Dodaj do ulubionych

ceny w rainbow

19.04.17, 11:52
są na zasadzie tzw przecen włoskich?
czyli pierwsza cena wywindowana do góry (porównywalnie np w itace za egipt 5 gwiazdek za 7 dni bez przecen ok 1000 zł za osobę mniej), a każda następna wygląda dużo lepiej?

czy cena na gran canarię 4 gwiazdki all inclusive za 7 dni 2900 jest normalną, czy okazyjną?

byc może niektórym pytania wydadzą się śmieszne, ale zwykle jeździłam samodzielnie,
w tym roku mam lenia i chciałabym skorzystać z gotowca

@---$-$-$---
Obserwuj wątek
    • prunio4 Re: ceny w rainbow 20.04.17, 13:34
      przepraszam, chodziło mi o itakę.
      przeceny na ok 10 dni przed wylotem mają rzekomo ok 40% niższe.
      ale już w rainbow są one na -3%.
      różnica ogromna. z czego to wynika? marketing firmy?
    • Gość: Mekelele Re: ceny w rainbow IP: *.static.ip.netia.com.pl 21.04.17, 11:49
      Hotel hotelowi nierówny, nawet w obrębie tej samej kategorii gwiazdkowej i jak przeglądniesz oferty w jednym czasie w jednym biurze na tę samą destynację to się o tym przekonasz. A jeśli chodzi o kupowanie najtaniej w Rainbow to: first minute i second minute z gwarancją najlepszej ceny - wtedy masz pewność, że kupiłeś wycieczkę za najniższą możliwą cenę. Albo też promocje typu last munute, "końcóweczka", "super środa" czy "happy hours". Powodzenia!
    • Gość: alutkowa Re: ceny w rainbow IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.17, 11:52
      Zakładka "Promocje" na stronie Rainbow :) zwłaszcza "końcóweczki" mi się podobają :) a generalnie to pewnie zależy wszystko od zainteresowania :)
    • vaqa000 Re: ceny w rainbow 23.01.18, 18:13
      Jaką wycieczkę objazdową do Maroka z RT wybralibyście i dlaczego: "Cesarskie miasta" czy "Magiczne południe"?
      • she_5 Re: ceny w rainbow 25.01.18, 11:15
        Byłam na Cesarskich miastach - było super. Osoby, które były na obu, twierdzą, że powinno się zacząć od Cesarskich miast. Południe to inna specyfika - zobaczyłam kawałek fakultatywnie podczas pobytu w Agadirze.
        • rogeger Re: ceny w rainbow 27.01.18, 23:56
          To prawda, natomiast jedna rzecz, że warto te dwie wycieczki połączyć, a druga rzecz, że znajdą się też tacy (tak jak ja), którzy zdecydowanie wybraliby Magiczne Południe. Widoki zapierające dech w piersiach i większa autentyczność tych miejsc sprawiła, że ta część wyjazdy bardziej przypadła mi do gustu. Po prostu lubię takie klimaty i myślę, że znajdzie się wielu i wiele, którzy mają tak samo jak ja.
          • j363 Re: ceny w rainbow 27.02.18, 18:14
            Ja też byłam na Magiczne południe.Bardzo nam się podobało.wioski,góry,piękne widoki i Sahara.Ale i tak lecieliśmy w samolocie z ludźmi z Cesarskich miast.Im też się podobało.Zalezy co kto lubi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka