Gość: Agusia Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.compnet.com.pl 29.05.09, 21:15 Byłam z nimi w zeszłym roku w Turcji w hotelu Alaiye Resort& spa było rewelacyjnie, organiacja swietna (m.in. na lotnisku nie było kolejek po bilety:P) na miejscu wszystko zgodnie z informacją wczesniejsza a nawet jeszcze lepiej, o hotelu juz nie wspomne BAJKA w tym roku nasze wakacje sa juz o 700zl drozsze niz w ubiegłym:) ja moge polecic to biuro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia oboz lloret de mar 10,08-21,08,2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 10:53 hej, wybiera sie ktos moze z fun clubem w sierpniu, data ww do Hiszpani? jesli tak, dajcie znac ;) malgos0016@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amira_1977 Re: oboz lloret de mar 10,08-21,08,2009 16.06.09, 10:27 może ktoś 29 lipca 2009r. jedzie do Makarskiej??? Mamy nadzieję z kumpelami, że trafi się doborowe towarzystwo ;)(wyjazd z Poznania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia R. Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 20:05 Co do Funclubu, to trzeba bardzo uważać, bo mnie i mojego chłopaka oszukali na noclegu tranzytowym w drodze do Grecji w te wakacje. Jest np jeden hotel po dwóch stronach ulicy (jak Hotel Golf w Serbii)- dwie odmienne części, jedna odnowiona, druga stara, przekonują ludzi, że Hotel w obydwu częściach ma ten sam standard, pomimo cisnących się na usta wątpliwości, a naiwny człowiek ulega i idzie do gorszej(o wiele gorszej) części, a później okazuje się, że towarzysze podróży mieli o niebo lepsze warunki od nas za tą samą cenę...Takich podziałów nie powinno być, każdy płaci tyle samo, więc standard tez powinien być ten sam. Wątpliwości budzi szczególnie opłata za nocleg, zapewne za część grupy w gorszym standardzie zapłacono mniej i na nas najzwyczajniej w świecie dodatkowo zarobiono...Na takie niespodzianki trzeba się przygotować! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adi_live Re: fun club prosze o opinie?????? 19.12.09, 23:46 Czy był może ktoś z fun clubem w Santa Susanna (chodzi mi dokładniej o hotel Riviera)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.12.09, 10:37 dokładnie...ponawiam pytanie. fun club hotel riviera santa susanna. też się wybieramy w 2010. po przeczytaniu opinii odnośnie lokalizacji w autokarze, to nie wyobrażam sobie, że mialabym jechac z obcą osobą 1500km. z czego to wynika?podobno miejsca są z góry przydzielane.to jak może później nie być miejsc? albo że przekwaterują mnie do innego hotelu. skoro i tak już tam jadą to tylko kwestia zarezerwowania tam pokoju. z czego ywnikaja te zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
adi_live Re: fun club prosze o opinie?????? 31.12.09, 14:19 Myślę, że jak jadą 2 osoby to z miejscami w autokarze nie ma problemu (siedzą obok siebie). Przynajmniej tak jest w Rainbow Tours. Jak ktoś jedzie samemu albo w trójkę to wtedy najczęściej dosadzają, bo często wszystkie miejsca są zajęte. A w jakim terminie planujesz wyjazd, jeśli można wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.olsztyn.mm.pl 01.01.10, 10:32 My wyjeżdzamy w terminie 05-17.lipca. A Ty? Pisałam do p. Marty, kierowniczki sprzedaży indywidualnej i pytałam o co chodzi z tymi mijscami i czy to prawda. Przyznała, że kilka razy tak sie zdarzyło, że para była rozdzielona, ale po interwencji pilota było ok. Powiedziałam, jej e nie wyobrażam sobie jazdy obok kogoś obcego przez tyle km. Odpisała, że doskonalą system lokowania pasażerów w autokarze i że będą eliminować te sytuacje. Wolałabym, że wszystko było ok, bo zapłaciłam już całą kwote i czekam na wakacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
adi_live Re: fun club prosze o opinie?????? 02.01.10, 01:06 Ja wstępnie 10-22.08., więc czekam na relacje i również mam nadzieję, że wszystko będzie OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuri Re: fun club prosze o opinie?????? 25.01.10, 20:58 -> adi_live bez obaw. my właśnie wróciliśmy z rodzinnego wyjazdu do Francji. było bardzo profi ;) kulturalni kierowcy, żadnych problemów z siedzeniami w autokarze, a miałam też obawy i bardzo mile byliśmy zaskoczeni. biuro warte polecenia. z pewnością pojedziemy z nimi w lato, tylko nie wiemy jeszcze gdzie dokładnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku...ony [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 15:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi180 Pytanko o Grecje z fun clubem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 11:45 witam.mam pytanko o grecje wypoczynek z fun clubem.wybieramy się ze znajomymi 29.07.10 do paralii.przydalo by się troszke informacji na temat fun clubu i parali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi 180 macie pytania ?piszcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 13:16 macie jakieś pytania odnośnie fun clubu i wycieczek ?piszcie.chętnie odpowiem poniewaz bylem juz dwa razy w hiszpani w chorwacji i bulgari z fun clubem.w tym roku wybieram się do grecji do parali i chętnie dowiedzialbym się coś o tym miejscu, o apartamentach i studio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: macie pytania ?piszcie. IP: *.solaris.ds.polsl.pl 29.01.10, 12:28 bylem w kokino, miejsce ladne i dla samego miejsca warto, tylko prosze nie z funclubem. Najpierw pani w biurze powiedziala ze autokar jedzie najpierw do katowic a potem do krakowa, wiec zamowilem dojazd z krakowa, ( mieszka pomiedzy katowicami i krakowem), potem okazalo sie ze wogole autokaru nie ma, w biurze pani nic nie wie...., okazalo sie ze byl bus, gdzie kierowca nas sie pytal czy wszyscy, czy jeszcze ktos jedzie...........i do katowic, dla mnie w sumie jakies 4 h wiecej, dojechalismy, warunki szkoda gadac, u nas kwatery za 20 zl od os sa na wyzszym poziomie, ale gospodarz mily i okolica ladna, wiec przyjemny pobyt do momentu odjazdu....wykwaterowanie o 10 odjazd zaplanowany na 18 po czym o 18 nie ma nikogo, rezydent 100 km od nas, w biurze ich to wali, na miejscu jedyna osobe ktora cos wiedziala byla pilotka lokalnego biura..... ok 24 ta pilotka po nas przyszla, i powiedziala ze wsiadamy do busa, ( nie majaca nic wspolnego z funclubem), bus zawiozl nas 100 km dalej do litochoro i wsadzil do kolonii, wiec ponad 30 godz jechac przy sporej ilosci decybeli malotow, tylko dla hardcorow. przyjechalismy o 4 nad ranem przy palnowanym powrrocie o 18....... w sumie 42 godz w drodze. Do tego beszczelnosc pracownikow w biurze( poza panem rezydentem na miejscu, ktory byl sam na pare miejscowosci.. i skrzydel nie posiadal).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.panic.pl 26.01.10, 17:05 Funclub jest raczej kiepskim biurem lepiej skorzystać już z oskara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.icpnet.pl 27.01.10, 10:41 kiepskim biurem? na jakiej podstawie tak twierdzisz? proszę o sensowne argumenty. Czy biuro Oscar dostało Laur Klienta Odkrycie Roku 2009? Czy biuro Oscar dostało Godło Firma Przyjazna Klientowi? Czy biuro Oscar zajęło pierwsze miejsce w rankingu "Złota 50" wśród średnich firm? Czy w końcu biuro Oscar ma luksusowe autokary typu "royal" Na te wszystkie pytania, jeśli chodzi o biuro Oscar, należy odpowiedzieć "NIE!", a w przypadku Funclubu zdecydowanie "TAK". Wybór należy do Was... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelle4 Re: fun club prosze o opinie?????? 27.01.10, 10:56 My wybieramy się Z Funclubem do Hiszpanii 14 lipca na wypoczynek ,jedziemy z nimi pierwszy raz , zawsze jeździlismy z Rainbow i Itaka, w tym roku Funclub , zobaczymy czy będziemy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuri Re: fun club prosze o opinie?????? 27.01.10, 13:03 -> izabelle4 bez obaw. to sprawdzone biuro, poznańska, solidna marka. my się "przesiedliśmy" z ok-tours na funclub i z ręką na sercu polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam hiszpania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 16:17 witam.jezeli jedziesz do hiszpani to tylko lioret de mar.REWELACJA.podróż autokarem tylko troszke uciążliwa ale do przezycia.hotele ok.pokoje takie sobie.czy bierzesz 3 *** czy 1* pokoje wszędzie takie same dlatego nie warto przeplacać.w copacabanie dobre jedzenie i tylko tam.w pozostałych hotelach z fun clubu nie polecam.bylem juz z tym biurem w hiszpani 3 razy i mam wszystko sprawdzone.ogólnie ta miejscowość to jedna wielka impreza.gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi180 pytanko o Grecje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 16:25 Czy ktoś moze mi powiedzieć coś o Parali z fun clubu.mamy zamiar się wybrać ze znajomymi w sierpniu.coś o apartamentach no i o samej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paralia Re: pytanko o Grecje IP: *.icpnet.pl 28.01.10, 11:32 byliśmy z Funclubem w Grecji w Hotelu Konstantin *** podróż 26 godzin, ale w tych ich autokarach tego absolutnie nie czuć. klima dobrze działa i nie ma mowy o jakiś mordękach. zapłaciliśmy ok 1700 za osobę na przełomie lipca i sierpnia. apartamenty w bardzo nowowczesnym stylu i ładnie wyposażone. żadnych problemów z pościelą czy jedzeniem. urozmaicone i smaczne śniadania bez zarzutu. sama miejscowość bardzo kameralna i nie było czuć jakiś większych tłumów. bardzo nam się podobało. nie ma się do czego przyczepić no i sam funclub bardzo dobra organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi 180 Re: pytanko o Grecje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 13:57 dziękuje za informacje.w tym roku fun club nie ma w swojej ofercie hotelu Konstantin.oglądalem ten hotel w internecie i widze ze jest ok, tylko szkoda ze nie organizują w tym roku tam pobytu.moze ktoś byl rok temu w którymś z hoteli które są w tym roku proponowane .prosił bym o informacje.