Dodaj do ulubionych

Kanada z R.

01.12.17, 21:10
Witam,
Proszę osoby, które były na programie Przystanek Kanada w terminie lipcowym o uwagi, rady, spostrzeżenia
Rozważam ten program, ale jakoś nie do końca mnie porywa...
Obserwuj wątek
    • Gość: aneczka Re: Kanada z R. IP: 91.192.57.* 17.12.17, 14:05
      Cześć, ja rozważam Sekrety Zielonych Wzgórz, niestety nie ma zadnej opinii na stronie biura. Jesli ktos był na którejs z tych objazdówek, chętnie przeczytam opinie :)
    • Gość: Wielicka Re: Kanada z R. IP: *.static.ip.netia.com.pl 18.12.17, 19:18
      A Kanada z Alaską? Program Łosie i Łososie. Z opisu wygląda dobrze, opinie na stronie Rainbow też pozytywne, ale chętnie nawiążę kontakt z kimś, kto był na objeździe, bo miałabym parę pytań.
    • donatee Re: Kanada z R. 27.02.18, 09:41
      Mam urlop w kwietniu i myślę, żeby go wykorzystać na Kanadę, a konkretnie myślę o programie Przystanek Kanada z R. Nie wiem tylko jak w praktyce będzie pod koniec kwietnia z pogodą, a nie chcę marznąć. Średnie temperatury są niby znośne, ale obawiam się, że może zrobić się naprawdę zimno. Czy ktoś był w Kanadzie o tej porze roku i może podzielić się wrażeniami pogodowymi? A już najlepiej na tym programie. Uściślając: chodzi o południowy wschód i południowy zachód Kanady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka