Dodaj do ulubionych

czytanie polskich forum to nieporozumienie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 16:41
Baraństwo:), walka konkurencji, oszołomy, oszuści, pieniacze, frustraci,
mania przesladowcza, kompleksy, awanturnictwo...............to cały syf
charakteryzujacy polskie fora turystyczne...........gdyby Was czytać i
wierzyc w ten cały rynsztok polskich postaw narodowych to nic tylko siedziec
w domach w wakacje.............albo upadaja , albo oszukują i tym podobnie.
Tylko MY polscy turysci jestesmy tacy wspaniali,bogaci,przyjazni wobec innych
kultur, usmiechnieci, wyluzowani, normalni mozna by rzec nawet;). TAK
trzymac , sezon ogórkowo-konkurencyjny zaczał sie;)bitwami na netowe upadki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ToJa Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 17:41
      A jednak czytasz i nawet piszesz...
      Zgodzę się z powyższym, jednak zawsze spośród tłumu nic nie znaczących komentarzy można wyłapać takie, które albo wnoszą coś, albo wyrażają prośbę o pomoc, radę itp. i tymi właśnie można zajmować swój czas pozostawiając całą resztę w poważaniu!
      • Gość: birma Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 18:01
        tylko dla postronnego czytelnika trudno oddzielic ziarno od plew, wszystko
        łyknie jako prawde
        • Gość: Lena Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie IP: *.jachpol.net 11.06.07, 21:09
          Każdy cztylenik jest "postronny". Nie ma co robić z ludzi "niepełnosprawnych"
          którzy nie myslą ...
          • mieszczaneczka Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie 11.06.07, 22:09
            ja czasami przeglądam fora zagraniczne i wpisy wszędzie są podobne...część
            oszołomów, część wpisów wartościowych. a typowo polski jest właśnie ten
            kompleks który prezentuje kolega (?) "baraństwo" - przecież polak nie potrafi
            nic wartościowego napisać...więcej optymizmu kolego!!! z tym pisaniem na forach
            nie jest u nas tak źle!!!!
            • voyager747 Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie 11.06.07, 22:45
              A ja nawet widziałem parę razy wpisy zadowolonych osób dziękujących innym za
              porady i że się czegoś nowego dowiedzieli. Fakt,że takich wpisów jest mniej niż
              narzekania i głupot, ale są i to cieszy.
            • Gość: babe Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:59
              jest baaardzo żle!!! do baraństwa dodałabym buractwo........no faktycznie masz
              racje, można się kompleksów nabawic czytajać czasem te brednie pieniactwem i
              zemsta poparte lub wypociny forumowych "filozofów" albo gospodyń z koła
              wiejskich wielbicielek internetowo-forumowych podróży. Kiedy obserwuję czasem
              zachowanie naszych rodaków na wkacjach "odpoczywających" to już bez wątpienia
              mam kompleksy lub zwyczjanie mi wstyd wobec innych, szczególnie tambylców:)
              • Gość: ryba 75 Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie IP: *.knc.pl 12.06.07, 14:14
                a co takiego robią nasi rodacy na wakacjach czego nie robią inni ?
                • Gość: babe Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:49
                  zbyt dlugo by pisac tyle tego:), obciach i żenada
    • wit75 Podajcie proszę adresy dobrych anglojęzycznych 12.06.07, 15:11
      forum turystycznych.

pozdrawiam
    • Gość: mana Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:01
      hahaha dobry watek
    • iberia.pl To nie czytaj, n/t 09.07.07, 12:14

• Gość: malaka Re: czytanie polskich forum to nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:37
      ja tego działu nie czytam, jeśli juz to polecam osobne opinie o hotelach, tam
      mozna znaleśc wiecej rzetelnych i obiektywnych opinii. Opinie w dziale turstyka
      zorganizowana sa tendencyjne i nietrudno zorientowac sie dlaczego;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka