Gość: szamanka2000 IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 23.08.04, 09:44 Zarezerwowałam wczasy do Egiptu pod koniec sierpnia , miejscowość Hurgada. Czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat eximu? Prosze o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x-man Re: EXIM TOURS IP: 5.5R4D* / *.oracle.co.uk 23.08.04, 13:07 Hej, to złodzieje!!!!! Wejdź na forum o Egipcie i wpisz Exim - tam bedzie wystarczająco dużo obelg nt. exim, żebyś zrezygnowała z tego wyjazdu. Sam nigdy więcej z nimi nie pojade. Pozdrawiam X-man Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: EXIM TOURS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:28 człowieku nie strasz ludzi. niedawno wróciłam z djerby, wczasy wykupiłam w eximie, było wszystko w porządku, nie zamieniono nam hotelu, hotel tak jak w opisie i wszyscy wrócili bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka2000 Re: EXIM TOURS IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 23.08.04, 21:01 dzieki flora bo już się zmartwiłam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: EXIM TOURS IP: *.dyn.optonline.net 24.08.04, 05:14 To nie solidarnosc zawodowa.Przez wiele lat mialam biuro tur.Z Exim wyjechalo troche ludzi i nigdy nie bylo wpadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Re: EXIM TOURS IP: *.spam.mim.pl 25.08.04, 21:32 jest oki...standart i dobra cena, dobra organizacja./...najbardziej narzekaja ludzie ktorym cos tam sie nie spodobalo....glupia rzecz a wyolbrzymiaja...mogla byc to wina hotelu...lub....a potem opinia spada na organizatora....mysle ze ludzie nie wiedza...ze wszystkie hotele ktore sa w danym panstwie naleza do prawie kazdego biura..i ze jadac z tego czy z tamtego nie zmienia wielce miejsca,,,,exim polecam..nie polecam np. Txxxdy:)... nie polecam zabardzo rainbow...choc raz maja dobra organizacje raz nie...ale ostatnio mielki niezla wpade...zostawili klientow ,ktorzy przyjechali 300km na lotnisku...bo kobieta wpisala inna godzine wylotu...w wielu biurach jest burdel....ale w niektorych wpozasiu, scan tez mialo wpadki..i wiele by gadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: EXIM TOURS IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 14:10 w zeszłym roku byłam z tym biurem w Tunezji. same pozytywy. rzetelne zorganizowane porzadne biuro. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: EXIM TOURS IP: 5.5R4D* / *.oracle.co.uk 24.08.04, 13:59 Witam, nikogo nie mam zamiaru straszyć, to jest tylko moje zdanie i pewnie około 200 osób, którym zmieniono hotel, ba! nawet miejscowość- zamiast Safafi była Hurgada. Proponuje również poczytać w "Egipcie" następujące posty: - Exim to oszusci!!! - objazdówka z Eximem - Nefretete - nigdy więcej !!! - Ludzie, gdzie macie oczy? ... - "przestepstwo" udowodnione !!!! - Powiedzmy NIE zdziercom, czyli przekręty na w .... i wiele innych.. (również pozytywnych) Pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: EXIM TOURS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:04 A nam zamieniono i pozostałym Polakom zhotelu też. Naszym znajomym także, więc chyba mieliście farta Odpowiedz Link Zgłoś
andrew06041981 Z pierwszej ręki! 16.01.05, 01:13 Taa... EXIM, tak się skałda, że pracuje w branży i moja koleżanka była rezydentką tego biura! Jak poopowiadała, co im kazali z biura robić z ludźmi to mi zawrzało i już dobrego słowa o tym biurze nie powiem. Ona też już zrezygnowała z pracy dla nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Z pierwszej ręki! IP: *.aster.pl 16.01.05, 13:55 Drogi andrew06041981, nie spełniasz obiecującej zapowiedzi. Po pierwsze: od koleżanki, to nie jest z pierwszej ręki! Po drugie: w przypadku tak krytycznej wypowiedzi należy podać konkrety! W przeciwnym wypadku można pomyśleć, że bierzesz wzór z naszych polików, którzy uwielbiają opluwać innych, często bez powodu. Ostatnio byłem z EDXIMem w Egipcie i nie mam żadnych zastrzeżeń: rezerwacja i sprzedaż bez kłopotów, hotelu nie zmieniono i był zgodny z opisem, rezydent był i robił co do niego należało. Nie jest to reklama ale fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: EXIM TOURS IP: *.visp.energis.pl 23.08.04, 21:20 Eeee, byłem z nimi w Tunezji i było OK. Może bywa różnie ? pozdrawiam Marek www.tunezjaurlop.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaras Re: EXIM TOURS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 18:20 X-men picuje Oni są OK (jak mało które biuro)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżnik Re: EXIM TOURS IP: 195.20.110.* 26.08.04, 13:21 Wyjechałem z nimi do Egiptu, aby pozwiedzać (Hurghada, Assuan, rejs po Nilu, Kair, Synaj). Organizacja niezła, ale wpadek mieli sporo. Uwaga na wycieczki oferowane przez rezydenta - skorzystałem z nich w Hurghadzie i okazało się, że sporo przepłaciłem (15$ za obiad i krótki przejazd, w którym głównym punktem zwiedzania był ... sklep wolnocłowy). Dla porównania, przejazd minibusem do i z centrum kosztowałby mnie około 4 złotych. Z punktów zwiedzania wywiązali się w pełni, ale chodziło raczej o "odfajkowanie", a nie pokazanie czegoś konkretnego (trudno było coś formalnie zarzucić, ale pozostał spory niesmak). Na pobyt w Egipcie polecam raczej kurorty Synaju (np. Sharm el Sheikh). Czystsze, kulturalniejsze. Małe rafy często już przy samej plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: EXIM TOURS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 19:47 Byłam w Egipcie 5 x,z czego 2 x wz Eximem.Jeden raz pobyt w Hilton Plaza-hotel super,rezydenci ok,wycieczki standardowe.Natomiast rok pózniej objazdówkatj Nil,AbuSimbel itd REWELACJA! .Przewodnik-archeolog-egiptolog z UW,rewelacja.polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: EXIM TOURS IP: 217.153.25.* 12.01.05, 09:07 Objazdówka z Exim było OK. Minus- długo trwało zakwaterowanie. Przewodnik archeolog wiedza obszerna. Odpowiedz Link Zgłoś
mk55 Re: EXIM TOURS 13.01.05, 16:37 a tam ,każde biuro ma wpadki i tak naprawde to wszytskim BP chodzi o zgarnięcie kasy, to zależy na jakich ludzi trafisz i tyle. ryzyk fizyk, trzeba jechac z dobrym nastawien iem i tyle, a na wycieczkach wykupowanych od rezydentów tak jest często, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś