Dodaj do ulubionych

Gdzie na paragliding?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:09
W jakich krajach i okolicach można się w to bawić? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: karpoo Re: Gdzie na paragliding? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:19
      Turcja, Oludeniz, a latanie w ten sposób to super sprawa! :) Ja byłam w tym
      rejonie i było sporo miejsc, w których można było poszybować. Nie wiem, ile
      kosztowało, tata płacił ;)
      • Gość: aska [...] IP: *.telsat.wroc.pl 21.04.07, 00:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: deo paragliding IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 08:51
          a to - to jest latanie na spadochronie za motorówką ????

jeśli tak to akurat syn latał w Turcji w Alanii - jest tego dużo -
          - ale był średnio oczarowany po powrocie - trochę nudne ...
          najbardziej mu sie podobał dojazd do motorówki na skuterze ....

cena chyba ok 30 Euro ....
          • sumire Re: paragliding 23.04.07, 12:05
            nie - to jest parasailing. paragliding, czy paralotniarstwo po naszemu, to
            zupełnie inna para kaloszy.
    • magdazielinska Re: Gdzie na paragliding? 21.04.07, 09:23
      zdecydowanie Turcja i zdecydowanie OLUDENIZ. Koszt 40 minitowego przelotu z
      instruktorem to około 50 E
      • Gość: Irvani Re: Gdzie na paragliding? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 10:53
        Też latałam w Turcji :] Na początku miałam duszę na ramieniu, ale jak się już
        wzleci, to pozostaje tylko lekka adrenalinka i chłonięcie okolicy otwartymi
        szeroko oczami :) Polecam jeszcze wycieczkę do Pamukkale, amfiteatr pachnie
        starożytnością, a i nurkowanie w basenach Kleopatry ciekawe. Mi się najbardziej
        jednak podobało Necropolis :D
        • Gość: zdzisława Re: Gdzie na paragliding? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 00:00
          Bassano. Włochy. 80 eur za lot w tandemie. Mekka paralotniarzy i zarąbiaste
          widoki :)
          • Gość: tuitam Re: Gdzie na paragliding? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 10:45
            Włochy piękne, ale w Turcji taniej :P
            • Gość: silwerchair Re: Gdzie na paragliding? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 12:17
              A jak to właściwie wygląda?
              • Gość: sumire Re: Gdzie na paragliding? IP: 213.17.128.* 25.04.07, 13:34
                tak, o: pl.wikipedia.org/wiki/Paralotniarstwo
    • ankats Re: Gdzie na paragliding? 26.04.07, 12:08

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka