pilot_piotr 09.11.13, 12:48 Witam, od dwóch lat nie byłem na Ukrainie z grupą, czy ktoś mógłby napisać jak wygląda w tej chwili przekraczanie granicy na tym przejściu? Ze wszystkimi "lokalnymi atrakcjami"? ;) Dzięki za podpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluemar Re: Rawa Ruska/Hrebenne 10.11.13, 09:43 Rzadko teraz tam jeżdżę więc info z maja -zmian większych nie ma poza tym, że nie ma już SMAP-u. Wszystko załatwiasz w jedinij ofis (to ten sam budynek tylko od wejścia nie jak było na wprost a w korytarzyk w lewo) ,do banku-opłata i jak zrobią paszporty w drogę :). No i teraz ta baba od ubezpieczeń nie zatrzymuje autokarów :). Nie wiem jak na powrocie bo wracałam przez Dorohusk. Odpowiedz Link Zgłoś
smerv Re: Rawa Ruska/Hrebenne 10.11.13, 14:31 Jechałem dwa lata temu z delegacją. W tamtą stronę bez problemów. Za to z powrotem kolejka była na wszystkie trzy pasy ze 3 km. Ale miałem cudowną bumażkę od miejscowego notabla, która kazała policjantowi puścić nasz autokar drugą jezdnią pod prąd. Mimo to i tak trzeba było stać prawie godzinę - była siódma wieczór - пересменка. Odpowiedz Link Zgłoś