Dodaj do ulubionych

Praga tanie noclegi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:31
czy ktos ma namiary na jakis tanie noclegi w czeskiej pradze.Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Alina Re: Praga tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:13
      Sama planuje wybrać się do Pragi, więc dołączam się do prośby :) Jeśli ktoś
      znalazł w Pradze jakąś w miarę tanią miejscówkę to podzielcie się wiadomościami....
    • Gość: pami Re: Praga tanie noclegi IP: *.idea.pl 07.08.05, 21:41
      mam takie sprawdzone ok 90- 100 Euro za 4 os apartament w centrum. Mieszkanko
      bardzo ładne ok 10 min od Mostu Karola. Jak ok, to Ci wyślę adres pozdr.
      • Gość: Joanna Re: Praga tanie noclegi IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:35
        Mogę prosić o namiary
        Dzieki
    • Gość: tat Re: Praga tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:41
      www.malinowskatravel.com/hotele.html
    • Gość: vuko Re: Praga tanie noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 09:55
      Witam, za 250 kc od osoby (500 kc dwójka) akademiki w dzielnicy Chodov: Volha,
      Sazava.
      • Gość: Iza Re: Praga tanie noclegi IP: *.gizycko.mm.pl 19.08.05, 17:52
        mam pytanie czy w tych akademikach to zawsze znajdzie sie miejsce,nie ma z tym problemu??
    • asica7 Re: Praga tanie noclegi 15.08.05, 16:56
      Aga, odezwij sie do mnie na maila. Pomoge Ci :) Mieszkam w Pradze. pisz na :
      joanna.rogala@gazeta.pl
    • Gość: kristoff Re: Praga tanie noclegi IP: *.nie.com.pl 16.08.05, 14:41
      Polecam hostel U Melounu
      www.hostelumelounu.cz/

Jezeli okaze sie ze wolne pokoje zostaly tylko w najdrozszych hotelach, mozna udac sie na
      glowny dworzec kolejowy i tam poszukac ludzi (a raczej to oni cie znajda), ktorzy oferuja wynajecie
      calego mieszkania w roznych rejonach miasta. Nie wiem jak jest teraz ale ja 4 lata temu
      skorzystalem z takiej oferty. Troche sie balem zawierzyc obcej osobie z dworca ale wszelkie
      obawy byly bezzasadne. Facet wsiadl z nami do samochodu, pojechalismy na miejsce,
      dostalismy klucze do mieszkania, zaplacilismy i juz moglismy mieszkac. Mieszkanie (1 pokoj,
      kuchnia, lazienka) moze w nie najwyzszym standardzie ale wszystko co potrzeba bylo na
      miejscu. Nie pamietam juz ceny ale byla duzo nizsza niz w we wspomnianym wyzej hostelu a
      takze nizsza niz w innych hostelach gdzie proponowano nam noclegi na wieloosobowych salach.

pozdrawiam i milego zwiedzania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka