Dodaj do ulubionych

Teneryfa z HTC - gratis ! ????

IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 09.08.02, 12:42
HTC organizuje wyjazd na Teneryfe. Pobyt w ośrodku The Regency Club Tenerife
(sieć RCI -timeshere).
W ramach promocji "timesherów" pobyt w hotelu jest za darmo. Czy to nie jest
podejrzane ...? Płacimy jedynie za przelot samolotem + inne opłaty.

Jeżeli ktoś był na Teneryfie z Holiday Travel Center (HTC), niech napisze jak
było.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 04.10.02, 10:58
      Może ktoś coś więcej wie na ten temat?
    • Gość: Tomek Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 23:55
      Nie jest to tak do końa gratis aczkolwiek wychodzi napewno dużo taniej niż w
      innych biurach, chyba że fischer zrobi normalną cene.
      Musisz uważać na dwie rzeczy
      1. iść na jedno spotkanie z rezydentami powiedzieć im że nie masz kasy i
      puźniej ich luzować na maxa. Nie masz obowiązku chodzić na te spotania i nie
      słuchaj tego co Ci mówią.
      2. nie daj się zakwaterować gdzie indziej - robią tak ... w tej chwili nie mamy
      tutaj ale zaraz z boku mamy drugi fajny obiekt a potem mi klientka do biura
      dzwoni. Że ją zakwaterowali w jakiejś ruderze - już chciałem w samolot
      wsiadać :) ale naszczęcie rozwiązało się sprawę na telefonach i klienci
      wrócili. Na pomoc tezydentów nie masz co liczyć w jakiej kolwiek sprawie.
      Jest tanio ale cóż...
      Jak jakieś dodatkowe info to pisz na priv, żadko tu bywam. tomek@travele.pl
      • adedli Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? 21.03.16, 13:13
        Rzadko czy "żadko" to bez znaczenia, nie ma co robić afery o wakacje timesahrowe. Są miejsca gdzie za dobe płaci się 10000?, a tu wielkie halo o tydzień pobytu. A tak a propos to gdzie są te rudery na Teneryfie?
    • Gość: Turysta z żoną Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? IP: *.icpnet.pl 29.07.14, 22:36
      Witam byliśmy ze znajomymi PORAŻKA !!!!!!!!Na lotnisko miał podjechac samochód po nas nie podjechał pomimo potwierdzenia , Hotel Regency Club bez klimatyzacji z wiatraczkiem .Tzw rezydent obiecał ze sie tym zajmie i zajął się powiedział ze jak nam się nie podoba to co tu robimy !!!!!!! Firma HTC za nic nie odpowiada .W recepcji poinformowano nas ze wchodząc na ich stronę każdy może zarezerwować 7 dni gratis a firmy HTC nie znają
      To tyle życzę miłych wakacji byle nie z HTC
    • murzatm Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? 18.03.16, 21:13
      Witajcie. macie jakieś nowe informacje na temat wyjazdu HTC na Teneryfę do ośrodka Regency Club?
      • Gość: Aga Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? IP: *.dynamic.mm.pl 06.01.17, 23:37
        Witam
        czy ktoś był na darmowym pobycie na teneryfie z HTC
        • Gość: juras Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? IP: *.icpnet.pl 12.07.17, 21:01
          witam dostałem taka propozycję jest ustalone spotkanie ---na co należy uważać?
      • Gość: ALEK Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.17, 14:12
        Coś jest nie tak z tą firmą byłem na spotkaniu ale przed spotkaniem zadawałem zbyt dużo pytań więc jeszcze przed rozpoczęciem prezentacji poproszono nas do sali obok i wręczono nam kolorową kartkę bez numerów podpisów mówiąc nam że to voucher i już nam dziękują chyba bali się naszej obecności na sali NIC NIE MA ZA DARMO PAMIĘTAJCIE
    • prezesbb2 Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? 25.03.19, 21:03
      Jeszcze w Polsce (jesień 2018) po wnikliwej ankiecie telemarketingowej zostaliśmy zaproszeni na spotkanie, gdzie próbowano nas przekonać do zakupu 52 tygodni wakacyjnych na całym świecie (apartment sharing RCI). Spotkanie dziwne, miałem mieszane uczucia. Nie pojęliśmy decyzji "na szybko". W nagrodę za uczestnictwo dostaliśmy promocyjny tydzień na Teneryfie w ich super apartamentowcu na Teneryfie. Zgodnie z voucherem pobyt był gratis bez obowiązku zakupu jedzenia czy innych usług. Jedynie "musieliśmy" poświęcić na miejscu trochę czasu na spotkanie promocyjne dotyczące wakacji w podobnej formule. Proces rezerwacji i dogrania terminu przeszedł bezproblemowo. Kupiliśmy bilety i do boju. Wynajętym na własny koszt autkiem podjechaliśmy pod wskazany adres. Recepcja sprawnie z asystą polskojęzycznego "rezydenta" przydzieliła nam apartament. I w tym miejscy skończył się marketing a zaczęła się proza życia. Zamiast pięknego "5 gwiazdkowego" luksusu .......... stary, wysłużony, średnio czysty apartament w ośrodku współpracującym (Neptun **). Byliśmy bardzo zdziwieni, jak chcą nas przekonać do długoletniej współpracy za 20 000 dolarów dając nam w prezencie takiego bubla. Z ciekawością oczekiwaliśmy na spotkanie z sprzedawcą-rezydentem. W zasadzie powiedział to samo co ekipa w Polsce tylko pod lepszym szyldem RCI i w prawdziwym otoczeniu (w mojej opinii obiecanym) Regency Cuntry Club, bardzo ładnego 5 gwiazdkowego kompleksu na wzgórzu, choć dość daleko od plaży. Spotkanie z Mario (pozdrawiamy) raczej bez szans na wspólny sukces. Za dużo gierek, socjotechnik i czego prezenter nie potrafił zrozumieć zupełnie niewiarygodne. PODSUMOWUJĄC: HTC - niewiarygodna mała polska firma , bez apartamentu w Zakopanem (który sprzedają na spotkaniu)
      Darmowy promocyjny tydzień jest faktem lecz w bardzo niskiej jakości. Nie trzeba nic kupować ani za nic dopłacać. Spotkanie z rezydentem na miejscu REGENCY RCI w mojej ocenie niewiarygodne. Teneryfa piękna odpocząłem i nauczyłem się, że sporo jest jeszcze firm na świecie próbujących nieudolnie sprzedawać marzenia......... pewnie ktoś kupuje. Czytając po powrocie komentarze o HTC i RCI raczej nie polecam. W mojej opini HTC wielkie nieporozumienie. RCI myślę, że zależy od szczęścia i oczekiwań. Ja osobiście się nie skusiłem i kolejny raz sam zorganizuję sobie super wyprawę w miejsca które sam skrupulatnie wybiorę i które są dokładnie takie jakie lubię. Może drożej ale zdecydowanie pewniej............
    • romet2 Re: Teneryfa z HTC - gratis ! ???? 15.12.21, 11:45
      Odsprzedaż tego członkostwa to raczej tylko przez Dial World Exchange ale ze stratą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka