Dodaj do ulubionych

Biuro Turystyki ZNP "Logostour"

31.07.02, 11:59
Co sądzicie o tym Biurze? Imprezy są dośc drogie - czy warte swojej ceny?
Obserwuj wątek
    • chris1_gazeta Re: Biuro Turystyki ZNP 'Logostour' 31.07.02, 14:51
      z całą odpowiedzialnośćią polecam to biuro. W sumie imprezy są drogie, ale na
      to składa się kilka rzeczy. Z Logostourem nie lata się charterami lecz
      samolotami rejsowymi. Hotele są droższe i o wyższym standardzie, poza tym inne
      są ceny noclegu na tydzień a inne na 2-3 noclegi jak to jest przy objazdówkach.
      W tym roku byłem w Turcji z Logostourem i jestem bardzo zadowolony. Przewodnik
      bardzo kompetentny. Kontakt z biurem przed wycieczką stały i bardzo wysoko
      oceniam kompetencje pracowników biura w Warszawie. Program był ułożony bardzo
      dobrze, nie było poganiania, pośpiechu. Bardzo fajnie, po tej impezie
      stwierdziłem, że jeżeli będę gdzieś się udawał na wycieczkę zorganizowaną to
      właśnie z Logostourem. Ja akurat byłem pierwszy raz z tym biurem, ale wśród
      uczestników byłi też stali klienci tego biuro, a to dobrze świadczy o tym
      biurze.
      • Gość: Maja Re: Biuro Turystyki ZNP 'Logostour' IP: 195.94.222.* 31.07.02, 17:47
        Podpisuję się pod wszystkim, co napisał Chris_1.

Tak jak on byłam w tym roku z Logos Tour w Turcji (czyżbyśmy byli uczestnikami
        tej samej wycieczki?). Impreza w sumie droga, ale warta tej ceny.

Na szczególne uznanie zasłużył nasz pilot - p. Stanisław G. Był dosłownie
        kopalnią wiedzy o Turcji i całym Bliskim Wschodzie.

Porównania z innymi firmami organizującymi wycieczki objazdowe (Sigma Travel,
        Opal Travel itp. ) w moim prywatnym rankingu: zdecydownie na korzyść Logos'a.
        • chris1_gazeta Do Maji 31.07.02, 18:59
          Małgosiu!!!!!
          byliśmy na tej samej wycieczce. Pozdrawiam Cię serdecznie i do usłyszenia, ale
          poza forum.
        • aleba Re: Biuro Turystyki ZNP 'Logostour' 02.08.02, 09:30
          Dzięki za informacje.
          Czy ktoś jeszcze chciałby coś dodać?
          Jak wyglądają wyjazdy z Logostourem w inne rejony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka