aaki 01.08.05, 05:48 właściciele biur poróży nieżle was "ładują" i wysysają krew na wszystkie możliwe sposoby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessa Re: cześć piloci -słyszałem,że.... 01.08.05, 22:41 Drogi AAKI myślę, że trochę pomyliłeś FORUM, każdy z nas decydując się na taką pracę ma tę świadomość , że od nas zależy czy klient będzie zadowolony czy nie. Gdyby Biura nie wysysały krwi z nas to jak by wyglądało FORUM nie zadowolonych klientów , aż strach pomyśleć. Sama jestem pilotem i właścicielem Biura i wysysam krew jak wampir z moich pilotów - instruktorów narciarskich, nikt jeszcze nie wbił mi kołka w serce. Odpowiedz Link Zgłoś
pilotkawaw Re: cześć piloci -słyszałem,że.... 27.08.05, 00:11 otóż to! albo praca pilota, czasem ciężka i niewdzięczna, ale napewno uzależniająca i podkręcająca obroty, albo wielka forsa na stanowisku dyrka w Amerykanskim Koncernie - 12 godzin dziennie za biurkiem, hehehheee Ja wysiedziałam swoje za biurkiem z niezłą pensją i depresją, teraz zarabiam malutko, ale wrażenia są ogromne:D:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
plisow Re: cześć piloci -słyszałem,że.... 15.03.06, 09:08 Ceśc Chyba niewiesz co piszesz, jestem w tej branży kilka ładnych lat, pracowałem poprzednio na stanowisku kierowniczym w dużym koncernie ,dopiero tam człowieka przemielą i wyplują, kazdeko roku czekam na nowy sezon i wyjazdy, jak robisz to co lubisz wtedy jesteś szczęsliwym człowiekiem, jak robisz to tylko dla pieniędzy to lepiej nawet nie zaczynaj, w tej pracy liczy się człowiek. Pozdrawiam wszytkich pilotów i przewodników. Piotr -pilot i przewodnik Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca wolny zawód 15.03.06, 17:53 w przypadku pilotażu wyraźnie można poczuć co znaczy określenie wolny zawód, ja we współpracy z biurami czuję się o wiele bardziej wolny niż w pracy w biurowym piekiełku za biurkiem i stosikiem papierków, a jeszcze jak się generalnie lubi ludzi i podróże, to trudno się z taką wolnością rozstawać Odpowiedz Link Zgłoś
mariarella Re: wolny zawód 17.03.06, 15:24 żeby poznać różnicę - trzeba doświadczcyć i tego i tego działania - wtedy wybrać co chce się robić naprawdę w życiu - Pilot wycieczek to jeden z tych zawodów, które wymagają prawdziwego powołania i posiadania tego "czegoś", co pozwala nam żyć w ciągłym biegu i paradoksalnie - dążyć do takiego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: cześć piloci -słyszałem,że.... 17.03.06, 13:52 Mi tam sie nie zdarzyło... Zależy od biura - pracujesz z firmą krzak i lądujesz tyłkiem na glebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: cześć piloci -słyszałem,że.... 21.03.06, 00:28 CZesciej mnie rolowali klienci na kase kiedy bylam grafikiem niz teraz kiedy jestem pilotem:) Odpowiedz Link Zgłoś