IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 18:10
Odradzam Neckerman-a Polska. Bylem w Tunezji i stwierdzam, ze toleruja oni
segregacje narodowosciowa. Oferta nie spelnila moich oczekiwan, ale wiem
jedno, ze np. Niemcy nigdy by sobie na cos takiego nie pozwolili.
Obserwuj wątek
    • Gość: Eva z jakiego biura jechac???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:18
      ojoj to ja juz nie wiem naprawde z jakiego biura mam jechac, rainbow tours jest
      ble, neckermann jest ble, moze triada?? pomozcie, ja juz naprawde nie wiem :(
    • Gość: alina261 Re: Neckerman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:35
      a ja polecam oasis tours. byłam w Tunezji z nimi i jestem bardzo zadowolona.
      Wydaje mi sie, ze do Tunezji maja tez najtansza oferte
    • Gość: M. Re: Neckerman IP: *.aster.pl 23.08.05, 09:15
      A co konkretnie sie stalo?
      Bo własnie sie wybieram z Neckermannem we wrzesniu.
    • gosc3 Re: Neckerman 23.08.05, 13:09
      warto warto
      • mopek1 Re: Neckerman 23.08.05, 20:16
        A my jedziemy z nimi za 10 dni do meksyku i:
        1. Hotel który wykupiliśmy (tzn. pobyt) jest zamknięty - sami się tego
        dowiedzieliśmy!
        2. Wczoraj wieczorem podali nam nazwę zastępczego hotelu - po wcześniejszych 2
        telefonach męża do samego prezesa zarządu - bo innym pracownikom jakoś "latało"
        gdzie będziemy zakwaterowani!
        3. Nadal nie znamy żadnych szczegółów bo oni poza nazwą nadal nic nie wiedzą -
        informują o tym z błogim samozadowoleniem bez cienia wstydu!
        4. Wykupiliśmy te wakacje 2 m-ce temu za kupę kasy, dopłaciliśmy za widok na
        morze, a oni nawet nie wiedzą czy w tym nowym hotelu jest taki widok :-)
        5. Chyba ostatni raz wybraliśmy neckermann-polska!
        Trzymajcie za nas, bo jak mi zepsują te wakacje to ich chyba rozniosę!!!!
        • Gość: luk Re: Neckerman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:30
          Byłem równiez z Neckermann Polska na Krecie - porażka całkowita. Brud, syf,
          niezgodności z umową, lekceważenie w trakcie wakacji i po powrocie ze strony
          Neckermann'a. Teraz walczę o odzyskanie pieniedzy. Nigdy więcej Neckermann -
          wszystkim odradzam.
          • Gość: ania Re: Neckerman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:36
            a tak generalnie neckermann to tylko przepłacanie i nic wiecej, wiele biur
            podrozy ma te same hotele, nawet jak cos podoba sie w neckermanie lepiej
            poszukac tego obiektu w innym biurze, i z tego co widac wcale dobra, znana
            marka nie gwarantruje udanego wyjazdu
            • Gość: Aga Re: Neckerman IP: 62.233.204.* 24.08.05, 09:53
              Co do cen to się nie zgodzę. Ten sam hotel, który w Neckermannie kosztuje
              (wrzesień) ok. 1600 zł. w np. Scan Holiday ok.2100. W Open Travel 3* ok. 2000
              (last minute) a ja wykupiałam 3,5* za 1700 (z ubezpieczeniem od kosztów
              rezygnacji). Ale oczywiście nie będę się spierac, że są najlepsi. Przykro mi,
              że niektórzy zostali źle potraktowani. Być może też wrócę niezadowolona ale nie
              będę się tak nastawiać. W zeszłym roku było wszystko ok. Pozdrawiam wszystkich.
              • grazka15 Re: Neckerman 24.08.05, 11:03
                Co do cen zgadzam się z Agą. Często te same hotele są tańsze w NEC niż w innych
                biurach. Np. dwutygodniowy pobyt dla jednej osoby w 5* hotelu na
                Cyprze "Aeneas" z wylotem 06.10.2005 w Itace kosztuje 6199 zł/os, w NEC w tym
                samym terminie ten sam hotel, z takim samym wyżywieniem kosztuje 4718 zł/os (ze
                wszystkimi opłatami). Róznica 1481 zł od osoby to, hmmm "dosyć" sporo.
                Ja byłam z NEC 6 razy (Meksyk, Costa del Sol, Marmaris, Teneryfa, Kos, Gran
                Canaria) i zawsze było wszystko super. Hotele takie, jak miały być a nawet
                lepsze, żadnych opóźnień itd. Widać mam szczęście. Teraz lece z nimi 7 raz i
                mam nadzieję, że będzie ok., tak jak do tej pory.
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka