Gość: anka1982 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:31 czy ktos ma namiary na jakis tanie noclegi w czeskiej pradze.Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alina Re: Praga tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:13 Sama planuje wybrać się do Pragi, więc dołączam się do prośby :) Jeśli ktoś znalazł w Pradze jakąś w miarę tanią miejscówkę to podzielcie się wiadomościami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pami Re: Praga tanie noclegi IP: *.idea.pl 07.08.05, 21:41 mam takie sprawdzone ok 90- 100 Euro za 4 os apartament w centrum. Mieszkanko bardzo ładne ok 10 min od Mostu Karola. Jak ok, to Ci wyślę adres pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Praga tanie noclegi IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:35 Mogę prosić o namiary Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tat Re: Praga tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:41 www.malinowskatravel.com/hotele.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vuko Re: Praga tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 09:55 Witam, za 250 kc od osoby (500 kc dwójka) akademiki w dzielnicy Chodov: Volha, Sazava. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Praga tanie noclegi IP: *.gizycko.mm.pl 19.08.05, 17:52 mam pytanie czy w tych akademikach to zawsze znajdzie sie miejsce,nie ma z tym problemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
asica7 Re: Praga tanie noclegi 15.08.05, 16:56 Aga, odezwij sie do mnie na maila. Pomoge Ci :) Mieszkam w Pradze. pisz na : joanna.rogala@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristoff Re: Praga tanie noclegi IP: *.nie.com.pl 16.08.05, 14:41 Polecam hostel U Melounu www.hostelumelounu.cz/ Jezeli okaze sie ze wolne pokoje zostaly tylko w najdrozszych hotelach, mozna udac sie na glowny dworzec kolejowy i tam poszukac ludzi (a raczej to oni cie znajda), ktorzy oferuja wynajecie calego mieszkania w roznych rejonach miasta. Nie wiem jak jest teraz ale ja 4 lata temu skorzystalem z takiej oferty. Troche sie balem zawierzyc obcej osobie z dworca ale wszelkie obawy byly bezzasadne. Facet wsiadl z nami do samochodu, pojechalismy na miejsce, dostalismy klucze do mieszkania, zaplacilismy i juz moglismy mieszkac. Mieszkanie (1 pokoj, kuchnia, lazienka) moze w nie najwyzszym standardzie ale wszystko co potrzeba bylo na miejscu. Nie pamietam juz ceny ale byla duzo nizsza niz w we wspomnianym wyzej hostelu a takze nizsza niz w innych hostelach gdzie proponowano nam noclegi na wieloosobowych salach. pozdrawiam i milego zwiedzania Odpowiedz Link Zgłoś