Gość: nulka IP: *.pl 27.06.02, 20:50 Szukam informacji. Interesują mnie ceny noclegów,koszt wynajęcia samochodu i inne praktyczne porady. Chcę polecieć do Edynburga- co dalej poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lu Re: SZKOCJA IP: *.telenergo.pl 28.06.02, 09:46 Koniecznie Orkady, Iona i sama północ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: SZKOCJA IP: *.ncl.ac.uk 03.07.02, 14:17 www.visitscotland.com pociagi zle i drogie, autobusy raczej tez. lepiej miec samochod. ale Edynburg super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: SZKOCJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 15:15 no nie przesadzaj ze pociagi takie zle. drogie owszem ale jak kupujesz bilet z tygodniowym wyprzedzeniem to placisz duzo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: SZKOCJA IP: 212.244.106.* 08.07.02, 13:17 nie wiem czy cię to zainteresuje ale szkocja ma znakomite schroniska młodzieżowe w niesamowitych zamkach np. Loch Lomond(piękne i niesamowite) ja sam podróżowałem pzrez Szkocję trochę nietypowo stopem ale było świetnie szkoci wcale nie są skapi (to brednie angoli) sa bardzo uczynni chcą pomagać dadzą za darmo nocleg (naprawdę) oprócz Edynburga trzeba odwiedzic Skye pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: SZKOCJA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:36 Moim zdaniem taniej i ciekawiej samochodem - autostrady mają rewelacyjne i bezpłatne, przejazd kanałem fajny, a im dalej na północ tym ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś