Dodaj do ulubionych

Szukam noclegu na Węgrzech

IP: 217.96.24.* 06.08.02, 11:50
Zaplanowalem małą wycieczkę na Węry (Miskolc, Hajduszoboszlo) we wrześniu.
Samochodem. Potrzebuje porady: gdzie, jak i kiedy, najbardziej interesuja
mnie kwatery prywatne - jednym słowem - najtaniej. Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Szukam noclegu na Węgrzech IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 20:50
      ja też szukam blisko granicy z Rumunią na jedną noc, jeśli ktoś ma jakieś
      namiary będę wdzięczna, jakie są na Węgrzech ceny noclegów ?
      • chris1_gazeta Re: Szukam noclegu na Węgrzech 07.08.02, 21:27
        nie wiem czy dużo pomogę, ale moja rodzina korzystała z serwisu biura Herkules
        Express. Byli w Hajduszoboszlo, z pobytu tam bardzo są zadowoleni, ale jak
        twierdzili na miejscu można znaleść wiele kwater prywatnych i tańszych (nie
        płaci się opłaty klimatycznej).
        www.herkulesexpress.pl
    • Gość: agulha Re: Szukam noclegu na Węgrzech IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 08.08.02, 00:50
      Witaj. Byłam m.in. w Miszkolc Tapolca (dzielnica Miszkolca, gdzie są termy).
      Pytałyśmy w kilku panzio, ceny były 3000 HUF od osoby (6000 za dwójkę), co nam
      się nie podobało; kemping - brak domków. No to idziemy do willi z polskimi
      napisami "noclegi", "kwatery" czy jakoś tak. Zanim weszłyśmy, przechwyciła nas
      Węgierka, właścicielka kwatery. I bardzo dobrze. Kwatera śmiesznie blisko term
      (tych w grotach), kilka minut na piechotę. Gospodarze: pani domu mówiąca
      niestety tylko po węgiersku, za to pan domu naturalizowany Niemiec, zna dobrze
      angielski. DO piętrowego domu dobudowali część z niezależną klatką schodową z
      przeznaczeniem na kwaterę. Jest rodzaj saloniku, z telewizorem, zlewozmywakiem,
      mikrofalówką, lodówką, ekspresem do kawy, kanapą, stołem - wspólny dla
      wszystkich gości. I trzy pokoje, każdy z niezależną łazienką. Nasz pokój był
      duży, mało sprzętów, ale wszystko, co potrzebne (dwa łóżka, niski
      stolik,krzesła, chyba musiała być i jakaś szafa), mały taras. Na podwórku
      pozwalali parkować (a obok był wielki parking, ale płatny). Raz nawet gospodarz
      przyniósł kanister wina z winnicy wuja, oferował do sprzedaży w butelkach
      (plastykowych :-)) po chyba 600 HUF za litr. Wino dobre. Czysto. Ogólnie
      wrażenie bardzo dobre. Ma się oczywiście klucz od furtki i drzwi. No i
      korzystna cena - od nas wzięli po 1700 HUF za noc od osoby (dwie osoby=3400).
      Komuś innemu proponowali za 2000 HUF (inny pokój, może większy?). Zachowałam
      wizytówkę, nazwiska nie ma, adres: Miskolc-Tapolca, 3519 Katona Jozsef u. 2.
      sz., tel. 00-26-46/432-777, mobil 06-30/345-5490.
      Miłego pobytu!
      PS. Groty są super, szkoda tylko, że czynne do 18.
      • Gość: mac Re: Szukam noclegu na Węgrzech IP: 213.77.125.* 08.08.02, 08:20
        Ja w Harkanach koło Pecsu płaciłem 6 Euro od osoby za jeden nocleg. Jesli
        więcej noclegów to 5 Euro. Kwatery obok basenów termalnych.
        Gospodyni dała mi namiary : Hadzsine Jutta, 7815 Harkany Sallai u 1
        Tel 72/480-197. Pzdr.
      • Gość: Tomek Re: Szukam noclegu na Węgrzech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 16:22
        też byłem w tym miejscu, i zdecydowanie polecam ;)
    • Gość: Tonik Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 IP: 217.96.24.* 08.08.02, 09:15
      Dziekuję wszystkim za te jakze cenne informacje! Jestem wszystkim bardzo
      wdzięczny!! A jesli ktos ma jeszcze jakies propozycje to czekam. pzdr
      • boleslawb Re: Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 08.08.13, 21:02
        www.limba.com/pl/noclegi_wegry.htm?uid=11447562265203ea6b5ca8b7.29342366#idstatu=3&sort_column=recommended

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka