Gość: Kamyka IP: *.iscnet.pl 11.02.05, 11:46 Kochani jakie macie opinie na temat tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dag Re: Jet Touristic IP: 217.153.179.* 14.02.05, 12:11 Byłam z nimi w Turcji dwa lata temu,pobyt uważam za bardzo udany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: Jet Touristic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:33 Byłem z nimi w Turcji i jestem zadowolony. Pilot może nie był za bystry, ale nie był mi potrzebny. Tzn. nic sie nie działo, a wiadomo, że wycieczki i tak wykupuje sie indywidualnie, bo jest o wiele taniej. Generalnie biuro nie miało żadnych wpadek. Szkoda tylko, że bardzo dobrego hotelu, w którym byłem, nie mają już w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: Jet Touristic IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 00:25 A W JAKIM BYŁES HOTELU??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miuu Re: Jet Touristic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:57 ja też byłm ,oferta ok ale rezydentka mało rozgarnięta, prawie nie widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kr7@op.pl Re: Jet Touristic IP: *.ws 17.04.05, 10:36 Byłem z nimi w 2001r w Turcji.Ogólnie mozna powiedzieć, że biuro było przyzwoite.Żadnych większych wpadek nie miało.Dobra organizacja na miejscu i w podróży.Jedyny zgrzyt, to wynajęcie przez właściciela hotelu /lub biuro/ polskich osiłków, którzy rewidowali wczasowiczów przy wejściu do hotelu czy nie wnoszą np. wody mineralnej kupionej na zewnątrz.Np.mała butelka wody kosztowała 0,5 DM a w hotelu 2 DM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Jet Touristic IP: *.datahighways.de 19.04.05, 12:49 A Ci rezydenci to jacy? Umieja cos?Pomoga na miejscu w razie czego?wiedza cos na temat Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś