Gość: mirkos IP: *.bphpbk.pl 12.10.04, 10:59 jak ktos potrzebuje informacji na temat lotu do paryza sky europe to moge odpowiedziec wczoraj wróciłem z wekendu w paryzu.moge pomóc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Re: do paryża sky europe polecam IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 15:09 A gdzie nocowałeś, znasz jakieś tanie miejsce w Paryżu. A może wynajmowałeś tam samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżniczka Re: do paryża sky europe polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:19 Mnie również interesuje weekend w Paryżu, a szczególnie przelot, nocleg, wyżywienie, no i oczywiście ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: do paryża sky europe polecam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.04, 11:05 A ja mam bilet lotniczy do paryza w jedna strone AIRPOLONIA z pyzrzowic na 14X do sprzedania za 250zł a bilet powrotny kupując dzisiaj na 19 X z paryza do polski kosztuje tylko 69EUR - czyli 292zł.Razem 540zł. Moze jednak ktoś sie skusi bo czas mnie strasznie nagli. info. donantoni@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiia1 Re: do paryża sky europe polecam 13.10.04, 15:35 chetnie wykupie taki bilet ale z norwich do paryza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Paryz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:42 byles w Paryzu. Napisz prosze jakie tam sa ceny jesli chodzi o jedzenie kupowanie np. w supermrketach, posilki w lokalach, w ogole jakies praktyczne wskazowki. wybieram sie w czrwcu na urlop do paryza i potrzebuje informacji. Nocowales moze w jakims tanim hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Paryz IP: *.fbx.proxad.net 21.06.13, 15:59 polecam mile pokoje na pobyt w paryzu tylko 15 minut do najawaznieszjych zabytkow co na paryz jest bardzo malo podaje namaairy mledrevo@hotmail.com lub link www.noclegi-w-paryzu.com Odpowiedz Link Zgłoś