Gość: karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:09 A czy zauważyliście że TRIADA w tym roku się bardzo poprawiła ?? Widac to chociazby po forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deo Re: TRIADA -poprawa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:52 Chyba tak ... trzy lata temu byłem w Egipcie i było ok .. ale byli tacy , którzy mieli zastrzeżenia co do przejrzystości finansowej ... pobieranie pieniędzy na wstepy i bakszysze ... w tym roku byłem na objeździe w Turcji ... świetna pilotka p. Mariola ... przejrzystośc finansowa ...pilotka od razu powiedziała ile i za co a co najważniejsze jak nie chciałeś iśc gdzieś tam to po uprzednim zgłoszeniu otrzymywałes pieniądze spowrotem ... Hotele dobre ... nic do zarzucenie a tylko do polecenie innym jak chca nie tylko smażyc skóre na słońcu a jeszcze cos zobaczyc ... i nie dziwota na 7 + 7 Triady było prawie 300 osób w sześciu autokarach ... a w nastepnej turze jechało aż 7 autokarów .... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: TRIADA -poprawa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:25 Ja tez w tym roku byłam na objazdówce w Egipcie, i w zasadzie nikt z 2 autokarów nie miał się do czego przyczepić...w zasadzie, bo wszędzie znajda się wiecznie nie zadowoleni malkontenci Odpowiedz Link Zgłoś
toolkien Re: TRIADA -poprawa ! 27.09.06, 14:59 hihiih... pewnie, że się "poprawiła". Po roku zwrócili mi pieniądze za imprezę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: TRIADA -poprawa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:55 Tak się poprawiła,że dzisiaj w Polsacie po dodz 16 wypowiadali się kilienci tego biura o różnych wyjazdach w tym roku do Grecji.Pokazywali zdjęcia hoteli 4*Byłam w szoku i najlepsze jest to.ze nadal sprzedają te oferty a raklamacje nie są uznawane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDziu Re: TRIADA -poprawa ! IP: *.chello.pl 27.09.06, 19:51 Szook takie rzeczy to chyba tylko w Polsce sa normalne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: TRIADA -poprawa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 11:18 to teraz TRIADZIE przybędzie klientów openowski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: TRIADA -poprawa ! 28.09.06, 14:45 tak...tak napewno sie poprawila ;)) ja bym z nimi nie pojechała www.bobasy.pl/szymcia Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w miało byc to: 28.09.06, 14:47 interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=795426 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: miało byc to: IP: *.sdl.vectranet.pl 28.09.06, 18:27 nigdy nie byla zla dla tych co umieli czytac dokladnie i wiedzieli czego chca od imprezy...byla za to zawsze tansza od innych, a wpadki sa w kazdym biurze... Odpowiedz Link Zgłoś
toolkien Re: miało byc to: 28.09.06, 19:45 hihiih... dobre, obejrzałam, przeczytałam, POLECAM UWADZE INNYCH :) Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: miało byc to: 28.09.06, 20:03 te krytyczne uwagi odnosza sie do Grecji ... i dobrze , ze sa niech stanowia akurat ostrzeżenie o Grecji ... Natomiast jesli chodzi o Egipt i Turcje 7 + 7 Triada jest najtańszym biurem oferujący wspaniały program objazdu i do tego odpoczynku ... Byłem to wiem i stanowczo zaoponuje jak mi ktos powie , że w teminie końca sierpnia br. było inaczej .... ... natomiast jak ktos chce płacic ileś razy więcej za nawet mniej niz w Triadzie to jego sprawa ... prosze bardzo .... tyle tylko , że az prawie 300 Polaków wolało to taniej niż to drożej ...... ale wolna wola ..... i takjak pisałem w pierwszym poscie zgadzam sie , że Triada znacznie poprawiła się .... ale widać nie w Grecji deo Odpowiedz Link Zgłoś
toolkien Re: miało byc to: 29.09.06, 17:33 w Libii tez sie nie poprawiła, a w Maroku wręcz Triada-ŻENADA :). Ale proszę bardzo, wolna wola, jak ktoś lubi wyrzucać pieniądze w błoto, niech jedzie i sam sie przekona. W końcu to wolny kraj. Przypominam, że co tanie to drogie, a przy tym jeszcze zapsute wakacje i poszarpane nerwy. Ale nie ma sprawy, jak ktos lubi te emocje i procesy sądowe, niech jeździ z Triadą-ŻENADĄ. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: miało byc to: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:05 No to co proponujesz może Open Travel a może Itake .. czytałes posty o locie Fly Air Myśle , że pewno wszystko zależy od kierunku ... powyarzam w Turcji i Egipcie 7 + & Triady jest ok .... ale pewno że wszystko kwestia ceny ...... Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: TRIADA -poprawa ! 28.09.06, 23:42 Hmmm,byłam w tym roku z Triadą.Nie mam zastrzeżeń.Przywieżli,dali hotel z katalogu,zawieżli.Hotel "na żywca" trochę brzydszy niż w katalogu,ale ja na zdjęciach też ładniej wyglądam niż w rzeczywistości.Triada mnie ogólnie zawiodła - niski poziom tego hotelu był,ale znośny.Może i te wczasy miały być trochę tańsze niż były,ale nie skandalicznie mniej.Była to cena wygórowana,ale mieszcząca się w normie handlowej(handlowiec jestem).Reasumując z Triadą może i pojadę jeszcze,ale zawsze będę ją brała na końcu pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deo Re: TRIADA -poprawa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:22 a na początku Open Travel i jko dodatkowa atrakcja wpław przez Ocean Atlantycki ..... no żartuje troche ... ale z tego wynika , że my turyści jesteśmy zdani na przysłowiowy łut szczęścia jadąc na jakąkolwiek wycieczkę z jakimkolwiek biurem ..... nie mamy żadnej mozliwości zabezpieczenia sie przed podobnymi sytuacjami ... a moze mamy .. to powidzcie jaka .... nie chodzi o odpowiedź sprawdź czy jest biuro zarejestrowane w Izbie Turystyki jest akurat albo było i co z tego ...... pesymista deo ... o Triadzie tez kiedyś pisali na forum , że na granicy upadku ... ale jakoś miałem szczęście czego i innym życzę też deo Odpowiedz Link Zgłoś
mirgl Re: TRIADA -poprawa ! 29.09.06, 11:57 Zauważyłem, że są zwykłymi oszustami!!! Wykupiłem All Inclusive do 22.30 w hotelu okazało się że go nie było a nie uznanej reklamacji otrzymałem odpowiedź że firma niczego nie "gwarantuje"...... Odpowiedz Link Zgłoś