Gość: Miri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:18 Cześć, Czy ktoś z was wyjezdzał z BP SOPOL. W tym roku chce wybrać się na wycieczkę Turcja + Grecja "Świat Egejski" jak byliści i polecacie lub nie polecacie to proszę o opinie. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olenka Re: SOPOL IP: *.aster.pl 30.05.07, 07:08 Ja bylam z Sopolem w Izraelu. Nie mam zadnych zastrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: SOPOL IP: *.ghnet.pl 02.06.07, 18:13 Witam! Byliśmy w zeszłym roku na tej wycieczce i wyjazd trzeba zaliczyc do naprawdę udanych. Piekne widoki, zapierajace dech w piersiach zabytki w Turcji na dlugo pozostana w naszej pamieci. Zapewne w duzej mierze do zachowania takich pieknych wspomnień przyczyniła sie pilotka - przewdodnik - pani Kasia, która wykonywała swoja prace na najwyzszym poziomie, przekazujac duzo ciekawych informacji i dbajac o organizacje wyjazdu. Część wypoczynkowa w Grecji byla tez udana, ale tutaj popsuła sie nam troche pogoda wiec polecamy wcześniejsze przygotowanie planu rezerwowego na ewentuale chłodniejsze dni. Pozdrawiamy E&G Odpowiedz Link Zgłoś