22.03.07, 11:49
Jak rozwiązujecie sprawę z biurem co do dzwonienia i korzystania z
telefonu ..mi jak się zapytałam jak to rozwiążemy Pani odbiła piłeczkę "a co
Pani proponuje?"
i tak się zastanawiam...
Oczywiście będa mi zwracać za rozmowy służbowe..tylko czy macie wypracowana
jakś metodę??? Np. kupuję numer w kraju w którym jestem i za wszystko płaci
biuro...dzwonię ze swojej i jest tak samo? Tylko ja mam komę na kartę i się
waham (jak góral w dowcipie :P )
wiem dziwne pytanie ale wolę zapytać się doświadczonych :]
pozdrawiam serdecznie :)
Obserwuj wątek
    • diabelski_tuzin Re: Telefon 22.03.07, 12:36
      Ludzie!!!
      Gorąca prośba - zanim założycie nowy wątek bądzcie uprzejmi zajrzeć, co już
      napisano na formu. Ten temat był poruszany w marcu br.:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30389&w=58373945
      13
      • binookl ekhm.. 22.03.07, 15:03
        wkurza mnie jak ktoś czepia się błedów ortograficznych, stylistycznych i
        powtarzania tematu..
        3 dni temu wróciłam po 2 miesiącach z Grecji i nie śledziłam forum...
        kładę się na ziemię i błagam o wybaczenieeeeee....i dzięki za namiar...
        • diabelski_tuzin Re: koniec świata 23.03.07, 13:09
          Wybacz,
          przepraszam, nie wiedziałem, że w Grecji ma dostępu do internetu. A mnie
          irytują błędy ortograficzne, a nie to, że ktoś zwraca na nie uwagi. Od pilota
          wymaga się min. średniego wykształcenia, chyba że miał/ła inne,
          pozamerytoryczne walory.
          13
          • poliglo Re: koniec świata 24.03.07, 00:12
            I sam tu narobiłeś masę błędów, więc po co ta irytacja? I właściwie o czyje
            wypowiedzi Ci chodzi, bo chyba nie z tego wątku. Mnie też na ogół denerwuje, że
            na wszelkich forach ludzie strasznie nie dbają o poprawność pisania, ale to
            czasem wychodzi z pośpiechu lub technika zawodzi. Nie jest to powód by kogoś
            napadać. Myślę, że wielu z nas tu obecnych dopadło przesilenie wiosenne,
            staliśmy się zgryźliwi, bo już nas ciągnie na wycieczki, a sezon jeszcze taki
            niemrawy. Mam nadzieję, że już niedługo większość z nas zacznie wyjeżdżać i nowe
            przeżycia sprawią, że na forum będzie więcej ciekawostek, spraw merytorycznych,
            a mniej wzajemnych docinków.
            Tak na marginesie: Wojciech Cejrowski jest beznadziejnym dyslektykiem, przyznaje
            się, że nie potrafił się nauczyć poprawnej pisowni, co zupełnie nie przeszkadza
            mu być ambitnym podróżnikiem, pisarzem itd. Fakt, że osoby korygujące jego
            książki przeżywają mękę, ale chyba dobrze z tego żyją. Nie przeszkodziło mu to
            ukończyć dwóch kierunków studiów, nauczyć się języków i osiągnąć tego, co
            osiągnął. Więc co ma do rzeczy niedbała pisownia niektórych forumowiczów, do ich
            wiedzy potrzebnej w pilotowaniu?
            • zaq28 Re: koniec świata 24.03.07, 12:25
              święte słowa Poliglo :)
              • diabelski_tuzin Re: koniec świata 27.03.07, 12:54
                Poliglo i zaq28,
                nie ja zacząłem w tym wątku problem błędów. Poliglo - w moim tekście ta "masa"
                błędów sprowadza się do jednego - zamiast "uwagi" winno być "uwagę", drobna
                literówka. Są wpisy, które trzeba czytać dwu- i trzykrotnie, by pojąć treść
                (Twego tekstu akurat to nie dotyczy). Nie chcę, by wymiana poglądów czy
                informacji przerodziła się w pyskówkę, więc na tym skończę.
                Ciekawe natomiast, że obie/oboje, poliglo i zaq28, nie odniosicie się do
                poruszenia przez osobę, której nie chciało się tego sprawdzić, dopiero co
                omawianego problemu. Znamienne.
                Pozdr. 13
                • poliglo Re: koniec świata 27.03.07, 21:52
                  Diabelski Tuzinie, nie licytujmy się na błędy, bo sytuacja staje się
                  humorystyczna:) ja widzę ich trochę więcej niż 1. Ale może nie rozumiem Twojej
                  myśli:( Masz rację, nie jest to w żadnym razie "masa". Nie warto na to zwracać
                  uwagi, czasem klawiatura szwankuje. Myślę, że po prostu ignorujmy wątki
                  niezrozumiałe i takie, w których ciągle są zadawane te same pytania. To uzdrowi
                  atmosferę. Pozdrawiam:)
                  • plisow Re: koniec świata 28.03.07, 08:40
                    Witajcie
                    A odpowiedzi o rozliczeniu telefonu jak nie było tak nie ma.Biuro z ,którym
                    współpracuje rozliczamy telefon na podstawie bilingu, po zakończeniu okresu
                    rozliczeniowego mojego telefonu.Ja podaje numery na które dzwoniłem i w jakiej
                    sprawie, biuro wypłaca bez problemu.
                    Pozdrawiam Piotr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka