koni_0 Re: SKY-CLUB???????? 29.07.08, 11:13 zamówiłem wycieczkę w tym biurze do Egiptu. Na 25 dni przed wyjazdem otrzymałem pismo, że koszt wycieczki wzrośnie o 250PLN/os. Co stanowi ponad 15% całości kosztów. Biuro nie chce zwrócić mi pieniędzy. Kierowniczka Działu Obsługi klienta nie odbiera ode mnie telefonów. Wogóle to biuro to jedna wielka pomyłka. Nie korzystajcie z jego usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SKY-CLUB???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:27 Ja też miałem zakupić wycieczkę w tym biurze i znajomi mi odradziali. Mieli podobne problemy ze zmianą ceny o 250PLN/os. Również odradzam. Jedno z najgorszych biur podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: SKY-CLUB???????? IP: 195.85.249.* 05.08.08, 11:46 mnie biuro poinformowało o tym ze możliwa jest dopłata ale to nie zalezy od nich a od lotniska (rosnace ceny biletów) w zeszłym roku tez udzielono mi tekaiej informacji ale zadnej dopłaty nie było! więc to nie ich wina!! w zeszłym roku byłam w Turcji i było cudownie!!!nie mam zastrzezen uwazam ze wszystko jest profesjonalniei wszystko jest powiedziane i napisane wystarczy dokładnie czytać umowy i oferty!!!! w tym roku jade 12 wrzesna do hurgady do reemyvera resort, kros sie wybiera :)? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaob2 Re: SKY-CLUB???????? 13.09.08, 23:01 właśnie wróciłam z Tunezji,ze Sky Club i jestem bardzo zadowolona. Wszystko ok, co do rezydentki-Pani Justyny również nie mam zastrzeżeń (czytałam na innych forach,że jest niemiła,itp.), co prawda nie miałam z nią jakiś "bliższych" kontaktów,bo nie było potrzeby. Jedyne zastrzeżenia jakie mam do tego biura, co poruszałam to w innym wątku, to fakt, iż miesiąc przed wylotem musiałam dopłacić do dopłaty paliwowej,ale z tego co się zorientowałam bardzo często są takie sytuacje w momencie kiedy rezerwuje się wycieczkę dużo wcześniej (robiłam rezerwację w lutym). Ogólnie ok, być może w przyszłym roku również z nimi pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
malena.m Re: SKY-CLUB???????? 14.09.08, 21:40 Witam, pięć dni temu wróciliśmy z Egiptu - Nubian Island, było przecudownie... Biuro wywiązało się w 100% ze swoich obowiązków, na prawdę jestem mile zaskoczona. Przed wyjazdem miałam pewne obawy związane z niezbyt pochlebnymi opiniami na temat tego b.p. , ale teraz daję wielkiego plusa :)) Wzorowa obsługa zarówno jeśli chodzi o kontakt mailowo - telefoniczny, jak i na miejscu. Duża pochwała dla rezydenta Michała - naprawdę profesjonalny i miły człowiek, starał się być pomocny w każdej kwestii, nawet w tak błahej jak zmiana pokoju, czy "zemsta" nie zostawiał nikogo bez pomocy, bardzo dobry kontakt z podopiecznymi. Duży plus za fajnie prowadzone fakultety (byliśmy w Jerozolimie) - jest studentem historii, w programie wycieczki znalazło się kilka ciekawych punktów pomijanych przez inne biura. Np. znajomi byli z Tui i są bardzo zawiedzeni, gdyż ominięto Betlejem, natomiast nasz program był dopięty na ostatni guzik :) Szkoda, że jest w Egipcie tylko do końca września. Jedynym małym minusem jest tylko polska animacja prowadzona w tym hotelu przez animatorkę Kasię, praktycznie jest niewidoczna. Przez jeden dzień natomiast zastępowała ją Magda - animatorka z Kirosez i było naprawdę ciekawie. Polecam w 100% ten kierunek w Sky Clubie - pełny profesjonalizm i żadnych zastrzeżeń :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasen-1 Re: SKY-CLUB???????? 29.07.08, 11:30 Jedna wielka pomyłka. Jak zadzwoniłem do centrali tego biura, osoba odbiuerająca telefony nie potrafiła podać ani numeru faksu biura ani maila, a na pytanie o kierownika oczywiście w danym dniu był nieobecny. Doliczają dodatkowe oplaty paliwowe na kilka dni przed wyjazdem - oszyści, nie korzystajcie z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korel23 Re: SKY-CLUB???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:09 W stosunku do mnie byli uprzejmi i kompetetni.Zaowocowało to wykupieniem przez nas wyjazdu do Egiptu właśnie,zero problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korel23 Re: SKY-CLUB???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 15:09 W stosunku do mnie byli uprzejmi i kompetetni.Zaowocowało to wykupieniem przez nas wyjazdu do Egiptu właśnie,zero problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia A ja polecam Sky Club IP: 195.8.101.* 04.08.08, 09:05 Byłam ze Sky Clubem w zeszłym roku w Egipcie - hotel Nubian Village. Jedyne do czego mogę się przyczepić to fakt, że rzeczywiście pare dni przed wylotem trzeba było dopłacić 100 zł - tytułem opłata paliwowa – nie podobało mi się to rzeczywiście. Reszta bez zarzutów, wycieczka do Jerozolimy z polskim rezydentem świetna, cały rys historyczny po polsku. Hotel rewelacyjny, moim zdaniem godny polecenia. W tym roku też planuje wybrać się gdzieś razem z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: SKY-CLUB???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 16:31 Do koni_O - powiedz jak skończyła się Twoja historia. Nam też podnieśli o 250/os.(Egipt-Hurhgada). Ceny paliwa spadły ale to dobry powód żeby mimo to dowalić podwyżkę. Czy można coś na to poradzić. W przypadku rezygnacji nie zwracają całości pieniędzy. A co z uzasadnieniem dopłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: SKY-CLUB???????? IP: 213.25.206.* 15.09.08, 17:57 Po przeczytaniu tych wszystkich postów można dojść jedynie do wniosku, że trzeba jeschać i samemu sprawdzic jak jest. Wszystkim się nie dogodzi. Jedni mają pecha, inni szczęście, jedni wracają zadowoleni inni rozczarowani a jeszcze inni zostali oszukani. No więc jadę do Sharmu i sprawdzę. A jak wrócę to napiszę aby kolejni, którzy tu zajrzą mieli wiekszy zamęt od czytania opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
malena.m Re: SKY-CLUB???????? 16.09.08, 22:22 Witaj Izo, jedz śmiało, ja także miałam obawy... A po powrocie wszystko opisz... Mam nadzieję, że Twój wyjazd będzie tak udany jak nasz :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: SKY-CLUB???????? IP: *.pool.einsundeins.de 05.08.08, 21:14 Przykro mi to powiedzieć,ale sky club to banda z..... W lutym tego roku zabukowałam sobie wczasy, miały mnie kosztować 1420zl, teraz miesiac przed odlotem dowalili mi 260zl podwyzki bo niby tyle wzrosły ceny paliw(zgadzam sie z tym bo jest to zaznaczone w umowie,ale nie tyle!!!!!!).Nie po to bukowalam sobie wczesniej wczasy żeby teraz wyrównali cene z aktualna! Pisałam do ich ale stwierdziliże albo płace albo rezygnuje! Nigdy wiecej sky club Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gift Re: SKY-CLUB???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:05 Każdego szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiarygodna Re: SKY-CLUB???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 09:31 Sky club to odłam Triady tzw. same all inclusive Triady. Nie polecam tego biura podróży są nie kompetentni, dość drodzy (wakacje last minet 1 osoba tydzień 3000zł Grecja) po przylocie i dojeździe do hotelu ujrzałam napis luca cypria faliraki 4 gwiazdki wg biura 4 rozgwiazdy, szczęśliwa wysiadłam z autokaru i zobaczyłam 20 schodków do recepcji i swój ciężki bagaż który musiałam wnosić!!! następnie w recepcji zero pomocy rezydentki wszystko po angielsku połowa nie zrozumiałA gdyż była godzina 4 rano, pokój masakra mrówki brud i wanna bez prysznica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neko.li Re: SKY-CLUB???????? 15.08.08, 16:09 Wiarygodna, a czytać potrafisz?? Skoro tacy drodzy, to po jakie licho kupiłaś wycieczkę? przecież są tańsze... A opinie o rezerwowanym hotelu czyta się przed dokonaniem rezerwacji, no chyba, że lubisz budzić się z ręką w nocniku... Na przyszłość życzę trochę więcej samodzielności (czyt. znajomości angielskiego) i zdrowego rozsądku. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: SKY-CLUB???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 13:46 He,he,he dobre babina się obudziła.A po jakiemu ma pisać po chińsku?Buraki za granicę cisną a póżniej okupują fora z durnymi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
shope opamiętajcie sie 10.09.08, 13:23 ludzie z tymi doplatami paliwowymi. co roku sie to zdarza, a jak was akurat nie objelo to nie znaczy, ze doplat nie bylo. Mase tematow na ten temat powstalo, a tu jeszcze ktos przezywa:/ A to, ze w hotelu byly schody i musialas wnosic walizke na gore to rzeczywiscie, niezly pomysl, zeby teraz pisac bzdury na forum. Zastanawiam sie po co niektorzy ludzie jada na wakacje, z takim nastawieniem. Co do Sky clubu to bylam w tym roku na Majorce. Wszystko w jak najlepszym porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daguniaaaa Re: SKY-CLUB???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 16:28 Bylam w tym roku w Turcji ze Sky`em i musze powiedziec ze biuro jest bez zastrzezen. Rezydentka baaardzo pomocna, hotel rewelacyjny -> wszystko zgodnie z opisem, a cena atrakcyjna 2 tyg 5* All -> 2500 zł to chyba nie jest duzo... POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: SKY-CLUB???????? IP: *.gprs.plus.pl 17.11.08, 16:14 Ja się wypowiadałam już w lipcu na forum na temat Rodos i hotelu Luca Cypria ale muszę zdementować to co napisała wiarygodna: przed hotelem mam zrobione zdjęcie i właśnie policzyłam schodki jest ich 9 a nie 20 a tak poza tym to z boku jest podjazd i można nim wjeżdżać z bagażami jak komuś się nie chce podnieść 12 kg torby a o tym brudzie w pokoju to już się nie wypowiadam bo szkoda słów. Widać, że wiarygodna to taka wiarygodna nie jest i po prostu nie miała się do czego doczepić ale ostatnio to jest modne - złe pisanie o biurach podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edia Re: SKY-CLUB???????? IP: *.sdl.vectranet.pl 06.12.08, 00:44 Wiecie co przecież to można oszaleć:)Wiadomo że wszystkim nie dogodzi A w kwestii dopłat nie proponowali gwarancji niezmienności ceny? Odpowiedz Link Zgłoś