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paralia Re: pytanko o Grecje IP: *.icpnet.pl 28.01.10, 16:58 jak to nie mają? aż specjalnie dla Ciebie sprawdziłam. mają! tu link: www.funclub.pl/?name=search&op=offer&id=1213&time=1186040 ja moim znajomym poleciłam i kupili. będziecie zadowoleni. pytaj jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi180 Re: pytanko o Grecje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 17:28 przepraszam! moja wina.nie sprawdzilem na stronie tylko sugerowalem się katalogiem.W katalogu fan clubu nie ma oferty tego hotelu.dziękuje i pozdrawiam.Arek z gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paralia Re: pytanko o Grecje IP: *.icpnet.pl 29.01.10, 13:32 zawsze warto sprawdzic na stronie, zadzwonic popytac, moze dostaniesz teraz jeszcze jakiś rabat w first minute. pozdrawiam i dobrych zakupow wakacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: pytanko o Grecje IP: 212.87.244.* 10.02.10, 09:36 Paralia,super miejsce,byliśmy w zeszłym roku z ok services,tym razem z Fun Clubem hotel,,Kostis''.Czy ktoś się tam wybiera 11 lipca 2010? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi180 odpowiedz "grecja paralia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 18:36 WITAM .wybieramy się do parali ale nie 11.07 tylko 20.07.10.slyszalem ze najlepszy hotel z fan clubu to Konstantin.jest troszke droższy ale warto doplacić.hotel znajduje się na samej plaży i jest super jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: odpowiedz "grecja paralia" IP: 212.87.244.* 11.02.10, 19:38 Noce w samym centrum Paralii są bardzo uciążliwe,jest bardzo głośno,przekonacie się i ponadto jest strasznie duszno .Nasz hotel położony jest na obrzeżach,gdzie jest lekki powiew świeżego powietrza,przyjemnie pospacerowac.Dodatkowym atutem jest dużo szersza plaża,a ta w centum leży ulicy albo pod hotelem i ma ok 4m szer,a spacer do miasta to ok6 min.My jedziemy z dziecmi i braliśmy pod uwagę wszystkie aspekty,także to by było bez wyżywienia(dzieci - niejadki)zresztą na mieście jem co chcę -duzo greckich potraw,których w hotelach brak - za mniejsze pieniądze i nie musze stawiac sie na godzinę.Rozmawiając z ludźmi na plaży (polaków mnóstwo) mało kto byl zadowolony z jedzenia,wręcz odwrotnie.Jadąc drugi raz do Paralii więcej wiem i mogę wybrac dla siebie lepsza opcję,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celt Re: pytanko o Grecje IP: *.sptelek.com.pl 27.03.10, 16:24 hejka 14 czerwca jedziemy do grecji.konkretnie do olimpic beach.miejscowoc spokojna.bylismy juz tam trzy razy i goraco polecamy.spanko mamy w ciani.jedzie ktos moze w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpania w Polsce Re: hiszpania IP: 195.164.97.* 07.09.12, 13:19 Szukacie informacji o Hiszpanii - co zobaczyć, co zjeść, informacji o wydarzeniach, fiestach etc, polecamy nasz stronę na Facebook-u: www.facebook.com/SpainwPolsce. Na pewno znajdziecie tam wiele ciekawych informacji i pięknych zdjęć. Zapraszamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 17:22 Szanowny pracowniku szanuj konkurencję swoją i zgodnie z zasadą mów o Nas dobrze lub nie mów wcale. A i przy okazji naucz się Naszej nazwy, bo jak już chcesz kogoś obrażać to przynajmniej nie rób błędów. Centrum Turystyki OSKAR otrzymało między innymi Laur Klienta Odkrycie Roku 2009, w swojej flocie posiada większość autokarów 5*, co oznacza tak jak w klasyfikacji hotelowej najwyższy standard. Posiadamy ponadto kilka innych nagród i certyfikatów, ale nie musimy się nimi chwalić na lewo i prawo – wystarczy utrzymanie wysokiego standardu usług oraz podziękowanie klientom, dzięki którym takie nagrody otrzymaliśmy. Na marginesie nie bawimy się na forach internetowych – jeśli zachodzi potrzeba tak jak tutaj zabieramy głos, pozostałe rzeczy weryfikujemy i sprawdzamy czy faktycznie miały miejsce. Jeśli tak poprawiamy to, aby podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłości. Życząc miłych wakacji z OSKAREM i FUN CLUBEM Pozdrawiam Piotr Rychter Centrum Turystyki OSKAR Odpowiedz Link Zgłoś
roxis Re: fun club prosze o opinie?????? 01.02.10, 16:28 Proszę podać konkretne powody, bo zaczniemy myśleć, że jest Pan/Pani z Oscara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olkaa. ;d obóz młodzieżowy. IP: *.chello.pl 27.04.10, 14:41 był ktoś może na obozie młodzieżowym z Fun Club'em.? ja jade w tym roku do Bułgarii. ;d jak możecie to piszcie jak byłoo. jacy opiekunowie i wgl. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misz Re: obóz młodzieżowy. IP: 77.252.222.* 16.05.10, 22:54 wlasnie spojrzalem na Twoj post. mimo ze niewiele starszy jestem od Was obozowicze to uwaga dla rodzicow MYSLCIE CO WASZE "DZIECI TAM ROBIA" A I MYSLENIE ZE MOJE DZIECKO TAKIE NIE JEST :D HAHAHA ZOBACZYCIE DO CZEGO WAS DOPROWADZI.... POPROSTU SZOK CO OBOZOWICZE ROBIA I TRUDNO ZEBY OPIEKUN ICH UPILNOWAL PELNE WSPOLCZUCIE DLA OPIEKUNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidwspanialy Re: obóz młodzieżowy. IP: *.30.13.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.14, 14:07 tak! byłem na obozach młodzieżowych organizowanych przez biuro podrozy funclub. biuro jest bardzo zorganizowane i wszystkie propozycje z oferty sa godne polecenia, a cena wcale nie jest za wysoka w stosunku do jakości, wrecz przeciwnie! opiekunowie sa mozna rzec idealni, gdyz potrafią normalnie porozmawiać, pomoc, doradzić, sa wyrozumiali i jesli sie jest w porzadku wobec nich, oni tez beda w stosunku do Was. organizowane jest duzo świetnych wydarzeń dla młodzieży, równie perfekcyjnie przygotowanych przez młoda, pełna pomysłów kadrę. całokształt stanowczo godny polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: obóz młodzieżowy. IP: *.static.ip.netia.com.pl 22.10.14, 12:17 Ja polecam biuro sun sport, organizują ciekawe obozy, wysyłałem z nimi dzieciaki już dwukrotnie i nie zawiedli, załatwianie formalności przebiegło sprawnie, a dzieciaki z obozu w Michasiówce wróciły zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikimouse Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.tor.exit.babylon.network 09.06.16, 13:34 Cześć! z tą opinią nie mogę się zgodzić. W zeszłym roku byłam z nimi na objazdówce we Francji. Cena adekwatna do jakości wykonanych usług, super pilotka, program był ciekawy i jak na te kilka dni bardzo dużo zobaczyłam. No oczywiście lepiej organizować samemu jak chcesz więcej zobaczyć i tam pobyć, ale jak z biurem podróży to zdecydowanie polecam Funclub. W tym roku jadę do Hiszpani i już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszzzal Re: fun club prosze o opinie?????? IP: 77.252.222.* 16.05.10, 22:52 wlasnie wrocilismy z pobytu w hiszpani z funclubem. Naczytalismy sie wielu negatywnych opinii o firmie i wielokrotnie sie zastanawialismy czy jechac, czy nas nie wystawia itd itp watpliwosci byla masa po opiniach z netu. Ostatecznie kupilismy wycieczke Lloret De Mar, hotel 1 gwiazdkowy 599zl. Agent poinformowal nas o warunkach o tym ze nie wiadomo czy bedziemy w hotelu Juan Ramon czy MAS oraz jakie sa warunki w tych hotelach i czego mozna sie spodziewac. (jak sie okazuje poinformowal rzetelnie!) Wiadomo ze za 1 gwiazdke nie mozna wymagac cudow jak to wymagaja...polacy ale o tym dalej bo to dopiero dobry temat ;) Po przyjezdzie... fatalna pogoda, nawet w czesci hiszpanii spadl snieg ;). ogolnei zlej pogody byly 2-3 dni Super autokarem jechalismy , czeste postoje (to raczej plus choc ja wole byc szybciej na miejscu;). Z WC w autokarze mozna bylo NORMALNIE korzystac a nie jak w czesci biur - wc jest i... mozecie go podziwiac z zewnatrz! Poinformowano zeby raczej korzystac w sytuacjach awaryjnych bo przystankow jest duzo.... (polacy korzystali jak? byl przystanek 20 min wc bezplatne, autokar rusza 5 min po odjezdzie 2 osoby ida do wc.... no comment) Wracajac... dojechalismy na miejsce autobus wiozl ludzi do 2-3 hoteli - kilka osob pojechalo dalej do dalszego hotelu a nas czyli 1 i 3 gwiazdkowcyh wzieli do copacabany (***). Przychodzi rezydentka dominika ktora informuje ze.... zostajecie wszyscy w 3 gwiazdkowym - no fakt oszukali nas zamiast 1gwiazdkowego dostalismy 3 gwiazdkowy! :D super Przy okazji oczywiscie pojawil sie tekst ze Panstwo bez wykupionego wyzywienia bedzie sie trudno utrzymac.... bzdura zalezy co sie je jak sie stolujesz w restauracjach to fakt, ale jak jesz proste rzeczy itylko probujesz lokalnych dan to zle nie bedzie - hotel jest tuz obok marketu DIA i Caprabo, ceny jak w PL - mieso znacznie drozsze napoje tansze (jakosc? zapomnij zebys po powrocie do PL kupil Lifta, 3 cytryny czy cokolwiek takiego - w Hiszpanii za 2zl masz napoj pomaranczowy o stezeniu owocow 80x wiekszym niz w polsce..... w Pl to moze Ci aromacik dodadza). Wielki pokoj (lozka - szafki, szafa WIELKA, tv, stol, 1 krzeslo), lazienka (wc, umywalka, wannoprysznic - ogolnie duza), duzy balkon (2 krzesla, stolik). Nie ma poscieli ;) tam sie kocow uzywa ;) to mozna rozwinac i sie uczepic ale mielismy byc w 1 gwiazdkowym a tam napewno nie ma takich bajerow jak w 3 gwiazdkowym wiec... ;) Ogolnie obsluga mila, jedna wielka rodzina (powaznie - sa spokrewnieni). W tym hotelu nic nie ginie, kase zostawialismy w hotelu, laptopy rowniez. Sprzataczki nawet zbyt dokladnie sprzatajace ;) Cienkie sciany - wszystko slychac, szczegolnie jak polacy mysla ze pojechali gdzies gdzie mieszkaja pewnie sami i obok nich nikt nie mieszka wiec mozna wariowac. Podsumowujac zastanawialem sie skad sie biora negatywne opinie i... mysle ze wiem skad. Moze i fanclub robi jakies numery bo opinii jest masa negatywnych, ja pisze TYLKO o tej wycieczce na ktorej sam bylem!!! Nie myslcie ze rozwiewam tu wszystkie watpliwosci funclubu, nadal przez opinie z netu jestem i bede nieufny. Wspominalem o tym ze domyslam sie skad sie biora negatywne opinie?:D Przechodzimy do nich POLACY! Nie umieja sie zachowac! Chleja! Imprezuja! Wydzieraja sie! Jada z mysla chce sie opalac - nie ma pogody? wina funclubu..... po kolei Jednej powiedziano ze w pokoju 1 gwiazdkowym jest czajniczek.... nie bylo go nawet w 3 gwiazdkowym a przeciez grzalki ze soba nie wziela i narzekala ze musiala kupic czajniczek na miejscu na dodatek byl made in china (a jaki mial byc?) i ze kosztowal 13 euro. Potem ta sama ze w hotelu 1 gwiazdkowym pewnie byloby podobnie jak w 3 gwiazdkowym (lepiej nie bede komentowal) Po co sie jedzie do Lloret? po to zeby 9 dni spedzic siedzac na balkonie sie opalajac lub na basenie... Co sie robi w nocy? Imprezuje sie w hotelu! W podrozy nie podobalo mi sie sprzedawanie piwa przez obsluge autokaru... i te usmiechniete minki jak szli z piwem ehhh swiat jest kolorowy! Incydentow nie bylo ale mnie to razi (wiem ze wielu z Was uzna to za PLUS funclubu). Ubezpieczenie przydaje sie polakom bo... jedna zaliczyla 3 upadki w ciagu 9 dni dosc powazne typu zlecenie ze schodow. Narzekanie na pogode... napewno wina funclubu! Jezdzenie po Dominice - po 1 insynuacje ze grupe z formuly orznela sprzedajac drozej bilety - nie ustosunkuje sie nie znam sprawy. Druga kwestia ze nie interesowala sie nami bo ostatniego dnia zapytala czy wszystko ok, nie pisala smsow, nei dzwonila... (a co miala robic? pukac codziennie do kazdych drzwi i pytac czy wszystko ok? no ludzie.... Krecac sie po hotelu na 9 dni widzialem ja przynajmniej 5 razy w sensie w ciagu roznych dni wiec jak ktos mial jakis problem mogl zagadac) Nie ocenie jej bo nie mam porownania z innymi rezydentami, uwazam ze byla ok. Zarzut dla dominiki kolejny - wycieczka do barcelony i czas wolny podczas ktorego powiedziala zeby ktostam sobie dojechal do wycieczki taryfa i go zostawila.... jak to wygladalo? Ustalone bylo spotkanie o danej godzinie, ze 2 osoby sie nie stawily bo drukowaly sobie wlasne nazwisko na koszulce fc barcelony i olalo termin zbiorki ale napewno uwazaja ze Dominika powinna 40 osob zatrzymac, zmienic plany bo oni olali termin zbiorki - moim zdaniem zachowala sie slusznie. Powrot - odbieramy 2 osoby z santa suzany grozacych pozwem funclubowi.... czemu? bo mieli wyjechac o 19 wyjezdzaja o 10 tak jak sie doba hotelowa konczy... no i? w umowie bylo 9 noclegow i bylo 9 o co chodzi.... juz nie wspominam ze tego dnia pogoda byla koszmarna wiec i tak dzien bylby stracony. Kolejny ich zarzut to oczywiscie pogoda. next... ze santa suzana to dziura zabita dechami... sorry sami chcieli jechac trzeba bylo sprawdzic co to za miejsce jaka w tym wina organizatora? Zarzut ze na grupie z formuly duzo zarobili (no i co? a co mieli charytatywnie dzialac? nawet jesli cena byla jak twierdza zawyzona to co? cena jest taka jaka ludzie chca zaplacic i nikt ich do tego nie zmusza) Kolejny problem - spalenie sie na sloncu... nie slyszeliscie ze slonce lapie szybciej? marudzenie ze macie dreszcze i goraczke to wina funclubu? bylo myslec na plazy. W czasie powrotu w niemczech popsul sie autokar.... stalismy 10h zanim drugi z Polski dojechal i... polskie teorie spiskowe, ze tym samym autokarem jechalismy do hiszpanii ze juz wtedy pewnie olej wyciekal bo dolewali go podobno ;) itd... Opiekun nasz w autokarze kupil nam cieply posilek i herbate na koszt biura... czy to ich wina ze popsul sie autokar? napewno oni to zaplanowali... poprostu no comment nie dosc ze na posilki wydali 200-300 euro to pusty przejazd autokaru z polski po nas tez byl ich zyskiem.... "pilota na oczy nie widzialem" - tekst jednego z podroznych. a kto mowil ze bedzie opsluga pilota w autokarze? co to triada? placisz 600zl za wycieczke i ja wiedzialem ze pilota nie bedzie. Opiekun po kazdym postoju nas liczyl a wiem ze nei w kazdym biurze tak robia i potrafia .... gubic ludzi - wiec tu plus dla funclubu. Kiedy sie zatrzymalismy na stacji gdzie stalismy 10h czekajac na autokar co robili polacy? szturmowali sklep oczywiscie po piwo i kombinowanie skad tu kase skolowac na kolejny browar... az zal ale ja sie nie dziwie opinii o polakach za granica. Jedna marudzila ze nie chcialo jej sie chodzic na sniadanie bo.... ona wstaje o 11.... ;) Ze wzg na pogote trzeba bylo sie upijac bo przeciez jak nie ma slonca to... nie ma co robic. Nie wazne ze w miescie jest co zwiedzac, gdzie chodzic na spacery, ze obok sa fajne miasta pelne zabytkow i pieknych widokow itd. Zapomnialbym cos co moge zweryfikowac co do Dominiki - twierdzono ze chciala sprzedac bilety na statek do tossy po 15 euro kiedy w budkach przy plazy sprzedawali po 10 - to juz byla rewelacja... wiem ile kosztuja te bilety bo wszystkie budki obskoczylem WSZYSTKIE SA PO 15 EURO roznia sie statkiem jeden ma dno przez ktore widac ryby inny nie ale w zamian je Odpowiedz Link Zgłoś
zewelinal chorwacja brac 28.05.10, 11:33 a co powiecie o ofercie na brac z fanslubem warto? maja ifetre villa foruna ktos byl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLKA Re: chorwacja brac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:35 Polecam. Byłam z nimi 2 lata temu w Chowracji w Orebicu. Wszystko zagrało: przejazd, kwatery, rezydent i cała organizacja. Pojechałam z polecenia i później sama polecałam (też bez pudła). W tym roku chyba tez skorzystam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines makarska funclub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 18:17 mam pytanie, czy ktoś wie jak wyglądają obozy młodzieżowe w funclubie albo był może na takim w makarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Olszański Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.wtvk.pl 09.06.16, 15:39 Byłem 2 lata temu i był to mega pozytywny wyjazd ! Nic nie odbiegało od warunków przedstawionych w ofercie. Fakt jest faktem, że niektórzy w autokarze nie potrafią się zachować i spuszczeni ze smyczy dostają psiego rozumu. Martwi mnie głupota ludzka, bo jak ktoś chcę jechać do Hiszpanii za 599 zł (z czego sam transport to 400 zł) i wymaga hotelu ***** , to takie rzeczy tylko w erze. Ja proponuję, aby następnym razem niektórzy kupili sobie sami bilety do Tossa de Mar, załatwili sobie sami hotel ze śniadaniem, opracowali sami wyjazd do Barcelony i ... powodzenia ! Ja osobiście się tak zakochałem w wyjazdach z FUNCLUB'em, że w tym roku jadę po raz trzeci na wakacje z Nimi, tym razem do Albanii do Sarandy. Byłem też w Grecji w Pardzę, którą wszystkim serdecznie polecam ! Co mogę dodać ? Zanim zarezerwujecie wyjazd, to zobaczcie sobie w necie na mapach wujka Googla, gdzie jest dana miejscowość, jak daleko od morza jest dany hotel, czy są jakieś markety, jakie są opinie o hotelu itd. A hotel Copacabana w Lloret de Mar, to jest najlepszy wybór z ofert Funclubu. Rezydentka Dominika (pozdrawiam jeśli czyta) jest mega pozytywną osobą z ogromną wiedzą na temat Hiszpanii i na bank uprzedzała, aby nie spóźniać się na zbiórki, bo koszt powrotu do Lloret taksówką nie jest niski. No ale polski turysta, widząc drobną blondynkę już myśli, że jest panem i władcą i że każdy będzie czekać na niego, bo musi. Żal tylko, że powrót z awarią, ale technika niestety czasem zawodzi i nawet przy nowych autokarach wychodzą kwiatki. Ja osobiście jestem z biura zadowolony i polecam niezdecydowanym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart ;d Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 18:44 Ja byłam w zeszłym roku z tym biurem w Lloret de Mar i po powrocie byłam bardzo zadowolono ;] Jedynym minusem jaki był to to, ze w ostatniej chwili dowiedzielismy sie że bedziemy mieszkac w innym hotelu. Ale mnie to jakos specjalnioe nie ruszyło, bo miałam fajne towarzystwo a to sie liczy najbardziej ;] Za to w tym roku jade z tego biura do Bułgarii do Słonecznego Brzegu i mam nadzieję, ze będzie równie fajnie jak w Lloret ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kindzia Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.piastlan.net 21.09.10, 23:09 hehehe... w niepowołane ręce trafił cennik na nadchodzący sezon. Został opublikowany na facebookowym Funclubie. Ciekawe jak nastroje w biurze :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk7788 Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.adsl.net.t-com.hr 18.01.11, 11:36 Witajcie! Objazdówki są, ale ja byłem na pobycie z wycieczkami w ofercie. Super sprawa. W zeszłym roku odwiedziłem Chorwację. Zakwaterowanie w Seget , koło Trogiru. W ofercie mają wycieczki do Trogiru, Splitu, Dubrownika, Medjugorja i na Krkę, a oprócz tego fakultety: fish piknik , rafting, Plitwice. Rewelacja. Wróciłem bardzo zadowolony. Zakwaterowanie w apartamentach prywatnych, blisko plaży, dobre jedzenie. Oto relacje z wycieczek: qik.com/Chorwacja i link do strony z ofertą. Polecam Seget bo blisko Trogiru, a życie nocle w sezonie jest świetne: www.funclub.pl/oferty/wzchorwacja_funclubpl-lato_2320.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurs pilotów Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.11, 16:38 I z pewnością mają super autobusy takie żółte , wygoda i nowoczesność piloci i kierowcy też super ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
nati9999 Re: fun club prosze o opinie?????? 22.01.11, 21:30 Polecam objazdówkę po Grecji, sama byłam na takiej wycieczce w zeszłym roku z Biurem Podróży Tourist z Poznania, os. Orła Białego. Wycieczka była w atrakcyjnej cenie i dużo zwiedzaliśmy im: starożytne miasto Dion, Meteory, Górę Olimp. W cenie również był wieczór folklorystyczny oraz rejs wokół wyspy Athos ;) Gość portalu: beti beti napisał(a): > witajcie buszujac po ofertach spotkaląm takie objazdóki po Chorwacji Grecj > itd ...z fun club co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigy Re: fun club prosze o opinie?????? IP: 212.160.172.* 14.09.11, 16:51 Byłem z FunClubem na Thasssos w sierpniu tego roku. Szczerze mogę polecić zarówno biuro jak i samą wyspę. Podróż na pokładzie b. komfortowego autokaru minęła b.szybko. Kierowcy nie budzili zastrzerzeń. Spało sie spokojnie. Na miejscu czekał czysty i sympatyczny hotelik oraz kompetenta rezydentka. Nic więcej nie było trzeba. Resztę czasu organizowaliśmy sobie na własną rękę. Droga powrotna rozpoczęła sie ze sporym opóźnieniem, ale trzeba zdać sobie sprawę jakie odległości pokonują kierowcy, więc 1-3 h. opóźnienia zawsze mogą się wydarzać. Rozsądni ludzie to rozumieją, malkontenci... wiadomo.. Ponownie ten sam komfortowy autokar i już bez żadnych nieprzewidzanych zdarzeń podróż do Polski. Generalnie zdecydowanie polecam to biuro. Stosunek jakości obsługi i wielkości oferty do ceny chyba najlepszy jaki można obecnie znaleźć. Na pewno jeszcze skorzystam z ich uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 19:43 NIE POLECAM !!!! Biuro podróży FUN CLUB bardzo mnie rozczarowało - 11 dni przed odwołali mój wyjazd (odwołał także kilka innych w tym samym czasie). Nie mamy pewności czy nas urlop będzie udany a raczej czy gdziekolwiek pojedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
deborah83 Re: fun club prosze o opinie?????? 24.03.11, 14:45 Basia, a dlaczego odwolali? Jaki powod i gdzie mialas jechac? My dopiero co zarezerwowalismy sobie Grecje z Funclubem, Olimpic Beach. Wszystko wydaje sie ok. Bylismy z nimi tez 2 lata temu w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.kal.pl 15.08.12, 09:18 w tym roku - 2012 mnie równie odwołali na 9 dni przed wyjazdem wczasy w Grecji, pomimo kilkukrotnych zapewnień biura nawet dwa tygodnie przed wyjazdem, że impreza na pewno się odbędzie. Czuję ogromny żal, bo do końca grali na zwłokę pomimo, że kasę wpłaciłam w pażdzierniku ub. roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 22:24 Objazdówki mają bombowe Odpowiedz Link Zgłoś
suciek Re: fun club prosze o opinie?????? 22.02.12, 23:24 bierz w ciemno. Fajne biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia12345 Re: fun club prosze o opinie?????? IP: 85.93.218.* 10.02.16, 16:58 Byłam z tym biurem podróży w Grecji na pobycie, ale wiele moich znajomych było na innych imprezach. Nigdy nikt nie narzekał. Mają bardzo fajne ceny a warunki pokrywają się z tym co można po takiej oczekiwać. Mój brataneknjedzie z nimi już 3 raz na obóz młodziezowy. Zawsze wraca zadowolony więc śmiało można polecać ! www.obozymlodziezowe.pl , www.funclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka_12 Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.webenlet.hu 12.02.16, 13:54 W ubiegłym roku razem z Funclubem odwiedziłam Albanię, razem z mężem mieszkaliśmy w hotelu Primaveta, który znajduje się praktycznie przy samej plaży, pokoje czyste, duże, przemiła Pani Rezydent - polecam. Od dawna chciałam zobaczyć Albanię i udało się! Przyznaję, że obawiałam się podróży, ale jechaliśmy luksusowym autokarem i podróż minęła bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AleksandraW Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.142.168.217-rev.hti.pl 01.03.16, 09:30 Ja jeżdzę z nimi od paru lat, byłam na objazdówce we Włoszech, naprawdę fajne wyjazdy jak na taką cenę. Przy takich wyjazdach ważny jest autokar bo jednak dużo czasu się z nim spędza a z funclubem podróż jest bardzo przyjemna. Organizacyjnie też wszystko okay więc śmiało mogę polecić ! Byłam też na wyjazdach weekendowych i również się nie zawiodłam. Aleksandra W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar06 Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.142.168.217-rev.hti.pl 11.03.16, 09:49 Jeżdzę z nimi od lat, oczywiście zdarzają się mniejsze wpadki ale wszędzie tak jest i nie jest to nic dziwnego. Najważniejsze że załatawiają wszystko aby klient mimo wszystko był zadowolony i w naszym przypadku się to udaje. Oczywiście mam za sobą 40godzinną podróż np do Grecji, ale to nie wina biura że na granicach są problemy a autokary bardzo komfortowe, kierowcy profesjonalni. Byłam też w Chorwacji, tam pobiliśmy rekord dojazdu do miejsca natomiast więc różnie to bywa. Najważniejsze że to serdeczni ludzie i zawsze pomogą, a rezydentów to mają naprawdę cudownych i z ogromną wiedzą na temat kraju w którym stacjonują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.wtvk.pl 11.03.16, 17:00 Polecam ! Byłem w Hiszpanii i Grecji i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: fun club prosze o opinie?????? IP: 178.219.98.* 03.04.16, 21:00 Byłam na tej wycieczce zeszyłam roku było cudownie :) Jestem Osoba która nie moze usiedzieć na miejscu wiec była to dla mnie coś cudownego. Polecam kazdemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.maverick.com.pl 03.04.16, 21:02 ja co roku jezdze na obozy mloziezowe, bylam juz cztery razy i za kazdym razem bylo mega, organizaorzy naprawde sie starali zeby nikt sie nie nudzil, nawet jak raz pojechalam bez kolezanki to szybko zalapalam kontakt bo tam juz jest taka atmosfera. jeszcze tylko zaluje ze nie bylam na obozie gdzie byl dawid kwiatkowski jakos sie nie zlozylo ;( a teraz juz go nie zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
kasha68 Re: fun club prosze o opinie?????? 28.11.16, 13:18 Bylimy z mężem i córką w te wakacje w Bułgarii, my na wczasach w htelu Kavkaz, córka w tym samym czasie na obozie w innym hotelu. my bylismy bardzo zadowoleni z pobytu, obsługa sympatyczna, jedzenie dobre, pokoje ok, dobre połozenie, bardzo blisko plaży.rezdentka pani Ewa bardzo pomocna,musielismy skorzystac z wizyty w szpitalu. Córka również była bardzo zadowolona z kolonii, już nas namiawa na przyszłe wakacje:) zdecydowanie najwiekszym plusem biura sa ich autokary,bardzo komfortowe. polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.wtvk.pl 23.11.17, 19:19 Biuro podróży www.funclub.pl Polecam, bo korzystam od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: fun club prosze o opinie?????? IP: *.play-internet.pl 03.05.20, 09:20 Stanowczo przestrzegam Was przed tym biurem podróży, bo do inkasowania od nas pieniędzy byli bardzo szybcy, a do oddania bardzo niechętni.Mieliśmy zarezerwowaną wycieczkę do Włoch na 29 kwietnia, z wiadomych względów odwołaliśmy pisemnie wyjazd 29 lutego. Otrzymaliśmy odpowiedź o przyjęciu rezygnacji i decyzji zwrotu zaliczki z potrąceniem kwoty 150 zł od osoby w terminie 14 dni. Następnie przełożono termin na 30 dni. Oczywiście zwrotu nie otrzymaliśmy. Po interwencji biuro ustaliło nowy termin na 180 dni, powołując się na specustawę. Rezygnacja została zgłoszona miesiąc przed specustawą, a dwa terminy zwrotu biuro ustaliło samo przed wejściem w życie specustawy. W chwili obecnej biuro podróży nie odpowiada na żadne pisma. Czujemy się oszukani i manipulowani przez to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
bubsky Re: fun club prosze o opinie?????? 03.05.20, 15:55 Przecież to nie ich wina. Wystarczyło przełożyć wakacje na np. przyszły rok a nie panika od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
bubsky Re: fun club prosze o opinie?????? 03.05.20, 15:52 Biuro podróży z Poznania. Polecam, choć nie wiem jak to w tym roku będzie ze względu na epidemię. Osobiście korzystałem z wczasów z nimi już trzy razy i nie mogę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś