esadora 01.12.17, 21:10 Witam, Proszę osoby, które były na programie Przystanek Kanada w terminie lipcowym o uwagi, rady, spostrzeżenia Rozważam ten program, ale jakoś nie do końca mnie porywa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneczka Re: Kanada z R. IP: 91.192.57.* 17.12.17, 14:05 Cześć, ja rozważam Sekrety Zielonych Wzgórz, niestety nie ma zadnej opinii na stronie biura. Jesli ktos był na którejs z tych objazdówek, chętnie przeczytam opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielicka Re: Kanada z R. IP: *.static.ip.netia.com.pl 18.12.17, 19:18 A Kanada z Alaską? Program Łosie i Łososie. Z opisu wygląda dobrze, opinie na stronie Rainbow też pozytywne, ale chętnie nawiążę kontakt z kimś, kto był na objeździe, bo miałabym parę pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
donatee Re: Kanada z R. 27.02.18, 09:41 Mam urlop w kwietniu i myślę, żeby go wykorzystać na Kanadę, a konkretnie myślę o programie Przystanek Kanada z R. Nie wiem tylko jak w praktyce będzie pod koniec kwietnia z pogodą, a nie chcę marznąć. Średnie temperatury są niby znośne, ale obawiam się, że może zrobić się naprawdę zimno. Czy ktoś był w Kanadzie o tej porze roku i może podzielić się wrażeniami pogodowymi? A już najlepiej na tym programie. Uściślając: chodzi o południowy wschód i południowy zachód Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś