Dodaj do ulubionych

wycieczka zagraniczna w zimie????

27.06.07, 16:33
interesuje mnie wycieczka zagraniczna , która odbywała by się podczas naszej
polskiej zimy i niemam pojęcia gdzie mozna by się wybrac , aby mozna było
odpoczac w jakims ciepłym klimacie,po rozsądnej cenie , tak w miare tanio
(bardzo tanio),( :
W zeszłym roku byłam w egipcie i podobało mi się , ale było dosyc chodno,
dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? 27.06.07, 16:44
      co to znaczy tanio?
      I kiedy i gdzie bylas w tym Egipcie, ze Ci bylo zimno?
      Chyba, ze lubisz upaly to faktycznie moglo byc dla Ciebie za chlodno.
      Ale w takim razie skoro w Egipcie bylo Ci zimmo to bedziesz musiala wyjechac
      gdzies dalej, a to juz nie bedzie tanio.I kolko sie zamyka.
      • xlilux Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? 27.06.07, 16:52
        byłam w okolicach kairu, i przepraszam za błąd byłam dwa lata temu , wtedy
        trafilismy naprwdę na chłody gdyz cała nasza wycieczka paradowała w kórteczkach
        i bluzach , no cóz zdaza się , dopbze ze tylko przez pare dni, co to oznacza
        tani , tanio czyli tak by trzy osoby mogły zamieszkac w jakims fajnym miejscu ,
        pozwiedzac i nie wydac wielkiej ilosci pieniedzy , polecisz mi cis przyzwoitego
        • voyager747 Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? 27.06.07, 21:12
          Za małe pieniądze będzie ciężko, wszystkie ciepłe kraje są raczej droższe niż
          Egipt. Ja np. ostatnio w lutym byłem na Bali i było z 35 stopni a woda miała w
          morzu 30 stopni. Pozostaje jeszcze Dominikana, Kuba, Meksyk,Tajlandia, Kenia,
          Jamajka, Mauritius itp. Z tego wszystkiego to chyba Dominikana będzie najtańsza
          ale i tak trzeba co najmniej z 4 tyś od osoby liczyć w jakimś last minute albo
          wyjazd z Niemiec.
          • mieszczaneczka Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? 27.06.07, 21:29
            Voyager747 ma racje - najtaniej to chyba na Dominkanie, ale mozliwosci wyboru
            masz duzo. jesli dobrze poszperasz w ofertach biur, to znajdziesz interesujace
            i tanie propozycje. wszytko zalezy co dla ciebie znaczy "tania" wycieczka.
    • Gość: beber Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? IP: *.ztpnet.pl 27.06.07, 21:43
      na kanarach bardzo miło jest:) może to nie tropikalna dominikana ale kapac się i
      wygrzewać zimne kości można swobodnie:)
      • voyager747 Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? 27.06.07, 21:55
        W sumie o Kanarach zapomniałem, chociaż jak dla mnie ( byłem w listopadzie) woda
        w oceanie nie nadawała się do kąpieli, ale ja lubię taką prawdziwie ciepłą wodę.
        Na Kanarach sporo przyzwoitych hoteli ma podgrzewane baseny i wtedy jest ok.
      • iberia.pl Kanary 27.06.07, 22:29
        obawiam sie, ze skoro kolezance bylo chlodno w Egipcie podczas zimy to na
        Kanarach by zamarzla :-DDDD
        • voyager747 Re: Kanary 27.06.07, 23:29
          Też ni się tak wydaje, dlatego Dominikana, Bali itp. będą idealne, tam jest na
          prawdę ciepło.
    • Gość: Lena Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? IP: 80.48.96.* 27.06.07, 22:02
      Szukaj ofert last minute z niemieckich biur i nie nastawiaj się na konkretny
      kierunek. Moze ci się trafić całkiem tania Kenia, Dominikana, Isla Margarita.
      Jeśli mozesz wziąć szybko urlop (np. możesz za 5-7 dni wziąc 2 tygodnie) to
      zacznij np. w połowie listopada przeglądać oferty na początek grudnia - czasem
      2 tgodnie przed świętami są tańsze), a w połowie grudnia przeglądać oferty na
      styczeń - po nowym roku też możesz znaleźć coś taniego.
      • xlilux Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? 28.06.07, 09:11
        dszękuje wszystkim za pomoc, napewno się na cos zdecyduje , a jezeli chodzi o
        ten egipt to hhhaha było naprawdę chłodno przez pare dni , co się tyczy słowa
        tanio musiałam tak napisac byscie nie poradzili mi niewiem pzypuscmy indi czy
        australi dzięki wielkie
        • Gość: asia Re: wycieczka zagraniczna w zimie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:05
          ja byłam na Dominikanie w zeszłym roku dwa tygodnie 2 w grudniu. w rejonie
          Puerto Plata, pogoda super, woda w oceanie tez . jakby co pisz na maila to
          pomogę znaleźć oferty touroperatorow niemieckich, na Dominikanę za ok. 1 000
          EUR. Jakbys zdecydował się na Kanary to też napisz (gg 8494435) znajdę coś
          ciekawego z Niemiec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka