Dodaj do ulubionych

Voucher / Bon Rainbow

IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.11.15, 11:38
Sprzedam Voucher Biura Podróży Rainbow Tours. Przy zakupie wakacji na 2016 r. każdy członek rodziny otrzyma 100 zł rabatu (np. 2 rodziców + 2 dzieci = 400 zł rabatu). Im więcej osób z rezerwacji tym większy rabat (np. 6 osób = 600 zł rabatu). Voucher do wykorzystania w dowolnym biurze RT na terenie całego kraju, na wszystkie wycieczki first, last minute... Ważność bonów do końca 2015 r. W przypadku pytań proszę o kontakt: 503 025 669
Obserwuj wątek
    • Gość: baz Re: Voucher / Bon Rainbow IP: 93.175.78.* 13.11.15, 16:38
      To jest tak zwany rabat za polecenie ( czyli ty polecasz innej osobie biuro Rainbow i za to dostajesz 100zł/os. zniżki, osoba z polecenia też dostaje 100zł/os. zniżki), voucher nie do sprzedaży. Co to ludzie nie wymyślą, żeby zarobic ! Żenada.
      • Gość: baz Re: Voucher / Bon Rainbow IP: 93.175.78.* 13.11.15, 16:39
        Zaznaczę, że voucher ten dołączany jest do każdej sprzedanej umowy.
        • Gość: Łukasz Re: Voucher / Bon Rainbow IP: *.mt.pl 13.11.15, 16:52
          Szanowny baz
          Z zasady i z działania to jest voucher, przecież nie wciskam komuś coś złego, tylko coś, dzięki czemu zaoszczędzi parę złotych, nie widzę w tym nic złego że ktoś może zaoszczędzić jakieś pieniądze. To nie jest nic co robi krzywdę Tobie lub komuś innemu.
          Pozdrawiam
          • Gość: baz Re: Voucher / Bon Rainbow IP: 93.175.78.* 14.11.15, 10:49
            Zasada tego voucheru jest inna niż chęc zarobku, ten voucher jest bezpłatny a Ty chcesz go sprzedac. Krzywdy nikomu nie robisz, nazywa się to po prostu cwaniactwo:).
            • Gość: Łukasz Re: Voucher / Bon Rainbow IP: *.mt.pl 14.11.15, 11:08
              Szanowny Przedmówco
              Niedawno temu sam kupiłem taki voucher i zyskałem kilkaset złotych. Byłem bardzo zadowolony z tego zakupu, bo zaoszczędziłem dzięki niemu dużo pieniędzy. Ani razu nie pomyślałem o człowieku od którego go kupiłem, że jest cwaniakiem ! Interesowało mnie tylko to, że dzięki tej transakcji zostało mi w kieszeni kilkaset złotych. Ja byłem bardzo zadowolony i ta druga strona także.
              Pozdrawiam
              • Gość: baz Re: Voucher / Bon Rainbow IP: 93.175.78.* 14.11.15, 12:52
                Nie wiem za ile go kupiłeś i ile zyskałeś, ale mogłeś zyskac max. 100 zł/os. odliczając oczywiście koszt vouchera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka