Dodaj do ulubionych

Logos Tour - Wietnam

22.07.15, 20:10
Proszę o opinie o biurze i wycieczce do Wietnamu.
Bardzo spodobał mi się ich program na Wietnam - termin listopadowy.
Nie wiem czy ich wycieczki się odbywają, jakich mają pilotów...itp.
Jeśli ktoś ma własne doświadczenia proszę o uwagi.
Obserwuj wątek
    • maigold Re: Logos Tour - Wietnam 23.07.15, 12:46
      Byłam z nimi dwa razy. W Maroku i w Indonezji. Cena kompletnie niewspółmierna do jakości usług. Piloci nieznający realiów kraju, bo nie byli tam 30 lat.
    • Gość: gingerka Re: Logos Tour - Wietnam IP: 78.8.255.* 23.07.15, 13:49
      Tanie bilety lotnicze do Anglii i promocje znajdziesz na naszej stronie www.cheapairlinetickets4you.com, gdzie bez problemu wyszukasz najlepsze polaczenie, atrakcyjną cenę, bez prowizji i ukrytych opłat.
      • esadora Re: Logos Tour - Wietnam 23.07.15, 17:26
        gingerka - dziekuję za bilety do Anglii, ale nie jestem nimi zainteresowana i nie na ten temat jest ten wątek....
        • esadora Re: Logos Tour - Wietnam 23.07.15, 17:30
          Maigold. Dziekuję za info. Zmartwiłam się trochę, program wygląda super. Zazwyczaj jeżdżę z RT i nie narzekam. Tutaj urzekł mnie program na Wietnam, pojawiły się też ciekawe programy sylwestrowe.....ale jeśli rzeczywistość nie odpowiada ofercie, to już nie wiem czy warto
          • Gość: turcja1 Re: Logos Tour - Wietnam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.15, 20:27
            Może jednak RT ,Przymierzam się do objazdówki Wietnam Kambodża program jest poprawiony i wydaje się lepszy niż w zeszłym roku.
            • esadora Re: Logos Tour - Wietnam 23.07.15, 20:51
              W Kambodzy już byłam ...
              A w Wietnamie marzy mi się dłuższy rejs po zatoce Ha Long, z noclegiem na statku...
              .Rt nie ma takiej oferty , niestety

• Gość: turcja1 Re: Logos Tour - Wietnam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.15, 21:32
                Wydaje mi sie że Rt ma taki program ale w połączeniu z Chinami w ofercie na lato. Zatoka Ha Long w zimie pogoda nie zachwyca.
                • esadora Re: Logos Tour - Wietnam 24.07.15, 10:37
                  Myślę o terminie listopadowym z Logos T.
                  Wietnam podobno jest całoroczny....
                  Też biorę pod uwagę ten program z RT, ale to już na przyszłe lato...jeżeli
                  Dzięki
          • maigold Re: Logos Tour - Wietnam 24.07.15, 09:59
            Przeczytałam program, wygląda świetnie rzeczywiście. Może podpytaj w biurze o pilota.
          • Gość: Joanna_72 Re: Logos Tour - Wietnam IP: *.41.175.81.ncs2012.pl 19.11.15, 17:50
            Byłam z LogosTour w 3 krajach (pisałam o tym niżej) i akurat ostatnią rzecza, na jaką mozna narzekac są piloci. Zwiedziłam Tajlandię, Wietnam i Kambodżę - super warunki i super ludzie. Przewodnicy bardzo obyci i sympatyczni, ciekawie opowiadali i wiedzieli o czym mówili :)) W przyszłym roku też się wybieram, ale może tym razem nie azja - chcę zobaczyć inny kontynent :)
    • agulha Re: Logos Tour - Wietnam 23.07.15, 22:34
      Mnie Logos Tour jeden raz wystawiło do wiatru, a jeden raz wycieczka była bardzo udana.
      Do wiatru: Ameryka Południowa, kilka lat temu, termin miał być wrześniowy. Po odwołaniu pani z biura beztrosko stwierdziła, że we wrześniu to często się imprezy egzotyczne nie odbywają, bo ludzie jeżdżą wtedy na wakacje bliżej (wiadomo, w basenie M. Śródziemnego we wrześniu jeszcze ładna pogoda). To nie mogła mi powiedzieć tego wcześniej?
      OK: 2 lata temu, Zachodnie Wybrzeże USA i Hawaje. Przewodniczka - Polka stale mieszkająca w USA, ogarnięta i z wiedzą. To była ta jesień, kiedy strajkowały parki narodowe, myśmy mieli w programie kanion Kolorado, park narodowy nieczynny, zorganizowali nam oglądanie kanionu od zachodniej strony, indiańskiej. Można było (fakultatywnie) polecieć helikopterem i(lub) iść na Skywalk, cudnie było.
      • ne-lla Re: Logos Tour - Wietnam 20.08.15, 12:21
        witam!
        Poszukuje towarzyszki na wyjazd w listopadzie 2015 r.. (lub in.termin) z BP RT do Wietnamu. Ja K.40+
        • Gość: Joanna_72 Re: Logos Tour - Wietnam IP: *.41.175.81.ncs2012.pl 19.11.15, 17:39
          Może odezwij się na ich fanpage? Tam jest mnóstwo ludzi zainteresowanych wycieczkami
      • Gość: KamilaKotycz Re: Logos Tour - Wietnam IP: *.41.175.81.ncs2012.pl 19.11.15, 17:44
        U mnie na 3 wycieczki wszystkie były bardzo udane :) Może trafiłaś na niekompetentną osobę? Samo biuro podroży jest wspaniałe, a najlepsi są ich przewodnicy - super profesjonaliści. Zwłaszcza p. Ewa! Polecam :)) PS> Też bardzo chcę zobaczyć USA i Hawaje
    • dziennikarz66 Re: Logos Tour - Wietnam 17.11.15, 09:29
      Byłem dwa razy w Wietnamie. Raz właśnie z tego biura i nie polecam. Drugi raz w tym roku byłem z biura PeterPan wietnamwycieczki.pl/ i nie narzekam ;)
      • Gość: Joanna_72 Re: Logos Tour - Wietnam IP: *.41.175.81.ncs2012.pl 19.11.15, 17:37
        Dość kiepska reklama Twojego biura, jeśli polega na objeżdżaniu innego ;) Byłam z LogosTour w Wietnamie, Tajlandii i Kambodży. W przyszłym roku wybieram się jeszcze raz. Dlaczego? Bo wszystko było idealne: przewodnik obyty i sympatyczny, świetna organizacja, wszystko zaplanowane i po prostu czuć dbałość o każdy szczegół :) Wycieczki z nimi sa warte każdych pieniędzy.
    • yendras0 Re: Logos Tour - Wietnam 17.12.16, 11:29
      Pytanie o walutę:
      Czy w Kambodży i Wietnamie można płacić lub łatwo wymieniać EUR ?
      Że USD wiem, ale właśnie bardzo podrożały, a wybieram się za 2 tygodnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka