Dodaj do ulubionych

upadek Fischer Polska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:16
Szanowni Państwo,

Z przykrością informujemy, że z dniem dzisiejszym zmuszeni jesteśmy do
zaprzestania naszej działalności organizatora turystyki.
Prosimy o zapoznanie się z treścią załączników.
Wszystkim bardzo dziękujemy za dotychczasową współpracę.

Z poważaniem

Zarząd i pracownicy
Obserwuj wątek
    • Gość: web Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:37
      szkoda. :(
      • Gość: Miś Re: upadek Fischer Polska IP: *.aster.pl 25.10.06, 17:53
        To było do przewidzenia, że po zawieszeniu lotów przez Fischer Air Polska
        turystyka w naszym kraju stanie pod znakiem zapytania. Fischer poleciał
        pierwszy...Ciekawe kto następny? Inne biura odwołują dalekie kierunki lub je
        przesuwają. Nikt inny nie wykonałby lotów w takiej cenie, jak miał to zrobić
        Fischer Air Polska. Szkoda, że nikt im nie chciał pomóc jak jeszcze latali. Oby
        szybko coś się naprawiło w naszym transporcie lotów czarterowych, bo wykończą
        nas te wysokie ceny egzotycznych wakacji.
    • Gość: Jacek i grupa Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:50
      wy gnoje pieprzone mieliśmy jutro wylatywać na urlop z dziećmi.jak mamy im to
      powiedziec ,przejedliscie nasze pieniądze."dziekujemy wam "
      • Gość: aaaaa Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:55
        a skad niby takie wieści że upadło biuro?
        konkrety poproszę
        • Gość: gość/agent 21 Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 19:20
          Biuro oficjalnie przesłało ok.godz.17:00 do swoich biur agenycjych pismo, że z
          powodu utraty płynności finansowych jest zmuszone zawiesić działalność!
      • Gość: Agata Re: upadek Fischer Polska IP: *.derbynet.pl 26.10.06, 21:35
        Dobrze, że takie gnoje jak Wy jednak nie jadą!
    • Gość: Ann Re: upadek Fischer Polska IP: *.plock.msk.pl 25.10.06, 19:45
      To jest maksymalne chamstwo! Jeszcze w tamtym tygodniu przy sprzedaży oferty
      zapewniali, że wszystko jest w porządku- do Maroka latają zupełnie innymi
      liniamii nic ich nie łaczy z Fischer air. Po co jeszcze naciągali turystów i
      biura agencyjne!!!!!! Przeciez napewno już przypuszczali co będzie! Właściciele
      powinni ponosić jakieś konsekwencje i być karani!
      • Gość: Anika Re: upadek Fischer Polska IP: *.chello.pl 25.10.06, 20:49
        Fischer Air to nie to samo co Fischer Biuro Podróży, choć pień byl ten sasm ale
        popewnym czasie się rozeszli. Pozostał teraz po upadku Fischer biura podróży
        ssmród w branży.
        Niestety. A ceny wyjazdów i tak wzrosną bo ubezpieczenia tour operatorów też
        wzrosną. Zaplacimy za to wszystko my, ale jeśli mają pozostać najsilniejsze
        biura to tak musi być. I ja jestem za tym. Ważne aby pozostali najlepsi i
        najsilniejsi.
        Pozdrawiam
        • Gość: Polako Mafia Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:31
          ja nie zapłace wiecej, mam to w (_o_) jade z niemiec :)
          • Gość: Anika Re: upadek Fischer Polska IP: *.chello.pl 25.10.06, 22:52
            Jak polecisz z Niemiec to zaplacisz wiecej, dolicz koszty dojazdu :) Pozdrawiam
            • Gość: Polako Mafia Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:59
              he he do berlina mam tyle samo co do warszawy ( do warszwy duzej bo drogi
              rozkopane no i wiadomo ze w polsce to sa "drogi smierci" ). Pozatym widze ze
              chyba nie orientujesz sie w cenach niemieckich lastów. Nawet jak by droga była
              duzo drozsza to i tak niemieckie lasty ( zwłaszcza na egzotyczne kierunki ) sa
              duzo tansze niz polskie oferty. :)
              • Gość: ? Re: upadek Fischer Polska IP: *.aster.pl 25.10.06, 23:02
                A dzie szukasz tych last'ów
                • Gość: adi Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:45
                  www.dertour.de www.its.de
                  super ceny szczególnie w ITS. polecam:)
                  • Gość: up Re: upadek Fischer Polska IP: *.shell.com 26.10.06, 15:42
                • Gość: Juan Re: upadek Fischer Polska IP: 82.103.132.* 26.10.06, 23:58
                  Od lat latam z niemieckim TUI kupujac i rezerwujac wycieczki w Polsce w
                  www.tuitam.pl
                  Jeszcze sie nie zawiodlem a ceny sa duzo nizsze niż w Polsce. Bylem juz na
                  Dominikanie w hotelu czterogwiazdkowym za 699 EUR, bylem na Majorce za 199 EUR.
                  Polecam.
                  • Gość: Lipski Re: upadek Fischer Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 13:07
                    To zalezy gdzie sie mieszka

doloty sa drogawe , a jechac samochodem nie kazdemu sie chce jak ma lotnisko w
                    promieniu 100 km
    • Gość: Oszukany Re: upadek Fischer Polska IP: *.aster.pl 25.10.06, 23:00
      Piepszone gnoje. Rok czekałem na ten urlop. Wiedzieliście jak mi sprzedawaliście
      wycieczke że nie polece.
      • Gość: Agata Re: upadek Fischer Polska IP: *.derbynet.pl 26.10.06, 21:36
        Dobrze, że takie pieprzone gnoje jak Wy jednak nie jadą!
        • Gość: emi Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:02
          agatko jakaś ty mądra to nie twoje pieniążki przepadły!Ale życzę ci takiego
          problemu.POzdro
          • Gość: Ja Re: upadek Fischer Polska IP: *.aster.pl 28.10.06, 11:33
            1. Nie tylko twoje pieniądze emi, czasowo "przepadły". Dostaniesz ich zwrot od
            ubezpieczyciela.
            2. Wyzywanie nic tu nie zmieni a jedynie świadczy o poziomie autora.
            3. Nie życz drugiemu, co tobie nie miłe.

Miłego dnia.
            • Gość: PTU Re: upadek Fischer Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:20
              czy dostanie to nie był bym na 100 % pewny, byc moze tak ale to moze byc za
              rok lub jeszcze duzej i na ogoł niewielką czesc.
    • Gość: Pytanie Jak odzyskać kasę IP: *.aster.pl 25.10.06, 23:00
      Jak odzyskać kasę jeżeli w ogóle ?
      • Gość: hehe Re: Jak odzyskać kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:06
        tak to jest drodzy panstwo jak latac sie chce z takim biurem. bo gdy sie
        wybiera neckermanna albo tui albo rainbow to nie ma problemow, i wiadomo ze z
        dnia na dzien nie zbankrutuja...
        • fiddler_on_the_roof Re: Jak odzyskać kasę 26.10.06, 15:25
          Nie takie "potęgi" padały....
          • Gość: Rzymianin2 Re: Jak odzyskać kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:49
            własnie np. Cesarstwo Rzymskie tez upadło....
            • Gość: verso Re: Fischer Polska IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.10.06, 00:39
              Kurcze, szkoda. Byłam z nimi w maju na Kanarach i było bardzo fajnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka