.mm.pl 26.09.13, 14:02
        Dlatego tylko wielcy zostali.....

Póki co sun fun- odpalił Firsty- www.sunfun.pl/warunki-fc
        Ale wygladają bardzo mizernie , warto czekać na konkurencję.
        • Gość: zzzzzzzz Re: Firsty Lato 2014 Egipt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.13, 14:29
          orbis triada też byli , a gti to nie było aż tak małe biuro
    • Gość: gość portalu Re: Firsty Lato 2014 Egipt IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 20:34
      Też czekamy...
      Ciekawy jestem czy ceny bardzo w górę pójdą w porównaiu z tym rokiem
    • Gość: Olaf Re: Firsty Lato 2014 Egipt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.13, 09:14
      niestety po bardzo drogich lastach wszystko wskazuje że tanio to już było
    • Gość: Polanka Re: Firsty Lato 2014 Egipt IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.13, 22:30
      Też polowałam i upolowałam Egipt z BeeFree poniżej 2 tys. Dla mnie cena calkiem całkiem, zwłaszcza, że nie pierwszy raz jadę z tym biurem i jestem bardzo zadowolona z wycieczek, które organizują.
      • Gość: AFC Re: Firsty Lato 2014 Egipt IP: *.play-internet.pl 25.11.13, 10:55
        NA DZIEŃ DZISIEJSZY TO BYM NAWET TEŚCIOWEJ NIE WYSŁAŁ DO EGIPTU ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka