Dodaj do ulubionych

el wekala resort TABA

IP: *.plusgsm.pl 03.07.05, 15:25
czy byl ktos w tym hotelu?
Jak wyglada opcja all inclusive?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dawid Re: el wekala resort TABA IP: *.plusgsm.pl 04.07.05, 19:19
      up
    • Gość: Manin3 Re: el wekala resort TABA IP: 213.25.208.* 23.07.05, 22:30
      Bylem. All inclusive w porzadku, hotel jest ok. Pierwszy raz spotkalem sie z
      tym, ze rzeczywistosc jest ladniejsza od folderu.
    • Gość: Naka Re: el wekala resort TABA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.06, 13:22
      Byłam w tym hotelu z oferty AS. Mogę z całą penością powiedzieć, że jestem
      zachwycona i zadowolona. Hotel, ładny, czysciutki, obsługa miła, mozliwość
      spędzenia ciekawie czasu w hotelu bez wykupowania wycieczek fakultatywnych. W
      hotelu są m.in. 3 baseny w tym jeden specjalnie dla dzieci, animacja, klub dla
      dzieci (w ofercie -oczywiście za darmo-nauka arabskiego dla dzieci), siłownia,
      gimnastyka w wodzie, zabawy na plaży, ping-pong, bilard, ciekwy program
      wieczorny (pokazy tańców, karaoke itp), na plaży należącej do hotelu są rafy-
      możliwośc snoorkowania, leżaki, materace, parasole i ręczniki na plaży i na
      basenie za darmo. All inclusive to 3 posiłki w ciągu dnia-śniadania, obiady i
      kolacje. Napoje bezalkoholowe (soki, napoje gazowane, woda, herbata, kawa) i
      alkoholowe (wino i piwo) bez ograniczeń są wydawane w restauracji, w barze w
      hotelu, na basenie i na plaży. Duży wybór jedzenia, zawsze spacjalne dania dla
      dzieci.
      Trzeba sie oczywiscie liczyć z napiwkami "bakszysz" dla obsługi (ale to jest
      oczywiscie powszechnie obowiązująca forma "podziekowania z obsługę" w Egipcie).
      Zostawialismy bakszysz osobie sprzątajacej nasz pokój a ta osoba zostawiła nam
      pięknie wykonane dekoracje z ręczników kąpielowych (łabędzie, krokodyla)-
      doprawdy świetnie to wyglądało :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka