Dodaj do ulubionych

TVP- poszkodowani przez biura podróży

IP: 195.245.213.* 19.03.07, 07:29
Witam wszystkich ponownie!

Mój redakcyjny kolega Łukasz Bajbak przygotowuje do "Na Celowniku" pr 1
TVP ,materiał o turystach, którzy mieli kiedyś jakieś kłopoty z biurami
podrózy. Chodzi między innymi o zeszłoroczny Open Travel. Redaktor Łukasz
Bajbak szykuje taki reportaż ostrzegawczy na nadchodzący sezon turystyczny.
Bede wdzieczna za jakikolwiek odzew. Oczywiście najchętniej byśmy chcieli by
ktoś zechciał nam o swoich "przygodach" opowiedzieć do kamery. Pozdrawiam i
zostawiam swój numer
0606 65 10 11

Bianka Frejlich
Obserwuj wątek
    • alibaba355 Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży 19.03.07, 09:38
      a ja jestem poszkodowany przez TVP, czy kolega mogłby nakrecic reportaz o tym??
      jak widze tych prawicowych oszołomów w tvp za co przymusowo musze płacic
      abonament - czyli rodzaj podatku - to robi mi sie niedobrze!
      ogladaliscie kiedys oszolomski program pospieszalskiego??
      to gorsze niz upadek open travel a poszkodowanymi są płacacy abonament tzw
      wykształciuchy (oczywiście tak zwani przez obecne "elyty" piszace obiad przez
      "t" na końcu)!

• Gość: Lena Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży IP: 80.48.96.* 19.03.07, 09:47
        Nie wiem co masz do programów Pospieszalskiego ??? Może zamiast oglądać te
        programy posłuchałbyś i przemyslał. Przebieranie oczami bez udziału mózgu nie
        jest w życiu najlepszą metodą poznawczą.
        • Gość: Paweł Z. Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży IP: *.dint.wroc.pl 19.03.07, 10:00
          Nie wiem, co kolega ma do tych programów, ale dla mnie jest to intelektualne
          dno. Tak się składa, że jestem dobrze wykształcony i posiadam nie najgorszą
          wiedzę o świecie. Dlatego też kłamstwa i przeinaczenia Pospieszalskiego są dla
          mnie rażące. Tylko dlaczego muszę płacić za tego rodzaju niszowe programy?
          Poza tym chciałbym zaapelować do Ciebie o minimum kultury osobistej. Dyskusja
          nie polega na obrzucaniu oponentów błotem.
          A do moderatora apeluję o usunięcie tego listu, który nie ma nic wspólnego z
          turystyką.
          • Gość: Lena Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży IP: 80.48.96.* 19.03.07, 10:46
            Nie przeczę,że Pospieszalski jest stronniczy i ma katolicki ogląd świata ale
            nie oznacza,że jego program jest "oszołomski". Należy posłuchać i może
            przemysleć. Dla części oglądaczy TV "katolicki punkt widzenia" od razu oznacza -
            oszołom. I taki człowiek od razu czuje się pokrzywdzony przez TV "rękami"
            Pospieszalskiego. Miał w postaci sitkomów, "festiwali" i telenowel jest cool?
            To go nie razi? A to ineteligentnego człowieka razi w pierwszej kolejności !!!!!
            • Gość: kora Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:06
              Co ma piernik do wiatraka. Przecież wyraźnie proszą o opinię na temat
              niesolidnych biur podróży. Niezrozumienie tematu drogi alibabo to poważny
              mankament. A to co piszesz to brak tolerancji. Nikt nie każe Ci oglądać
              p.Pospieszalskiego. Wystarczy tylko kliknąć pilotem i po kłopocie.
              • Gość: Paweł Z. Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży IP: *.dint.wroc.pl 19.03.07, 23:41
                Off topic:
                Po kłopocie to by było, gdy pan Pospieszalski produkował się np. w TV Trwam.
                Ale produkuje się w telewizji publicznej - na tym polega głopot.
        • alibaba355 do leny 21.03.07, 10:17
          co znaczy katolicki punkt widzenia??
          potepianie wszystkich myslących inaczej w czambuł?? bo to tak wyglada w
          programie pospieszalskiego! odpowiednio dobrana klakiernia (bo nie publika),
          odpowiednio dobrani tzw. "znawcy tematu" i odpowiednio nastawiony prowadzacy
          (który powinein choc troche silic sie na bezstronność)... i ofiara (zawzwyczaj
          jedna osoba majaca inne zdanie i zakrzykiwana przez zgraje fanatyków)
          ot katalicki punkt widzenia by "Lena"

po tysiąckrotnie wole ogladac szklo kontaktowe, co z ta polską czy teraz my
          to programy dla "wykształciuchów"...
          gdzie jest dyskusja a nie "huzia na józia" jak u pana pospiszalskiego

takie "katolickie" programy dyszace nienawiscią spowoduja reakcję (vide
          irlandia, hiszapnia, włochy)w druga stronę... i dzięki Bogu ;-))
          może za 3 lata (modle sie by bylo to wczesniej) zaczniemy zyc w normalnym kraju

dr alibaba
          psychiatra i ekscentryk
      • Gość: badanie Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.03.14, 12:32
        Zwracam się z prośbą o wypełnienie formularza dotyczącego zadośćuczynień w turystyce i kwot zasądzanych w drodze reklamacji lub postępowania sądowego.
        Wyniki badania pomogą w uzyskaniu należnych odszkodowań w związku z niewykonaniem umowy przez organizatora turystyki.
        Poniżej podaję link do formularza:
        docs.google.com/forms/d/1eWINs5keMnCPTevJQGfEzvP48tqESeuKyWsY0WyTf94/viewform
        DZIĘKUJEMY
        Uwagi można wysyłać na mail:
        badanie.turystyka@gmail.com
        • Gość: Tomo Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży IP: *.merinet.pl 30.03.14, 19:38
          @badanie
          Złota łopata przyznana.
    • msz1234 Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży 20.03.07, 14:30
      A wy tam w TVP to w ogóle macie jakąś poczte elektroniczną?
    • Gość: monia Re: TVP- poszkodowani przez biura podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:48
      Wy lepiej zajmijcie sie tematami jak zachowuje sie polski burak-turysta na
      wkacjach, albo jak naciaga biura podrózy albo jak nie przynosic wstydu innym
      rodakom na wkacjach swym zachowaniem. tematyka ktora chcecie poriszyc jest
      mocno oklepana ze sie tak wyraże i juz nie robi na nikim wrazenia.Redaktor
      Bajbak niech przygotuje tez reportaz chodzac po biurach pozrozy równie
      ostrzegawczy;), to pomoze podrozujacym normalnie , mam juz tytuł reportazu "
      podrózujacy inaczej ";) Chetnie sama udziele wielu rad jak nie byc burakiem na
      wkacjach:)
      • squirrel9 Och me ... 20.03.07, 15:00
        ... nie mów, że jesteś w stanie pokazać komuś jak nie być burakiem :))))))))))))
        Raczej odwrotnie...
        • Gość: me Re: Och me ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:03
          co to za wesz forumowa ta sqrrwiel....włazi to to psychiczne zero i w swej
          obsesji widzi wszedzie me?:) net to potęga.........takie gó.. moze zabierac
          bezkarnie głos choc nie ma nic do pwiedzenia, nic do wątku nie wnosi jeno syfa
          wirtualnego roznosi
          • nutka_re Re: Och me ... 21.03.07, 01:07
            Wygląda na to że jednak miała rację :(
            • Gość: elwira Re: program...))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 11:37
              zgadzam sie !!!powinien powstac program przedstawiający nasze cudowne
              społeczenstwo polski na wakacjach!!!masę wspaniałych ludzi z Polski podrózuje i
              muszą sie wstydzic za buraków, prostaków, dorobkiewiczów , którzy za grosz nie
              potrafią zachowc sie na wczasach; wiem cos o tym , przez 7 lat pracowałam jako
              pilot, rezydent i napatrzyłam się, kocham do dzis do pracę i dalej jestem
              związana z turystyką, ale musze na razie odpocząc własnie od tego prymitywstwa
              które podrózuje, nawet juz zastanawialismy sie , my piloci czy nie zrobic
              jakiegos reportazu, bo ciągle sie obwinia biura podrózy nie przecze, czasem
              maja i klienci racje, czasem biuro nawali na maxa), ale z kulturą i spokojem na
              prawde da się wszystko zalatwic, a 80 % naszego społeczenstwa potrafi to robić
              tylko wielką mordą , a czasem i rękami, nie wspomne o pijackich zagrywkach...oj
              byłoby co opowiadac.....miomo wszystko ja próbuje zachowac te dobre wspomnienia
              i cudownycj ludzi, klientow których poznaje w mojej pracy, z którymi ma sie i
              pózniej kontakt;
              • Gość: notoco Re: program...))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:56
                brawo! nic dodac nic ujac:)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka