Dodaj do ulubionych

Włochy - zwiedzanie + odpoczynek

IP: *.pronet.lublin.pl 24.01.07, 21:30
Mam prośbę - może ktoś był na fajnej i udanej wycieczce we Włoszech typu 7+7
zwiedzanie (np. Rzym, Wenecja, Florencja..) + odpoczynek.
Proszę o polecenie jakiegoś dobrego biura podróży. Będę bardzo wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: skibon Re: Włochy - zwiedzanie + odpoczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:14
      Objazdowe wycieczki to z tego co czytam to chyba najlepsze ma Triada.
      triada.pl/prezentacja.php?AKCJA=IMPREZA&idImprezy=2690,2691,2694 - tutaj
      jest plan podróży 7+7 tylko że raczej południe włoch z rzymem, ale też warto bo
      neapol jest rewelacyjny. Jak z filmów. Szególnie, że Triada jest tania i pewno
      po prostu, także śmiało polecam.
      • Gość: Hernandez Re: Włochy - zwiedzanie + odpoczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:20
        Zgadzam sie, bo Triada ma naprwde konkurencyjne ceny, a do tego sa bardzo bardzo
        solidni. Maja kompetentnych rezydentow, co zawsze bardzo mi sie podobalo. Hotele
        ktore wybieralem czy to w Turcji, Wloszech czy Hiszpanii zawsze byly Rili Grejt.
    • Gość: JJ Re: Włochy - zwiedzanie + odpoczynek IP: 195.16.91.* 24.01.07, 23:20
      6+4 ma Funclu www.funclub.pl znajomi byli zadowoleni , a teraz inni polaczyli
      6+4 z drugim turnusemwypoczynkowym czyli 6+4+10.
      • Gość: Hernandez Re: Włochy - zwiedzanie + odpoczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:53
        No to mam nadzieje, ze bedązadowoleni nie mniej niż moji znajomi jadacy z Triady :)
        • Gość: inspektor oko cos tu smierdzi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.01.07, 23:18
          a ty hernandez się zdecyduj czy to ty jezdziłes z triada czy twoi znajomi...
          a może po prostu pracujesz dla triady jako pr-manager??

to juz tak nisko upadła triada zeby w tak prymitywny sposob podpijac pr??

inspektor oko

czuj duch
          • monia515 Re: cos tu smierdzi 29.01.07, 14:11
            Ja jadę na objazdówkę z Itaką- w sumie 10 dni, w tym 5 dni pobytu w Rimini. Po
            drodze zwiedzamy Florencję, Rzym (2 noclegi), Asyż, potem 5 dni w Rimini+
            wycieczka do San Marino i w drodze powrotnej Wenecja.
            • Gość: krysia do moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:53
            • Gość: krysia Re: cos tu smierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:55
              Monia a jak nazywa sie ta objazdowka co chcesz jechac?ja takze zamierzam
              pojechac ale na bella italia 14.04
              • monia515 Re: cos tu smierdzi 30.01.07, 08:30
                Włochy- "Wieczne i słoneczne". Jadę 17 lipca:)))
                • Gość: Dorka Re: cos tu smierdzi IP: *.pronet.lublin.pl 01.02.07, 21:08
                  Czy ktoś może był na tej wycieczce z Itaki "Wieczne i słoneczne" 10 dni ?
                  Intersuja mnie szczegóły typu standard hoteli, wyzywienie, atrakcyjność programu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka