Gość: kaska IP: *.telsat.wroc.pl 22.01.07, 22:42 Wybieram się w lutym do Meksyku, poleccie jakieś pewne biuro podróży, tak aby po urlopie nie mieć niesmaku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolantas1955 Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 23.01.07, 17:55 Sigma Travel albo Logos Tour. Ja byłam z tym drugim, a moja przyjaciólka wybrała Sigmę. Oba biura sprawdzone.Niezbyt tanie, to prawda, ale na pewno nie będzie żadnej wtopy! Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 23.01.07, 17:56 A mówiąc o lutym, to chyba nie masz na myśli ten co nadchodzi za parę dni:)) Jestem przekonana, że w dobrych biurach już się nie załapiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 24.01.07, 00:47 co to za kretynka? http://www.ltur.com/com/search.ltml?sps=66&sa=PA&SEA_action=f&foah=&zo=zlMEX&start_datum_day=25&start_datum_month=01&start_datum_year=07&end_datum_day=0&end_datum_month=0&end_datum_year=&SEA_adults=2&SEA_kids1=&SEA_kids2=&xxf=&x=41&y=7 Normalnie na takie brednie szlag mnie trafia... Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 24.01.07, 00:48 Link się popierniczył, daje więc tiny: tinyurl.com/2xw7fo Odpowiedz Link Zgłoś
lugelan Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 23.01.07, 18:35 polecam Destino Mexico :) znajomi byli, WRÓCILI, sa zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.catv.net.pl 23.01.07, 23:38 Polecam wam opal travel z warszawy swietne programy do meksyku ok 5 do wyboru i super pilot jedziemy teraz w styczniu do Peru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.mofnet.gov.pl 24.01.07, 08:39 może i robią dobry MEKSYK, szkoda tylko że za objazd Meksyku trzeba u nich dychę zapłacić:) może polecicie dziewczynie biuro które robi Meksyk dobrze i w przyzwoitej cenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
destinomexico Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 28.02.07, 20:02 Szanowna Pani, Zapraszam na nasza strone i szczegolnie polecam program objazdowy W Krolestwie Aztekow i Majow (destinomexico.com/projektor.php?page=trips&k=trip&id=26) w cenie 5190 PLN + 1190 USD od osoby. Prosze porownac z innymi biurami nie sama cene, lecz rowniez swiadczenia. Zapraszam, Jaroslaw MROZEK, Destino Mexico, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozdek Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:24 Objazdówki mają to do siebie, że do tanich nie należą. Ja jadę w marcu z Ecco Holiday. Meksyk Imperium Słonca cena niecałe 8 tys. zł od osoby. Na termin lutowy brak wolnych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.telsat.wroc.pl 25.01.07, 19:50 dzięki za odpowiedź. chyba zdecydujemy się na ITAKĘ, 13 dni objazdówka z wypoczynkiem w Acapulco za 6100/os. co o tym sądzicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 25.01.07, 21:09 Myślę, że będziesz zadowolona! Acapulco - moja miłość!Tam spełniłam marzenie mojego życia - leciałam spadochronem nad zatoką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.mofnet.gov.pl 26.01.07, 08:07 faktycznie brzmi dobrze:) czy był ktoś może w Meksyku z Itaką i podzieli się swoją opinią? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.telsat.wroc.pl 26.01.07, 18:52 To co z tym Meksykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 23:44 Też się rozglądam za fajną ofertą.Zobacz na stronie goldenmexico.com.Polskie biuro podróży w Meksyku.Oferta wygląda naprawdę nieżle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opt Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.tsi.tychy.pl 27.01.07, 20:19 Sprawdż sobie jaki to objazd,chyba trochę dookoła MeXico City i Acapulko, a gdzie Uxmal,Merida,Chichen,Itza,Cancun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: 67.42.190.* 28.01.07, 03:35 ze swojej strony zdecydowanie polecam jechanie na objazdówke samemu. Bylem w kwietniu 2006 z dziewczyna, trzy tygodnie, z Mexico City do Cancun z wejsciem na Pico de Orizba. Bez hoteli 4-5 gwiazdkowych i klimatyzowanych autobusów ale na bardzo przyzwoitym poziomie jeśli chodzi o jedzenie i zwiedzanie. Kosztowalo nas to niecałe 500$ + przelot na osobe. Jesli mowisz po hiszpansku to nie bedziesz miec zadnego problemu. My nie mówimy ;) Miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ka271 Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 28.01.07, 10:37 hej Mariusz, też o tym myśleliśmy, ale mamy kilka wątpliwości, możesz podac mi Twojego maila, albo napisać na ka271@gazeta.pl i pomóc nam zdecydować ;)) bede wdzieczna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: 195.47.201.* 02.02.07, 08:47 witam ka - potwierdzam slowa Mariusza - gdziekolwiek się jedzie najlepiej robić to samemu - zapraszam na mojego bloga: www.mmarek33.blog.onet.pl - tam masz aktualne ceny przejazdow, noclegow, wejsc w meksyku - sa tez namiary na mnie - z przyjemnoscia odpowiem na Twoje pytania - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arekch77 Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! 02.02.07, 18:31 Możesz też zajrzeć na forum o Meksyku, może znajdziesz tam coś interesujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PODRÓŻNIK Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:50 Witam, włśnie wróciłem z mexico - bylismy z destino mexico. Nprawdę radze się dobrze zastanowić jesli chcecie się czegoś dowiedzieć o Meksyku, organizxacja kiepska, piloci totalnie nieprzygotowani, turyści o Mexyku wiedzieli wiecej niz przewodnicy. My mielismy jednego kiepskiego przewodnika i jego ucznia - współczuje kjeszcze bardziej grupie ktura przyjedzie po nas bo ten uczeń po jednej obiazdówce bedzie prowadził już kolejną grupe - nagrywał sobie na telefon co ma mówić - totalne nieporozumienie i brak profesjonalizmu. Sam mexsyk goraco polecem - tylko nie z destino mexico!!! Dodam Jeszcze ze szef całej fuiirmy mieszka na jukatanie(tam gdzie odpoczywaliśmy) uciekał przed nami i się chował, Grupa była naprawdę niezadowolona z opieki a szczególnie z pilotów i przedodników. jede dzień za przedodniczke mieliśmy przyjaciólkę całego szefa, która tak znudzona i (BOGATA _ OCZYM NIE PRZESTAWALA OPOWIADAĆ) nie chciało jej sie tłumaczyć porażka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.catv.net.pl 05.02.07, 22:51 Wiem od innych ze destino fatalnie robi wycieczki robia pieniadze na 1 rzaowych turystach ja bylam w Meksyku i na Kubie z opal travel z warszawy sprawdzialam wczesniej biuro na wszystkie strony w Organizacjach turystycz i na formum robią dobre wyjazdy bylam na 2 i moge smialo polecić jest jescze nilpol ale jest droższy a ma takie same trasy Odpowiedz Link Zgłoś
sly12 Tylko nie z Destino!!!. 06.02.07, 02:39 Kiepskie i zle zorganizowane wycieczki. Bylam we wrzesniu z nimi i zaluje. Moi znajomi byli w pazdzierniku i maja podobna zla opinie o Destino. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Tylko nie z Destino!!!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:55 oradzam wyjazd z destino bylem w lutym koszmar hotele które mial być 3/4* okaaly się 2* poza tym pilot ponizej krytyki za czesto rozweselał się mesalem i tequilą odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
exmiller Re: Tylko nie z Destino!!!. 26.02.07, 17:18 Tez mielismy zle doswiadczenie :(. Szkoda na nich pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
destinomexico Re: Tylko nie z Destino!!!. 28.02.07, 19:52 Witam Panie Kamilu, Czy moglbym prosic o kontakt w sprawie Pana uwag dot. lutowego wyjazdu do Meksyku? Moglbym prosic o podanie nazw hoteli, ktore nie spelnialy Pana oczekiwan (2* zamiast 3/4*)? Lacze serdeczne pozdrowienia, Jaroslaw MROZEK, Destino Mexico, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.07, 12:04 zapytaj o taką oferte biuro@soletravel.pl mają oferty kilku biur podróży na pewno znajda coś dla Ciebie ja kupowałem u nich Egipt i tez mi doradzili zeby z korzystać z takiego a nie innego touropertatora i wróciłem zadowolony nawet bardzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: 189.146.122.* 22.02.07, 18:11 warto wybrac dobra oferte pod swoje oczekiwania, najlepiej zrobi biuro ktore specjalizuje sie w kierunku, inaczej sztampa i improwizorka, nigdy nie jezdze z biurami, ktore maja w ofercie tysiac kierunkow i w kazdym sa "specjalistami", lubie programy uszyte na miare, Meksyk zobaczylem i poczulem z destino mexico, przewodnicy mieszkaja na miejscu, pierwsza liga, z kimkolwiek pojedziecie tego samego Wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka35 Meksyk objazdowy. 28.02.07, 21:51 Gość portalu: Roman napisał(a): " Meksyk zobaczylem i poczulem z destino mexico, przewodnicy mieszkaja na miejscu, pierwsza liga" To twoja opinia. Sa tez opinie pzreciwne na forum. Najlepiej jest zobaczyc Meksyk bez biura. Pozdrawiam, ziuta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta i Marek Re: Meksyk objazdowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:07 Bylismy w Meksyku z biurem opaltravel z warszawy pilot Rafal Kulesza. Swietny program i pilot jest to optymalna oferta na rynku biuro tez sprawdzone oferta jest nico drozsza niż sigmy czy itaki ale jest zupełnie inny stand hoteli i bogaty program poza tym nie ma niespodzianek na miejscu bylismy z sigma w RPA i były niespodzianki poza tym byla grupa 40 osobowa a to nie jest dobry pomysł. jednym słowem polecam meksyk z tym biurem bo wypadło wszytko na 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Meksyk objazdowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:12 Jestem zainteresowany wyjazdem do meksyku i czytałem sobie rózne opinie zauwazyłem ze wypowiada sie na nich Pan z biura destino meksiko ale jakoś nie ufam ze po przczytanych wypowiedziach różnych osób jest to dobre biuro. Biore pod uwage oferte sigmy wiem ze to najtansza oferta na rynku, mam co prawda złe doswiadczenia z Chin ale nie stac nas na wyjazd z innym biurem mam nadzieje ze nie bedziemy załować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARS Re: Meksyk objazdowy. IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.03.07, 18:00 No z sigma to moze być ruletka. Sam w końcu piszesz że była wpadka w CHINACH. O tym słysze po raz pierwszy bo chiny z reguły sie udają nawet SIGMIE(właściwie to zalezy od kontrachenta a nie turoperatora zwłaszcza w CHInach). Tak ze zastanów sie i jedz z biurem które w opini wiekszosci spełna warunki biura dobrego(nie wymieniam nazwy zeby nie być posadzonym o reklamę czy inne tam) Ale z sigma nigdy na dalekie trasy oni dobrzy sa w Europie i maroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DESTINOMEXICO.COM Re: Meksyk z Destino IP: 189.146.124.* 14.06.07, 18:30 Jest oczywiste, ze ktos kto pisze, ze na wycieczce z DESTINO MEXICO byly słabe hotele lub słabi przewodnicy, nie byl z nami na wycieczce. Kryteria dopuszczania hoteli oraz przewodnikow do współpracy z DESTINO sa bardzo wysokie. To samo dotyczy jedzenia, autokarów, wyselekcjonowanych autorsko miejsc zwiedzania, etc. Nie mozemy sobie pozwolic na bylejakość. Nie jest to w naszym stylu, ani w naszym interesie. Osiągnięcie efektów pracy w synchronizacji trzech biur Destino (Warszawa, Miasto Meksyk, Cancun/Playa del Carmen), najlepsza pod wzgledem świadczeń i najkorzystniejsza cenowo oferta, była i jest możliwa tylko dzięki zadowoleniu podróżujących, którym od roku 1997 poświęcamy naszą pracę w Meksyku i w kraju. Wyglada na to, ze niektóre wpisy nt naszego biura pochodza od tej samej osoby, która nie była nigdy na wycieczce z nami. Ciekawe jaki jest powód tych wpisów. Turystyka jest żywym organizmem, i jak człowiek który za nią stoi powinna dążyć do doskonałości. Tym samym zapraszamy do dzielenia się z nami wszelkimi konkretnymi uwagami nt organizowanych przez nas imprez; są dla nas niezwykle ważne by dalej utrzymywać wysoki poziom świadczeń. Serdeczne pozdrowienia z Meksyku dla wszystkich miłośników pięknego kraju Jerzy Mrożek, Destino Mexico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Meksyk z Destino IP: *.spray.net.pl 14.06.07, 20:46 PAnie Jerzy szkoda że nie powie PAn o zlych strobnach swojego biura takie są bo jako agent nie raz sie o tymprzekonalem Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Meksyk z Rainbow? 15.07.07, 13:13 Oglądam oferty i na 90% zdecydowałam się na objazdówkę z Rainbow Tours www.travelplus.pl/index.php3?id=4241&now=1&PHPSESSID=dfadf698687c68b80460a3855c7b0507 Był ktoś może z tym biurem w Meksyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: MEKSYK objazdówka - z jakiego biura pomocy!!! IP: *.um.poznan.pl 10.08.07, 14:02 polecam wycieczkę Meksyk + Jukatan z Logostourem, jeśli pilotką będzie Kasia Lewicka (rewelacyjna). Byłam w październiku 2005 - było fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś