basiao3 25.07.05, 10:27 Był może ktoś na takowej?? Jakie wrażenia?? Oferta Rainbow wydaje sie ciekawsza, choc rzecz jasna ceny wyższe. Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alibaba355 Rainbow Tours jest lepsze 25.07.05, 13:36 ... co widac nawet po postach na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixur Re: Rainbow Tours jest lepsze IP: *.euv-frankfurt-o.de 25.07.05, 13:49 Ciezko cos radzic. Hmmm.... Duzo Ci nie poradze. Jesli juz bedziesz rezerwowac, to nie nastawiaj sie, ze na pewno wyjedziesz. Moja znajoma miala z Rainbow jechac do Londynu 9 lipca. Odwolali, rzekomo ze wzgledu na zamachy. Pozniejszy termin 16 tez nie wypalil. W koncu pojechala 23. Nie ma wystarczajacej liczby chetnych i mozesz sobie czekac... Z jej wrazen o duzo jeszcze nie wiem oprocz tego, ze przed przekroczeniem granicy jedli koalcje w jakiejsc "spelunce". Zastanow sie moze nad wyjazdem na wlasna reke.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rainbowtours1 do mixur 25.07.05, 15:14 Szanowny Panie/ Szanowna Pani dbamy o naszych klientów i ich zdrowie, atmosfera po zamachach była nerwowa i dlatego zdecydowalismy o rezygnacji z realizacji imprezy bo to klienci nie chcieli wyjezdzac do Londynu... Rainbow Tours ma zasadniczo komplety na wycieczkach... zatem pisanie że odwolalismy cos "rzekomo ze wzgledu na zamachy" jest naduzyciem, szczegolnie ze wiesz o tym tylko z drugiej reki... teraz tez "odowłujemy" Sharm el Sheikh ze wzgledu na zamachy... pozdrawiam www.rainbowtours.pl Gość portalu: mixur napisał(a): > Ciezko cos radzic. Hmmm.... Duzo Ci nie poradze. Jesli juz bedziesz rezerwowac, > > to nie nastawiaj sie, ze na pewno wyjedziesz. Moja znajoma miala z Rainbow > jechac do Londynu 9 lipca. Odwolali, rzekomo ze wzgledu na zamachy. Pozniejszy > termin 16 tez nie wypalil. W koncu pojechala 23. Nie ma wystarczajacej liczby > chetnych i mozesz sobie czekac... Z jej wrazen o duzo jeszcze nie wiem oprocz > tego, ze przed przekroczeniem granicy jedli koalcje w jakiejsc "spelunce". > Zastanow sie moze nad wyjazdem na wlasna reke.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixur Re: do mixur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:13 Szanowni Panstwo, jako ze byly to informacje "z drugiej reki" napisalem "rzekomo" Znaczy to, dokladnie, ze nie stwierdzam ze bylo to prawda czy nie! :) Wiem, ze zalezy Panstwu na dobrej opinii, ale prosze sie nie obrazac, jesli ktos pisze to co slyszal, podkreslajac to wyraznie! :) Napisalem jedynie, ze taka sytuacja miala miejsce (odwolanie wyjazdow) i Jest to PRAWDA. Maja Panstwo swiadomosc, ze zapelnienie wycieczek w obecnym czasie moze byc czasami problematyczne (Panstwa klienci nie chcieli jechac tez i do Sharm El S.) i nie ma sie czego wstydzic! Daleki jestem od dyskredytowania biura, z ktorego uslug nie mialem przyjemnosci korzystac. :) Panstwa okreslenie "zasadniczo" mowi dokladnie to samo, co ja powiedzialem - nie zawsze zbierze sie wymagane miniumum. Pozdrawiam i naprawde prosze sie nie czuc urazonym! Czasami intencje w slowie pisanym moga byc zle zrozumiane. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:21 Ja tu nie rozimiem czegos!Jak to sie dzieje ze piszecie, ze wycieczki do Sharm odwolane, bo klienci tak chcieli,a na stronie internetowej mozna sobie kupic wycieczke na 28 lipca? Ani slowa na stronie na ten temat. A sprawa jak najbardziej powazna! Czy to nie paradoks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Paryż - Rainbow Tours czy Triada?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:45 Jedz z Rainbow. ja byłem dwa lata temu na wycieczce szesciodniowej i wrocilem bardzo zadowolony- wszystko jak w ofercie(a nawet wiecej), bardzo fajny program, pilot, hotel. jednym slowem: goraco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edita Re: Paryż - Rainbow Tours czy Triada?? IP: 82.177.98.* 25.07.05, 20:44 Polecam Rainbow Tours. Wróciłam właśnie z wycieczki do Hiszpanii i jestem bardzo zadowolona. Hotel i jedzenie takie dokładnie jak gwarantowano w katalogu. Rezydenci, Maciek i Monika byli po prostu rewelacyjni: kompetentni,otwarci,towarzyscy i bardzo pomocni:)Jeśli będę podróżowała kiedyś jeszcze za pośrednictwem biur to napewno wybiorę Rainbow. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Paryż - Rainbow Tours czy Triada?? 25.07.05, 21:23 Byłam sama,bilet lotniczy w obie strony kosztował 200,-,w Paryżu spędziłam cały tydzień,do którego dobrze się przygotowałam,hotel 50E za 2 os.,a podobno można taniej.Wcześniej z różnymi biurami zwiedzałam różne miasta i po osobistym doświadczeniu z Paryżem wiem,że nigdy więcej z biurami podróży na zwiedzanie Europy.Samemu i taniej i ciekawiej.Oglądasz to,co chcesz i w czasie jaki Ci odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Paryż - Rainbow Tours czy Triada?? IP: *.207.21.murka.net 29.07.05, 19:54 Bardzo proszę o dokładniejsze informacje na temat tego hotelu, cena za cały tydzień, czy dobę, jak rezerwować miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
alibaba355 Triada jest do bani... 27.07.05, 12:12 w tym lionku znajdziesz więcej na temat organizacji" Triady forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=25391488 Odpowiedz Link Zgłoś